Novinky
GTI
0
Tak to je jízda... Nejlepší je nejlepší... to je vlastně logické, ne? BRAVWO :yes:
0
je desne zajimavy ze kdyz tu prezentuje cisla Tom, tak to jsou vzdy jen cisla a jisti lide nevidi duvod pro koupi Toyoty. Kdyz VW vyda par cisel je hned nejlepsi? Tak jak to tedy je?
GTI
0
Mně se na to neptej... Toyota je světová dvojka a bude nejspíš světovou jedničkou. Až toho dosáhne, můžeš třeba zase ty napsat - nejlepší je nejlepší... Dnes je tím nejlepším (nejúspěšnějším, co se týká počtu vyrobených aut) v Evropě koncern VW. A to je vše.
0
Presne tak. Aj Ford uz bol najlepsi a dlhe roky uspesne vyrabal Plechovu Lizinku na urovni slabo preshujucej kvality srotu... >😒]
0
To je snad uplne jasny jak to je, ne? Napriklad ja nevidim padny duvod koupit ani Toyotu ani VW 😄
0
BRAVWO :yes: :yes:
Tomiss
0
:yes: no.1
0
JEN TAK DAL :yes:
Je to prostě realita. Je pravda, že tu máme plno štěkounů, ale snad nikdo nechce napadnout tyhle čísla. VW se prostě daří. Nic víc, nic míň.
Kazda mince ma 2 strany. Bylo by zajimavy vedet, kolik penez proti druhymu, tretimu, ctvrtymu...., na tech autech VW vydelal. Pocitam, ze nejvetsi procento prodeju budou fleety a slevovy akce. Pokud se v zisku udrzi taky v TOP3, pak je potreba zvolat BRAVO.
Máš napruzenej život asi, když tě palí, jestli taky dost vydělali, nebo jesti vůbec vydělali,........ nebo prodělali. Není potřeba hledat za jasnými čísly něco víc. Fleety a slevy mají snad všichni bez rozdílu, nebo znáš prodejce, který ti řekne, že sleva je nula a že jestli budeš hodný, tak ti to auto teda prodaj? Nedej se vysmát. Řeč čísel je jasná, ať je to jak je to.
Nevědomost je tak sladká..
Napruzenej jsi asi spis ty, nezda se ti? Mluvis o reci cisel a nic jineho jsem ja nenapsal. Ono to prvenstvi muze vypadat prave ve svetle tech cisel jinak. Byla by dobra automobilka, ktera by prodavala svoje auta o 10% pod vyrobnimi naklady (coz snad neni pripad VW, ale obecna teze) a diky tomu ukousla treba 35% trhu? A o fleetech mluvim proto, ze VW dela znacnou cast prodeju prave timto zpusobem a zcela logicky maji na fleetu zisk jaky Halik, nizsi, koorva nizsi >😒] Znas ten for, jak se vrati posel k vojevudci a rika mu: "zpravy z bojiste se ruzni, jedni trvdi, ze jsme porazeni na hlavu, jini, ze jsme dostali na * 😉
A jak to je u ostatních? Ostatní nedělají slevy, výprodeje, akce? Počkej tedy na článek, kolik kdo vyvařil. Toto je článek o počtu prodaných aut. Netahej sem nic jiného. Kdyžtak napiš, kolikátý je VW v tom, kolik vyvařil. Rád si to přečtu. S dojmy nepruď.
O tom, ze by ostatni nedelali slevy nepadlo ani slovo. Jen jsem poukazal na to, ze prodat nejvic aut nutne nemusi znamenat byt nejlepsi! Jestli jsi to nedokazal precist, tak je mi to lito. U automobilky jako u kazde jine firmy je pocet prodanych kusu a vytvoreny zisk spojite nadoby, nevidim jediny duvod, proc o tom nediskutovat. DCX je taky nejvetsi vyrobce aut na svete, ale jeho akcie bych nechtel ani videt, natoz vlastnit. Pokud tobe staci ke stesti pocet prodanych kusu, tak se mnou nemusis diskutovat. Ale tobe bude nejspis stacit mit na okne samolepku "Nejlepsi importer v roce 2006". V poradku, nevadi mi to, jen z toho nedelej obecne uznavany fakt.
