Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy photos: BMW 5 facelift

27 komentářů

... ten volic a la nova X5ka je strasnej... ;-\ :no: Ovsem zajimavy je tlacitko "Stau"... bych rad vedel, jak to funguje?
To je jednoduché, zmáčkneš ho, auto se zastaví a za tebou vznikne kolona. :-!
asi upozorní na kolony?? nebo?? 😉
>😁 :yes:
Tak právě ten volič je pro mě velice povedenou záležitostí, chytil mě už v X5. Mrkni aspoň na video s X5, třeba změníš názor.
Charger
prý se drží velmi dobře...kéž by tak i vypadal..
Jak bylo receno v clanku''nadcasove tvary'',plne souhlasim,ze zacatku jsem toho blaznivyho Americana proklinal,ale ted se mi zda petka vzdy kdyz ji potkam velice povedena
Nevim, zda se mi, ze zadni smerovky uz jsou v LED, ne?
Pro autora clanku: ta stribrna 5ka neni M5 ale jen klasicka 5 v Mpaketu...
doufam ze u M5 zadne zmeny nebudou
jak vies za to neni m5
Charger
tak se na to podívej- nemá to výdech za předníma kolama
Přesně!!! Nikde na fotkách NENÍ empětka!
5 ke nepomoze ani svetena voda .... :no:
Tobe zrejme taky ne... :no:
Charger
😉 :yes:
I když tuto značku mám rád tak řeknu že je to nejhorší výtvor asitak 3 let co BMW ztak dobrého vozu mohlo udělat propadák!!! :no: :no: :no:
Nejak jsem nepochopil smysl te tve vety (souveti?), ale rad bych te upozornil, ze to vubec propadak neni, naopak - prodava se velmi dobre! :yes:
Charger
jo no, ale A6 je lepší, že? >😁 :no:
...mo trochu připomněl Saab 9-5 ze předu, před faceliftem...Jinak se na ni těším...btw😜ěkné kola :yes:
Jak tedy mod Stau funguje?
Vzhledem k tomu ze Stau je v cestine (dopravni zacpa), tipoval bych to ze to bude mit souvislost s Radarovim tempomatem a popojizdenim s nim v zacpe. Ciste moje domenka 😉
Buď tak, anebo nějaký speciální mód sekvenční převodovky SMG, šestrný k posádce i samotnému soustrojí. Kdo někdy popojížděl v koloně s SMG nebo jinou sekvencí, ví svoje.
...s SMG popojíždím ve frontách celkem často a nemám sebemenší problém. Když si zvolíš A1 (nejpomalejší automat), tak auto řadí od 2ky nahoru a veeeelmi jemně 😃)
ffuj
kvalitná uvaha :yes:
dufam ze to biele co je na obrazku nieje nova podoba M
je to super vůz máme ho tak vím co říkám jo ti co to tu pomlouvají tak leda proto že na to nemají peníze 😄