Novinky
:no: :no: :no: Nechtějte diesely paka...už mě fakt se*rete svi*ě...jsem pěkně v točkách sakra 😢 😢 :no: :no: :no: :no:
Ve světle nástupů hybridů/alternativních paliv mi další investice do dieselových motorů přijdou opravdu pochybně (kladu důraz na pravý význam toho slova, tedy neříkám, že to je a priori nesmysl). Už teď se musí evropské "čisté diesely" upravovat, aby splňovaly californské emisní limity (chce-li výrobce prodávat po celých státech jednu specifikaci), a ty limity se budou samozřejmě zpřísňovat. Přitom je jasné, že snižování emisí motorů se výrobcům vyplatí jen do určitého bodu. Diesely k tomu bodu dost možná (díky překotnému vývoji v posledních letech) prostě dospěly dříve. A údajně i od evropského krále turbodieselů VW zní názor, že další vývoj dieselů dlouhodobě nemá smysl. P.S. pro malého vzteklouna - kromě F-150 už má Ford tzv. čistý diesel v SuperDuty
A údajně i od evropského krále turbodieselů VW zní názor.... >😁 >😁 >😁 >😁
Kolik stojí gallon nafty v USA? To mají amíci opravdu tak nevýhodný podmínky k nákupu dieslu, že se to ani při jejich ročním nájezdu mil nevyplatí? Příjde mi zvláštní, že kupovali nový auta s menším objemem, kvůli zdražení gallonu o pár šušňů a nešli do dieslu. Neříkám aby všichni kupovali kadlekadle, trochu jim i závidím, že jich tam tolik nemaj, prostě to jen nechápu.
možná předsudky na straně zákazníků (u nás to bylo taky), možná přísné emisní normy v US (hlavně Californie) ... jen pár tipů
Já myslim, že jde hlavně o emisní limity a taky jestli není třeba dostupnost nafty horší, tím myslim, že ji nemaj na všech čerpacích stanicích.
Ten nakup aut s mensim objemem kvuli zvysenym nakladum na palivo se ukazal pouze povesti. Analyzy za rok 2006 naopak dokazuji, ze americane akceptovali vyssi cenu benzinu aniz by zasadne zmenili sve navyky. Ackoliv se prodalo o neco vice vozu z malymi motory, tak paradoxne prumerny vykon vozu koupeneho v roce 2006 stoupnul oproti predchozim letum.
podle mě je to v tom národu.když kolumbus oběvil ameriku přijel v benzínovým silným fordu,když Luther King promlouval,měl banzínovýho forda...je to prostě v nich a razej heslo(jako já 😄 )nafťák není auto ale traktor. 😉
No, najst pumpu s dieslom USA nie je az tak jednoduche, k tomu nafta je drahsia ako benzin. A k tomu, oni do kamionov casto (zelzi vsak od statu) tankuju biodiesel, s ktorym Peterbilt nema ziaden problem - o tom tu my este mozme len snivat. Toto hovorim z vlastnej skusenosti, ked som sa rozpraval s truckerom vo Wisconsine.
Redakci nějak uniklo, že Toyota už má dávno čistý diesel (2,0D-CAT, 2003, Avensis) a dala na vědomí, že již v roce 2007 jej umístí i v USA. Bude se jednat o jednotky 2,2D-CAT vyráběné v Polsku, které již nyní prakticky plní normu Euro5 a od té k americké normě 2-5 není daleko. Je to jen o odladění systému a zvýšení max. vstřikovacího tlaku z 1800 bar na 2000 bar plus použití piezovstřikovačů (ty jsou v 2,2D-CAT již používány od konce roku 2004).