Dík za nahrávku. Jsou to spojité nádoby. Bezesporu. VW se lidem líbí a proto je kupují. Jestli to VW prodává pod cenou a podniká z čisté lásky k zákazníkům (samozřejmě pochybuji), tak to má blbý. VW mi nepřijdou jako levná auta. Jsou to auta, která mají průsečík ceny, kvality.......Je jedno, co si myslí nějaký mates. Ta čísla to ignorují taky. To je realita.
Pokud jde o výdělky VW v ČR, tak zisk z prodeje aut bude jen třešnička na dortu. Hlavní díl bude z prodeje motorů, převodovek&spol Škodovce. Nebo že by jí to dodával za výrobní náklady ? >😒]
V poradku. Bylo fajn vedet, ze VW v roce 2006 dovezl nejvic aut a celkove (na autech a ostatnim) vydelal x. A druhy dovezl mene a celkove vydelal 4/5x. Pak by bylo opravdu na miste zvolat BRAVO VW. Protoze to signalizuje, ze to delaji skutecne dobre a jejich zakaznici nemusi mit strach z nejakych komplikaci. Dalsi veci je, ze CZ trh je natolik maly, ze ani zdrava cisla v CZ nemusi nutne znamenat celkovou kvalitu VW. Pokud by VW na CZ trhu prodaval auta se ztratou, tak by to take o mnohem vypovidalo. Nic vic, nic min, nez koplexni informace. Nechapu, jak to muze nekoho pohorsovat.
S tím samozřejmě souhlasím. Problém je ovšem v tom, že dostupná jsou obvykle čísla za celou automobilku, ale podrobnější členění, kolik zisku je na jednotlivých modelech, kolik je na jednotlivých trzích, kolik je na náhr.dílech apod. - to jsou neveřejná čísla.
fleet jen rozšiřuje čísla prodeje u VW, nicméně je "nedělá".. myslím jde tak cca o čtvrtinu z celkovýho prodeje.. ale jinak souhlas.. :yes: 😉
:yes: OK, konecne nekdo od zdroje, kdo rekne i neco dalsiho, nez jen absolutni pocet dovozu. Jenom 25%? Cekal bych nejmin o 10% vic!
ono je to dokonce i míň... lehce přes 20% ve 3Q loňskýho roku.. a těch 25% je smělý plán... Nicméně, spousta firem a to hlavně těch menších nemá moc potuchy o možnosti flotil a velkoodběrů (o počtu 3 auta např.), takže je kupuje jednotlivě, nicméně to stejně neudělá razantní skok. Otázkou je, jestli je potřeba počítat třebas i s jedním autem ve firmě toho (několikrátzmíněnýho malíře pokojů >😁 ) kde je jen jeden Transporter. Vozovej park to je (!), ale prodejem nezapočítanej do čísel fleetů... Oproti tomu obrovskej fleet mají i Renault a Ford viz Česká pošta.. tam ty čísla taky nebudou malá... (teda nejsou rozhodně malá..) Tož tak na okraj..
25%? Odkud máš ten údaj? Mi to přijde dost málo.. třeba v USA (sorry, ale maj fakt statistiky na všechno) je podíl fleetových aut u D3 asi 37%..
On u nich hakuje 😉 A misto, aby skodil zevnitr, tak spis pomaha 😄 Taky jsem cekal vyssi cislo, mozna nam ciello keca >😒]
Já vím kdo za to může... Je to Bédˇa Trávníček a Jiřina Bohdalová-nejlepší prodejci koncernu... Vytoč si GURU Plus ZADARA!!! >😁 >😒] Budiž jim přáno-ale pokud vím maj takové akce,že na tom asi moc nemaj... Aby na to nedojeli úplně... :-!
