Novinky
mne sa viac pacil hranatejsi, pred faceliftom. Tento model ma uz svoje najlepsie casy za sebou. Chce to celkom novu generaciu :no:
tak neni to zle ,ale pred zmenou tvare to bolo lešpie,chytil ma ten agresivny vzhlad,ale aj toto sa da veru...aj ked te 2.7 V6 moc výkonom neohúry teda na dnešnú dobu,ale za tu cenu jasna volba :yes:
Je to predohrab pokud se nemylim a az vychytaj i tohle tak uz se muzeme bavit o sportovnim kupe
prišerne maly vykon motora😞(
zadní světla jak od tuzingařů... 8-s no jo, ale za ty prachy, že... >😒]
Ti krpati ryzaci ich osadili naopak(Pneumatiky)...dezen na gumach je smerovy a je nahodeny do opacneho smeru jazdy...hehe...parada >😁 >😁 >😁 len taky maly postreh...mohli to vychytat ked to fotili
Ty gumy jsou nahozeny spravne, tak aby odvadely vodu smerem dozadu.
Nene, moucha ma pravdu, jsou obracene...kdyby se tocily (jizda vpred), tak voda bude stekat doprostred...Predstav si jeste jednou jak se pomalu otaceji, kdyby jelo dopredu...to vecko drazek bude sirsim koncem na zemi driv nez hrot (spojeni tech drazek) vecka...proste...jsou naopak 😊 njn, asi korejci jezdi jinak...😉
Tak mně připadá, že zepředu se korejci inspirovali Viperem, zadek připomíná RX-8. Z boku je to mix verze cca r.v.2001 s verzí r.v.2006. Za ty peníze je to dobrý, akorát se mi nelíbí, že motory mají na svůj objem velmi málý výkon, protože jestli tam dávají od roku myslím 2003 motor 2.7 s výkonem 121kW a do dnešní doby se to nezměnilo, tak to zase vypovídá o korejské (ne)schopnosti. Já bych tam viděl aspoň motor z Grandeura 3.3 6V cca 235hp, to už si myslím že by to dělalo trochu i divy, nejlépe by tam možná seděl 3.8 270hp, ale nevím jestli by se to do tohoto autíčka vešlo? Ale stejně o tomto můžu jenom spekulovat, protože stějně asi nic neovlivním. A to udávané zrychlení taky žádný přebornický, to má dnes už většina aut střední třídy.
vlezlo nevlezlo... uz jsem videl i 5l V8 v miate otazka co by na tu vahu rekl podvozek a celkove jizdni vlastnosti(napr rozlozeni vahy) to ze jsou tam motory ktere jsou vykonove srovnatelne s ruskymi dvojmuznymi motorovimi pilami je dan za tu nizkou cenu... prece jenom je to velmi casty objekt tuzeru a ti moc penez vetsinou nemejvaj-chudaci jak ted budou asi resit zadni svetla, naoplatku zase muzou spravne natocit zadni pneu 😄 😄
Ja si myslim,že v červenej farbe bude vyzerat super. :yes:
Ne myslim obe RSky...
---Hyundai Coupe dorazil na český trh, zveřejněno 02. 05. 2002 Dvoulitr lze pořídit již za velmi zajímavých 649 900 korun, automat je za příplatek 40 000 korun a šestiválec přijde na 759 900 Kč.----
Práveže cena je dolu oproti minulosti, k designu má každý svoje - IMHO konečne spravili niečo s tými beztvarými prednými svetlami a prednou kapotou, no smerom k bezpohlavnosti, ale stále celkom OK. Len tú motorizáciu nechápem - aká je toto kategória automobilov - tvári sa to dosť športovo, volá sa to coupé a ide to ako "každé" bežné auto.