Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Carlsson ML CD32: luxusní SUV

13 komentářů

Carlsson umí ! Mít M-B a chtít tuning, jdu za Carlssonem, nikam jinam. Vsechny Brabusy a jim podobné tunerské firmy se mně nelíbí.
Stále jde jen o využití k propagaci značky,asijci jsou dnes daleko lapší. ;-\
Sám jseš asiec!
Co to tady meles,v cem jsou lepsi?tak napis proc si to myslis a nejenom takovedle vykriky :no: :no:
...az na ty kola u druhy a treti fotky, ty sou ukrutny, skoro jako u seriovek M-B. Jinak souhlasim s Goliasem (1.prispevek). :yes:
Ty kola jsou správně schizofrenní, taková superluxusní variace na plecháče 😐
Uz som videl viacero aut z dielni Carlssona a tak ako tento vytvor sa da char. 3 slovami: "Inteligentne Systematicke Vylepsenie" :yes: :yes: :yes: bral by som vsetkymi desiatimi >😁 :-!
Carlsson nema vobec pekne kolesa!Na ziadnom zo svojich aut...Vyzeraju ako plechove disky na ktorych su puklice nasadene,,,Nech si Berie priklad z Brabusu alebo AC Schnitzer! :-!
Tak ty kola osobně řadím k nejlepším designovým prvkům tohoto modelu. Úžasná kombinace retra a moderny ... něco jako Turba od Ronalu.
také se mi líbí spíše moderní kola a těch náhodou C. pár nabízí, ale jen pár...
Když už se tu hodnotí kola, tak pro mě zatím nej kola jsou u nové 911 Turbo a pak snad všechny kola, co maji vozy značky Lamborghini
Golias,mas pravdu,kolesa 911 Turbo 997 su velmi krasne...A Lamborghini ma najkrajsie kolesa ako seriovka,hlavne LP 640 ma efektne...
Ale na Diable som nemusel take tie s tymi dierami po okraji...
JJ, doplňuji moji předchozí informaci: současná Lamba 😉 :yes: