Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Detroit 2007: Cadillac CTS – druhé vydání

42 komentářů

Přesně tak, o krok dále. Konečně interiér nevypadá jako předělaná Vectra a vnějšek se vybrousil na velmi exklusivní zbočí. Fandím mu. :yes:
Tomuhle rikam skvela evoluce! Vypada famozne, ostre a sebevedome. Jeste by to chtelo nejaky mensi sestivalec!
s tím interiérem sem se musel nějak seknout.... ;-\ Teď jenom nevím s čím sem si tu předělanou vectru spletl 😲
Lonestarstate
BLS ?
jojo, BLS. To je proti CTS designove dost níž.
Ja jsem se teda o to CTSko moc nezajimal, ale predelana Vectra je snad BLS ne? Mozna se pletu a CTS taky. Neprijde mi zase tak super udelat novy auto, ktery vypada jako jeho predchudce. Aspon nejaky vyraznejsi posun a nastinit smerovani znacky a ne ze cele portfolio vypada uplne stejne jen se meni rozmery....
Lonestarstate
CTS je nástupce Catery. Catera býval předělaný Opel Omega, CTS je "only-Cadillac". Stejně jako STS a SRX. DTS sdílí platformu s Buickem, XLR s Corvettou, BLS se Saabem a Vectrou, Escalade se Suburbanem. Jinak podlě mne je design velmi odlišný i když na stejné téma. Minulé CTS: [odkaz] A uvnitř: [odkaz] Podle mě si jsou víc oodobný třeba Lexus a Acura než starý a nový CTS >😁
mu to slusi :yes:
Lonestarstate
To je jistá věc. Když vypadá tak dobře na fotkách a navíc v pro Cadillac netypických barvách (vínová, oranžová), tak jak teprve bude vypadat naživo a v bílé perleti nebo v černé metalíze! 😄 Nemůžu se dočkat kupé. :yes:
Lonestarstate
Omlouvám se za opakování, ale jak byste přeložili vy: "příspěvek se nepodařilo vložit" ? >😁
Němci vládnou Evropě.Sedm s deseti nejprodávanějších modelů v Evropě má německý původ,tak co tady řešíš?Ať žije Mercedes,BMW,VW,Opel!Deutschland Forever!!!! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Audi je kde? >😒] Mimochodom CTS = Nice!
a Porsche? 😢
Lonestarstate
Když už, tak "über alles" a ne "forever" >😒]
Ja bych to prelozil podel, protoze napric by se to tam zase nemuselo vejit >😒]
Lonestarstate
Se polepším. >😁 Ale dole má někdo očividně stejný problém.
No zvonku je to velmi pekne, krajsie ako pedtym, dokonca aj materialy vo vnutri sa podstatne zlepsili aspon tak vyzeraju 😁, tie sedacky nemaju chybu, ale vyzor stredovej konzoly je absolutne hnusny ;-\
No zvonku je to velmi pekne, krajsie ako pedtym, dokonca aj materialy vo vnutri sa podstatne zlepsili aspon tak vyzeraju 😁, tie sedacky nemaju chybu, ale vyzor stredovej konzoly je absolutne hnusny ;-\
cuisine
no ač nerad tak musím uznat, že tohle se povedle. nejen po stránce vnějšího designu ale i interiér je o mnoho mnoh lepší oproti minulé generaci .... proti takovýmhle modelům se bude Lincolnu těšžko bojovat s současnou řadou ... jinak už se těším na CTS-V :yes:
Vidím přehrávání, přetáčení, seek, ale kde jsou paměťový tlačítka na rádiový stanice?? 😉 Já je musím mít prstem na dosah, když mám ruku na řadičce. Myslím že to byla felície kde sem naposledy chytnul rapla z toho jak je to rádio nízko 😄
Lonestarstate
Minulá generace měla paměťový tlačítka přímo na volantu....uvidíme, jak to bude mít řešený tohle CTS.