Článek sice vysloveně nehlásá, že Toyota žádný diesel v US nabídce nemá, ale může to k takovýmu pochopení svádět; podobně je to i v případě toho "nového turbodieselu v roce 2008 pouze pro F-150", z toho by zase člověk mohl nabýt dojmu, že jinej Ford než F-150 diesel nemá.
nevim jestli to byl dodge ram nebo ford f-150 kazdopadne to melo 5,5l-6l(nepamatuju presne) naftovej 6ti valec melo to zvuk jak takova ta lokomotiva... kacena se ji rika. vcelku to jelo(o neco hur nez fabia 1.9TDi) nadrz asi na 30galonu a ten chlap si tim neco ocividne kompensoval... abych se vratil k tomu co jsem chtel ford tam opravdu zadny dieslovy motor nema teda aspone ne neco cemu by se dalo rikat motor...
tak na ten motor jsem celkem zvědav ... variantu 3,6 všude chválej že skvěle k land roverům sedne tak jak se povede tato variante ... otázka je jak s poradí z tou jejich naftou která je kvalitativně horší než evropská . jinak se opět ford probudil brzo když i do ramky 1500 se diesel objednat dá ... jinak jsem okukoval excurion s 6,0V8 a strašnej traktor .... ;-\ .. tak snad zapracujou ...
hned 3 x ... omlouvám se nějak mi to tu blbne 😢
no jo,do Ramu se ale dává motor od Cumminse (www.cummins.com),řadový 6ti válec,objem 7 litrů,skoro jak náklaďák,ale musí to mít neskutečný parametry 😄
... nebo do traktoru...
do osobní auta patří benzín :-!
do osobní auta patří benzín :-!
ja by som im tam vsetkym povinne nanutil motory 1.2 HTP, to by kukali >😒]
ked som bol v usa (nechcem sa chvalit) tak som si kupil stareho forda crown victoria z '86, automat tempomat v elektrike klima motor 5l V8, vykon slaby, ale pohodlna lod pre 6 ludi, o spotrebu som sa nikdy nestaral, proste cvakol som tempomat a isiel som a o tom su americke auta a cesty, dlhe dialnice s obmedzenou rychlostou, v meste sa potrebuju rychlo rozbehnut a to je vsetko, naftu ozaj nepredavaju na kazdej cerpacke a jedine naftaky som videl bory, proste ludia neveria takymto autam, su zlozite a nevedia ich opravit v kazdom servise a su drahsie a slabe vykonovo, amici rozdeluju motory na male, V6 a V8, malo kto vie v skutocnosti aky ma objem,
TO ma: PRESNE O TOM SOM PíSAL VČERA, KTO TENTO TVOJ PRÍSPEVOK NEPOCHOPIL TAK ŠKODA STRÁCAŤ ČAS ODPISOVANÍM NA ICH PRÍSPEVKY. LEN NA KONIEC BY SOM EŠTE DODAL "KTO NEZAŽIL NEUVERÍ"
Datum: 11.01. 23:15Autor: neregistrovaný: "Fňň" [195.91.54.XXX]
amík má auto ako približovadlo z bodu A do bodu B. V8 mu vyhovuje lebo má oštaru akurát s tankovaním. pri TDI by sa vykašľal na taký náročný a drahý servis. okrem toho som počul že v amerike to s kvalitpu nafty nieje až tak "hepy". americké diesly ju zvládnu ale európske EE :no:
Datum: 11.01. 23:15Autor: neregistrovaný: "Fňň" [195.91.54.XXX]
amík má auto ako približovadlo z bodu A do bodu B. V8 mu vyhovuje lebo má oštaru akurát s tankovaním. pri TDI by sa vykašľal na taký náročný a drahý servis. okrem toho som počul že v amerike to s kvalitpu nafty nieje až tak "hepy". americké diesly ju zvládnu ale európske EE :no:
Hlavním problémem bude asi srovnání základního údaje .Tím jsou emise - Emise CO2 (g/km). Tady totiž vyjde deisel bohužel hůře a to i při nižší spotřebě na 100 km . Důvodů je více, mimo jiné rozdílné chemické složení nafty a naturalu, stejně jako konstrukční rozdíly v motorech na naftu a benzín . Paradoxně tedy oblíběný 1,9 TDI , produkuje více CO2, než benzínový motors podobným obsahem . Pak tedy deisel , nevyhoví přísným normám v USA , ohledně emisí. I když na druhé straně vzhledem k oblíbenosti velkých obsahů, dojdou v konečném důsledkům ke stejným nebo podobným emisím. No ale to už je zase jiné téma. Tak proto ten "čistý diesel " .
boli me prsty kaslu na vas komu se ameriky libi at si ji koupi je to vase volba a nikdo vas neomezuje...