Cisla mluvi za vse. Koncern VW je pres sve problemy a nedostatky nejuspesnejsi automobilkou Evropy. Ma me gratulace. Sam jsem velkym obdivovatelem znacky Bentley a s nastupem VW se tento vuz zlepsil o 100%. Stale ale koncernu ubira na kreditu je to, ze neni prukopnikem modernich systemu. Vsichni tady porovnavaji VW a Toyotu a v tomto porovnani z ohlednenim na to jak automobilka investuje do vyvoje si asi kazdy udela obrazek.
Tak jo,když vedou v EU,tak jim blahopřejme.Ale:s investicemi do novinek=nové technologie-Autosalon na Primě ukázal Lexuse a to byla HI-TECH na 250% !!! Je to na netu,mrkněte,kdo neviděl.Teď jsem si pročet v (ne)německém Auto Tipu o novém Golfu6 a šetří,kde se dá(už na současném 5 očesávají...).Kontroluje šéf koncernu,nakonec jim dělá retuše Walter de Silva,aby to bezpohlavní auto nějak zachránil a v 08 vyjelo. Zde jim Toyota s Aurisem utekla o 2 kola.Vím že to GTI ponese těžce,čímž jej zdravím,ale jedničkou v dané třídě(a držím jim palce aby i prodejní) byl Auris,neb si to Toyota zaslouží.Udělali nádherné auto,Golf6-asi to tu brzy bude,nevím,nevím...Jo vím,určitě nekoupím,Auris je moc krásný na to jej ignorovat.Třeba se mýlím,je to možné.Tak soráč 😉
Obávám se,že jim i Kia Ceed bude komkurovat-myslím Golfu6. Někde se vloudila nějaká chybička. :-!
Obávám se,že jim i Kia Ceed bude komkurovat-myslím Golfu6. Někde se vloudila nějaká chybička. :-!
jedna věc jsou sutečné kvality, druhá obecné povědomí... Třeba VW je ukázkový příklad výrobku, jemuž se v německu říká ,,komissbrot" (netřeba překládat), ovšem v povědomí velké většiny kupujících je zafixován jako větší jistota než např. Mercedes. Některé automobilky nabídnou vyspělejší produkty s větším charismatem, ovšem v protláčení svých výrobků je VW zkrátka mistr. Mistr mystifikace... O to jde. Jeho orientace méně na produkt a více na hypnotizování zákazníka zkrátka vychází.
Proti Golfu ma Toyota postavenou Corollu, Auris konkuruje Polu. To jenom, aby bylo jasno. A Lexus LS je uz uplne jina trida. Kdyz mluvis o tech technologiich, mluv o srovnatelnych tridach. Napriklad Corrolla vubec nic technicky noveho neprinesla, stejne jako Golf. Takze tady neni co kritizovat... A Lexus LS sice muze byt hi-tech jak chce, ale prava vykladni skrin novych technologii byl vzdy Mercedes S. Takze Evropa stale vede a za to bysme meli byt vsichni radi.
Nepleteš si Yaris a Auris? >😁
Vykladní skříní Mercedesu je esko, výkladní skříní Toyoty je Lexus LS. Rozdíl je ale v tom, že v LS je těch technologií značně víc. Osmistupňová převodovka... to jsem tady četl názory jako "proč?, osm je moc, zbytečný"... ale že je vícespojková, to už sem se nedočetl. Nebo motor kterej střídá přímý a nepřímý vstřikování (doporuč. je Nat95 😉 ) ...S-klass je evropský no.1, ale Lexus již předčí jenom charismatem.
To je ale v teto tride mozna to hlavni! Styl, image, charisma - to Lexus nema a dlouho mit nebude.
