Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Kawasaki ZX-6R Ninja: silniční projektil ráže 599 ccm (nové informace)

19 komentářů

>😁
Ninja jedině v zelené !!! 😉 Ale ten novej model bude pěkný peklo, věřím tomu. Rád bych to srovnal s R6 někde na okruhu... mno další sen do sbírky 😄
To je ZVUK ! :yes: :yes:
😄 :yes:
...škoda že dělají ty motorky pro pořád menší a menší lidičky...
ale jinak je to pěkný...
Sleeper
Jojo, chtěl bych vidět sebe (183 cm, 100 kg) jak bych se na takovouhle strojovnu složil.... ale neřeším, stejně bych jí nechtěl, já kapoty nerad 😄
Nadherna masina,kawa proste umi,hned bych ji bral a jedine v zelene :yes:
😄 nemám slov a myslim si že nejsem sám 😉
salut ça va moi rida amaroc moi 19ans moi jouvo bean joiwi la ele 073.59.78.74 merci
:yes:
Jooo, chlape, všichni ti tady rozumíme, LOOOL >😁
nema to pasy, chyby tomu dve kola, motor osobe do cca 7000ot/min nevi, chyby tomu airbag, neda se s tim jet rychle do zatacky, nema to klimu, elektricky nastavitelne zrcatka(sedadla-sedlo), nema to kufr, minimalni uzitna hodnota, jedine co to ma je mala nadrz.... a proto je to SUPR
:yes: :yes: :yes:
jo a na trosku zatackovitejsi trase tomu ujede i fabia RS 😄 o arielu ani nemluve( www.youtube.com/watch?… )
Ty si me pobavil,svez se a pak mluv 😉
On to ale myslel dobře, přečti si to ještě jednou 😉
kočárek do toho nedáš, psa taky ne, manželka by chytila při cestě na chatu hexenšlus, v zimě se na tom nedá... je to krásně bláznivé 😄
Jedině Yamaha :yes:
Nevíte někdo kolik ten Ariel stojí?
29 tisíc liber...
je to můj idol a fakt se mi kawasaki mooooooooooooooooooooooooooc libi a az budu vetsi tak si ji koupim uj tata ma Suzuky Bandit 600 ta je taky dobra ,ale Kawasaki je mnohem lepsi strasne mooooooooooc se mi libi >😁 😄 >😒] :yes: 😉