Tak a mám pocit že si amíci konečne uvedomili že veci treba dotiahnúť do konca - čo sa dizajnu týka je to pecka! :yes:
Moc krásné auto, kupovat nové v této třídě, byl by to zcela určitě jeden z kandidátů 😄
Jinak nových vozů Cadillac se za rok 2006 prodalo v ČR 127kusů, v roce 2005 pouze 12kusů, čili nárůst o 115kusů. Čili z těch u nás měně známých značek je první, následuje Dodge se svými 60kusy.
Lonestarstate
Takže pěkný nárůst skoro o 1000% 😄 :yes: Cadillacy jsou vážně vidět na ulicích každým dnem víc a víc. Přímo se z toho tetelím. >😁
Přesně o 1058,33% 😉
Aby se z tebe nestalo tele >😁 >😁 >😁 Pamatuj jedině deutschland 😉 :yes:
Já mám německé auto 😉
cuisine
a jsou do toho započítány i od bédy trávníčka???? 😄
To nevím, ale stejně to nebude hlavní podíl. Například v prosinci 2006 (tam už trávníčkovy cadilaci nejsou) tak se prodalo 6kusů, v prosinci 2005 pouze 1! Tak uvisíme co leden a dál.
Když k tomu nedostaneš sekačku na trávu, tak to nemá hodnotu,tak se nediv... >😁 >😁 >😁 >😁
A kolik z nich vytočil Béďa Trávníček? >😒] Na celém světě jsou statistiky ovlivněny různými fenomény, ale něco takového, jako je Béďa se vážně jen tak nevidí >😒]
lorenzlubos
Neviem nakolko je to dobry smer, s tym tretim brzdovim svetlom tak vystupujucim, akoby bol nejakym naraznikom kufru, no celkovo pecka! Ked si predstavime Cadillaci, napadnu nam krdelka a vobec design a-la stihacky polovice 40-tych rokov. Design lietadial sa meni a tak sa ma menit aj Cadillac. Nie je to celkom tak, ako by som si predstavoval, ale nema to k tomu daleko, chcelo by to trosku zvyraznit niektore prvka a bolo by to celkom ono. Toto smeruje dobre. Ak predchadzajuci model bol BLS a teraz CTS II., nasledujuci novy model by mal absolutne prekonat vsetky moje predstavy. Som rad, ze kombi sa vracaju. Ono Cadillac kombi boli len pohrebaky, ale nadherne. Tak do toho!
Půjdeme spát s tím,že německá auta jsou nejlepší... :yes: dobrou noc 😉 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
to jsem psal,já 😉
Lonestarstate
O tom jsme nepochybovali 😁
Jsem rád, že se Caddy probudil ze smrtelného spánku a díky designové revoluci našel novou (pro mě o mnoho zajímavější a přitažlivější) tvář. Ještě by to chtělo trochu poladit materiály v interiéru a bude to super. Co přát Cadillacu do budoucna? Oficiální zastoupení a pořádné dealery..
cuisine
"zastoupení" tu má ... a je vedeno jako oficielní i některá ata jsou typově schválena ... s těma dealerema je to horší ... ;-\
Lonestarstate
No produdil se už asi před 5 rokama. Materiály v interiéru už jsou poslední 2 roky taky naprosto špičkové. S těma pořádnýma dealerama souhlas. Nejraději bych u nás viděl přímo Kroymmans.
Dinar
Jestli to dobře chápu, CTS má stát proti vyšší střední. Vypadá zajímavě i ten interier, otázka co za to, pokud by se s tím V6 2,8 ve slušné výbavě pohyboval tak 100tis. pod základními šestiválcovými modely evropanů, pak by to mohla být slušná alternativa, navíc zadokolka, hm... Kolik stojí současná generace?
Lonestarstate
V USA jen 30 000 dolarů. Tím je více jak o 10 000 dolarů levnější než importovaná konkurence. U nás začíná u oficiálního dealera na 1 050 000 Kč. Za 1 300 000 je v maximální výbavě.
Dinar
Pokud cena vydrží i u druhé generace, za předpokladu, že to ladění na NR mělo smysl a podvozek se charakterem přiblíží třeba éčku, bude to jistě zajímavé auto. Kdy nám ho mají do Evropy dovést?