Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XKR na českém trhu: 306 kW za 2,855 milionu Kč

13 komentářů

I když JAG není moje krevní skupina,skočil bych po něm daleko ,daleko radši,než po výplodu německých chorých mozků AMG a nebylo by to kvůli penězům... :yes: >😁
Lenze keby stal meda 3 melony tak by v nom jazdil kazdy holohlavy smejd. Aj cena robi jedinecnost aj ked uznavam ze to s tou cenou prepiskli. Aj tak mam medaky rad :yes:
Neni to karoserie o Astonu? 😄
Rejpaly kdyby něco. Už jsem tě nahlásil adminovi.
No tak promin, no. Sem to psal ve spechu 😄
Pekne a cena zodpoveda znacke a kvalite. Keby ju dali nizsie, tak to ma kazdy.
XK je nadherny Jag, presne taky ako ma byt - originalny, tradicne britsky konzervativny a pritom prvotriedny high-tec :yes: Je to presne to co zakaznici od Jagu ocakavaju. S touto znackou nebudes nikdy v stade. Nie je to auto pre hlavohrude v teplakoch. Jag je pre znalcov, individualistov, ktori sa vyznaju a su za to ochotni zaplatit. Jag je proste zivotny styl :yes: :yes: :yes:
Velmi elegantní vůz. Ovšem originálního na něm neni nic. nevypadá jako jaguar, zato vypadá jako deset jinejch značek.
S tou podobností bych to tak moc nepřeháněl "Odborníku" 😉 , i když podobnost s astonem tu je...
nejspis posledni jaguar,proc mu nedali zaoblenejsi svetla,kvalitnejsi interier a manualni prevodovku diky ktere si mnoho lidi priplati za aston v8 nebo proste koupi nenapadnou 911..ale stale je to velmi dobry krok oproti jinym jaguarum mondeo nebo vysokemu radobyXJ..
125S
Jenomže manuální převodovka ke stylu téhle značce nepatří, byla bytam maximálně tak na obtíž. 😉
takto,keby som si mal vybrat nedzi jag a astonom tak by som isiel do astonu sa mi zda viac uhladenejsie a pre mna krajsie.Bezpochyby su jag elegantne auta to im neupieram,ale podla mna astony su krajsie,jemnejsie,su viac dotiahnute do konca...tot moj nazor
srovnatelnej AM je cenou trochu jinde