Novinky
0
Tak nevím,zda auto,které má na 80% nových mechanických dílů se dá označit za inovované.. A uveřejnění doprovodných fotek,na kterývh je japonská verze vozu i v době,kdy je všude k dispozici množství aktuálních fotografií je,pane Lánik,trošku neprofesionální. Nemyslíte?
0
...pre mna je zase trapne ked niektore automobilky kazdy maly facelift nazyvaju novou generaciou. Toto je standardny facelift zaklad je stary len inovovane motory a dizajn.
0
takže nová fabia nazývaná II je vlastně taky facelift?
tak odfláknutý článek jsem dlouho neviděl.
Je u nás hodně lehkoživků a darmožráčů mezi tzv. "novináři".
Je u nás hodně lehkoživků a darmožráčů mezi tzv. "novináři".
no tuhle jsem v jednom nejmenovaném časopise ( v zdejší anketě má 15% hlasujících) četl krátký článeček podle kterého projede bez prblémů i místa kde by land rover či landcruiser zapotili ... nemůžu si pomoc, ale když si představím discovery s terrain responce a vzduchovým podvozkem tak mi přijde že je do terénu o dost vybavenější nežli pajero. Jinak měl jsem možnost se s ním krátce seznámit a přišlo mi že s ním zaslpali dobu - jako první mě zarazil strašně vysokej posaz protože sedačka nešla dát dostatečně nízko, pak se mi párkrát špatně řadilo. Co se týče vzhledu tak jsem trochu zklamán - osobně moc nechytnul ;-\
jenom se zeptám...ARO nemá vzduchový podvozek a vyjede taky hodně...tzn. že není do terénu vybavené? Já si myslím, že ty elektronické serepetičky jsou spíš určené na silnici, v terénu jde o tři špéry, světlou výšku a hmotnost.
je jedno s jakým systémem vjedeš do terénu.. nicméně něco má mnohem vyšší životnost danou náročným provozem v terénu... obyčejný železo.
aro má tuhý nápravy listový pera ... pajero má nezávislí zavěšení ... lr nezávislý zavěšení na vzduchu který umí přepouštět vzduch mezi vakama ... tím pádem lepší skřižitelnost a průchodnost ... jinak pro dlouhodobej provoz v terénu ani nový LR ani nový pajero neni .. na ten je dobrej opravdu to aro nebo lancruiser 78 ...
Svatá pravda... >😁 :yes: Discovery -fakt dobrý,testoval jsem konkurenty LC na polygonu Tatry v Kopřivnici,moc se mi líbilo jak to maká,ale byl jsem hned zchlazen přítomným novinářem,že měli čtyři kousky na týden v horách v Rumunsku na test a dva se vrátily na odtahu a dva měli rozsvícenou palubovku a byli zralí na výměnu elektroniky.... to by po týdnu být nemělo >😒] máš pravdu Alessio :yes: ARO a ÚžAZ :yes:
Pajero je prověřené praxí. Myslíš, že kdybys vypravil do Dakaru 20x Pajero a 20x Land Rover s terrain píše se to response, tak že by výsledky byly stejné?
Pajero je prověřené praxí.. >😁 >😁 a to jako Land Rover se dělá tepr druhou sezónu jako..?!? >😁 >😁 Pajero je výborný auto, ale momentálně se hledá jako selé Mitsubishi.. A podobnost Pajera na Dakaru s tím seriovým je asi jako Audi DTM s civilní A4...!! 😉 Teda jestli jsem správně pochopil ten příspěvek... Ale nezapomínej, že afrika je kontinet Defenderů a Toyot..!!
samozřejmě máš pravdu, Ciello. Ale Defender je v Africe tak oblíbený proto, že je konstrukčně jednodušší, nemá ultramoderní serepetičky jako terrain response atd. Mitsubishi tvrdí, že do nové generace Pajera implementovali zkušenosti z Dakaru, i když je to jistě jen reklamní tvrzení, nepochybuji o tom, že co šlo, to tam dali (co není příliš drahé a co je spolehlivé a vhodné pro seriovou výrobu). Chci říct jen to, že kdybych sázel na spolehlivost, tak bych dal přednost Pajeru, nikoliv Range Roveru nebo Sportu. Ale je to jen moje osobní volba-(tajně miluji Land Cruiser-Toyotu!)
Tím zrcátkem nad světlem to fakt zabili... Bída... ;-\
Nebudu nikoho unavovat názorem na terénní schopnosti a neschopnosti této káry, faktem je že 90% frajerů si ho pořídí kvůli svému egu a malému pinďouru.Jirkovi Paroubků by seklo. Už vidím kolik týpků s károu za 1,5 mega se 30GB hudebním studiem, DVD ve stropě a podobnými ***mi brázdí rozbahněnou necestou české divočiny. Pro skutečný teréňák jsou všechny automatické a elektronické systémy počínaje terrain response či jiné serepatičky prakticky k * a klasiku, mechanickou špéru to stejně nenahradí. Pár takových "teréňáků" jsem se svou Nivou z bahna tahal, takže Defender, Niva, Jeep Wrangler, Hummer, ARO vivat!!!! Ostatní je do terénu, nepočítám-li polní cestu nepoužitelnej * , dobrej tak akorát pro městský frajery nebo jejich buchty co viděli pořádnej terén jen v neděli na ČT 1 v Objektivu. >😒]
Něco takovýho, ale jsou to krásná auta. Taky bych asi voli spíš land cruisera, ale mohli by ho taky inovoat... něco jako pajero, xenony, multifunkční volant atd....
... a dal uz si nemusel vubec nic psat, tvy komplexy trci z kazdyho tvyho slova jako slama z tvych bot
zrovna za meloun 8-s
Tak je to tady...příchod dalšího sportovnáho auto od Subaru ! www.autorevue.cz/default.aspx?……
tak nic.. koukam,že redakce nebere konkurenci 😁 no doufam,že tu o Subaru Stella STi taky něco napíšete >😁 >😒]