Novinky
miki77
0
A ty turba jsou nase (HTT) 😉
Představení, Callumova rozprava o kotníčkových ponožkách a veřejná omluva mé osobě za dopis na cihle + vypsání šeku za rozbité okenní tabule. >😁
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] Tahle bibiana to teď vede a nové xkr convertible s černohem. Namažu svoje na ve-čer nohy. [odkaz]
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] Tahle bibiana to teď vede a nové xkr convertible s černohem. Namažu svoje na ve-čer nohy. [odkaz]
Vypada to ze amici se v tomhle kvartalu 21.stol mozna nauci delat motory....
Ja myslim ze je umej vyrabet, od doby co je zacali delat. Jejich V8 jsou zkratka super. Nekdo sice muze namitat, ze maj velkou spotrebu, ale kdyz je levnej benzin tak se to tak neresi.
Kdyby u nas stal benzin 15kč tak kdo by si kupoval naftaka nebo 1.2HTP?
Kdyby u nas stal benzin 15kč tak kdo by si kupoval naftaka nebo 1.2HTP?
jooooo, více přeplňovaných motorů!!! já sám mám 2.0 Turbo 120kW z roku 89, má nalítaných asi 300000 a pořád tahá jak ďábel!!! sice mi octavka RS ujede, ale jiná ne 😊
jen tak dál 😊
jen tak dál 😊
no co bych k tomu dodával ... turbína je sice príma ale bublání pořádného velkoobjemového benzínu má také svůj půvab ...
je sice pravda co psal cuisine, ale je potřeba taky trochu inovace, V8 bez čehokoli je stará konstrukce, která má svoje kouzlo....ale to neznamená že by se měl zastavit pokrok...