Toho Aurise,sice jako "studii",ale hodně blízkou výslednému produktu,který se začíná vyrábět jsem viděl naživo,byl naproti stánku VW v Paříži,takže to s třídou Pola či Fabie namá opravdu nic společného.Je to třída "Golfa",ono stačí si na atránkách Toyoty najít paramatry.K technologiím-"marianek"na kterého jsem reagoval slovo technologie napsal,resp.jak se investuje do vývoje.Toyota asi hodně,nebo ne?Jako příklad technologií Toyoty jsem uved toho Lexuse.Nic víc,nic míň.Lexuse srovnávat s třídou Golfa nelze a nesrovnal jsem(je třeba pozorně číst),ale technologicky lze srovnávat s německou konkurencí od BMW, MB či Audi a kluci němečtí mají námět k přemýšlení.Pokud se řekne že to není pravda,pak je to zastírání faktů.Nebo je názor,že Toyota investuje málo?Koncernová A8 je proti zmíněnému Lexusu o generaci pozadu.Tečka. :-! Stačí si vzít benzínové motory z koncernu a ať mi někdo uvede ekvivalent např. motoru 1,8 z Civica8... 2,0 FSI?Můj názor je,že FSI je omyl a potichu jej opustí,jako Mitsubishi své GDI,ale náklady by se měly vrátit,tak to prodávají a ještě nějakou dobu budou prodávat.Úspora paliva se nekoná. 1,8 T bylo jiné kafe :yes: Aby bylo jasno: měl jsem O1 TDI,naprostá spokojenost,nemám absolutně nic proti VW,ale benzíny nyní mají tragické.Všichni to přece víme,tak se netvařme,že ne. :-!
Jak uz jsem napsal v jinem prispevku, toho Aurise jsem si spletl s Yarisem (coz mimochodem poukazuje na zmatky se jmenama, protoze jeden Yaris mame doma a stejne jsem si to dokazal splest - a mimochodem taky naprosta spokojenost, takze proti Toyote taky nic nemam), takze beru zpet. Co se tyce srovnavani Lexuse LS s Audi A8, kde je podle tebe A8 o generaci pozadu, nezapomen, ze A8 je na trhu skutecne o jednu generaci dele a byla pouze faceliftovana. Az vyjede nova, nepochybuji, ze nabidne taky spoustu novych technologii. Nebude jich tolik, co v Lexusu, ale myslim, ze to potencialni zakazniky ani moc zajimat nebude. Japonci byli vzdycky hracickove, ti maji hi-tech veci radi, proto je cpou vsude. Mne by ale v teto tride spis zajimalo charizma, styl, image, atmosfera vozu a dalsi kriteria, ve kterych se nemcum, italum a anglicanum nikdo na svete nevyrovna. A navic, jeste takova malickost, radeji nechavam penize v Evrope nez nekde v Asii. Co se tyce koncernovych motoru, tak s FSI nemam zkusenosti, takze se nebudu hadat. Ale s 1,8T souhlasim :yes:
Mimochodem, jeste bych to trochu upresnil. Nedavno mi dosel docela vtipny mail. Bylo v nem video, jak japonci vymysleli "soulozici kreslo" - dva se do nej proste posadi a ono to ruzne vibruje, hejbe se to, ma to spoustu funkci, rezimu, tlacitek atd. (opravdu, klidne poslu i odkaz >😁 ). No a to maji proste japonci radi. Musim uznat, ze je to fakt hi-tech a technologicky na vysi, ale opravdu je tohle ta spravna cesta??? Osobne radeji zustanu u te "low-tech" klasiky... 😄
Souhlasim,taky radsi nechavam penize v Evrope a vlastne s tim nemam problem,protoze evropani vyrabi ty nejlepsi auta na svete a verim,ze podobny nazor ma vetsina lidi. :yes:
To jsou závěry. Evropani vyrábí ty nejlepší auta na celém širém Světě. Jako třeba Honda, nebo Nissan v Anglii. Nejhorší pak podle tebe (pardon, ale troufnu si říci) určitě v Číně (nebo někde jinde hodně daleko, kde to ještě neznáš a nemají tam latinku). Jako třeba Volkswagen. Abych řekl pravdu, jsem rád že patřím k oné menšině s názorem opačným tvému. :no: :no: :no:
Myslel jsem evropske automobilky,ne auta vyrabena v Evrope a netvrdi,ze jine automobilky,napr japonske,nevyrabi kvalitni auta,staci se podivat na test noveho Lexusu,ale ja osobne bych si vybral jinou znacku
A ty chces rict, ze cinani delaji lepsi auta nez nemci???? >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :no:
Neboj, i já patřím k menšině. Ale už jsme min.2. Jinak všechena žluč vychází z jejich nevědomosti, neinformovanosti a z výchovy.
Česko je prostě pupek světa. To nevíš dCi?
Česko je prostě pupek světa. To nevíš dCi?
já myslímn že VW si asi nechce zopakovat rok 2006.. ale spíš uspět v roce 2007😊 někdo nám tu zaspal rok😁
Ty jejich auta jsou popelnice jako všechny ostatní, s tím rozdílem, že jsou hnusnější než auta od ostatních výrobců a pořádně předražený k tomu. Zlatý prciny. :-!
Parada, moc VW fandim a doufam,ze v uspesich pokracovat i tento rok :yes: :yes: :yes: BRAVWO VOLKSWAGEN :yes: :yes:
FuJ to byla na konec Germaniáda... :no:Je třeba vědět ,že svět není Německo... Mi Česy jsme divnej národ,dokážeme lhát sami sobě... Pamatuji dobu,kdy bylo vše Made in Velkej bratr nej... A pak hned ty nej tupci ,že vše nej je z Německa... >😁 Je to k smíchu,nebo naopak k pláči... Tady se prostřednictvím Vás nehodnotěj auta,ale pouze jejich rodnej list....Že má MB větší charisma... Pche Nedávno to tu fakt dobře někdo nazval ZAPRĎENOSI >😁 To není charisma,to je snobství... Němci jsou fakt dobří jen v reklamě,podsouvání lží a propagandě... PS Ty motory FSI jsou fakt průser... :no:
Podle tvého stylu se asi seriozního hodnocení nedočkám, ale přesto, risknu to. Už jsem řídil celkem dost benzínů a FSi byl zatím podle mně na vrcholu. S šestkou převodovkou ideální brácha. V čem je tedy špatný? Jde asi jen o tvé dojmy, nebo jsi to asi četl v Bobkových listech, co? 😄
Je to znouzectnost koncernu-na současné parametry moderních motorů by nedosáhli,kdyby tam mohli tnkovat 95,a tak vymysleli FSI,která má na 98 stejné nebo i horší parametry než současná moderní konkurence. Navíc přímej vstřik benzínu je problém,na tom v Evropě shořel i Mitsu-je tady pro to nevhodnej benzín... Lidem se tam navíc drahej benzín nechce lejt,prej jim prodejci říkaj ,že můžou i 95,ale pak to nejede a bere to o 1-1,5 l/100 víc... Jinak naproti máme servis Verků a tak častými návštěvníky u nás jsou neštastní a ba i zoufalí majitelé aut od VW a na FSI právě ódy nepějí... >😁
Couline,jseš světlá vyjímka, která nazýva věci tak, jak skutečně jsou. Ono není divu. Kdo z nás umí snášet vlastní kritiku, která není nijak pozitivní. Vazalství se v nší zemi pěstuje více jak 500 let. Tak čemu se divíš.
Kdo z nás má dostatek sil a odvahy podívat se pravdě do očí?
Díky za příspěvek. :yes:
Kdo z nás má dostatek sil a odvahy podívat se pravdě do očí?
Díky za příspěvek. :yes:
no tak nevím, proč tak hloupě plkáš. Na 98 jsem jezdil měsíc při záběhu. Teď jezdím přes dva roky touranem na 95 za 7,5 litru. Celkem naloženej. Mně nepřijde vůbec průserovej, ten motor.
KECAS TADY NESMYSLI,JA MAM TDI A ZADNY PROBLEM,PORIDIL SEM SI HO PROTO,ZE JE SPOLEHLIVI A ROZHODNE NA ME NEDOSEDLE GERMANIZACE,JAK RIKAS