Novinky
RS
0
Z pohledu evropana to chápu. Dá se na to aspoň trochu koukat 😉
...ale zase ty motory stojej za velky kulovy. 😒
Gratuluju GM, nevypadá špatně. Ještě aby na to zareagovali zákazníci. PS: tahle Aura by mohla být i důstojnou Omegou.
GM prijemne prekvapuje - Aura, Chevy Captiva, Epica, nove Malibu, Camaro, 6st. automat... :yes: mozno sa im predsa len podari odrazit od dna, co by bolo skvele.
BTW Aura (az na prednu cast a interier) vyzera ako solidny zaklad pre novu vectru. Takato vectra by uz konecne mohla byt vyrovnanym superom passatu a mondeu. Len tak dalej GM :yes: :yes:
BTW Aura (az na prednu cast a interier) vyzera ako solidny zaklad pre novu vectru. Takato vectra by uz konecne mohla byt vyrovnanym superom passatu a mondeu. Len tak dalej GM :yes: :yes:
Na pohled to vypada jako Opel, takze takove nicmoc. Zevitr me to ale prekvapilo. Hneda kuze vypada primo perfektne. Pouziti dreva (nebo jeho napodobenin) se mne nikdy nelibilo v zadnem aute. V tomto se to ale da snest (asi to bude temi sedadly). Way to go Saturn.
Když jsem Auru uvedl jako nejpravděpodobnějšího vítěze, místní japanoklika blekotala něco o pohádce o otylce a čtyřech hamburgerech a smála se jak pominutá. Kdo se směje naposled... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
U nas se rika, ze kdo se smeje naposled, ten ma dlouhy vedeni 😉 Tak nevim, jestli to je vyhra 😄
Můžete se ZZm vymyslet ještě 10 bonmotů, ale tohle neokecáte. 😉 Až bude chtít King příště vědět, kdo vyhraje auto roku, ať se obrátí na mne. Rád ho poučím. >😒]
no, opravdu by me zajimalo, z ktere generace Vectry (soucasna/budouci) to ma vic...ale na druhou stranu, Vectra jako Vectra;-/
Ono je to u GM trochu těžké zjistit, ale já dosud slyšel výhradně informaci, že je Aura naopak postavena na stávající Vectře, nikoli na budoucí. A vzhledem k spořínkovství GM bych to viděl i reálněji. Ale možné je, že nová Vectra bude mít technicky hodně společného s tou původní a Aura je vývojový mezičlánek.
Ale bež. Jak auto, tak truck roku vyhrálo GM. To je obří úspěch. Kdyby vyhrála obě kategorie Honda nebo Toyota, křepčíte tu s Kingem ještě týden, i kdyby ta Honda vypadala jako mutant. Truck navíc vyhrál extrémně konzervativní model. Že auto roku ve všech zemích vyhrávají spořílkovské modely je známý fakt. Ani v Evropě si při pohledu na výsledky těchto anket netrhají u Mercedesu a Audi vlasy. Připisovat větší důležitost tomu může jen blázen. ps: je to skutečně aktuální Vectra se vzhledovými úpravami. Saturn bude v USA nabízet aktuální modely Opel, to je nový směr vytýčený pro tuto lacinou značku, toť vše.