Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lehký facelift pro Renault Kangoo

8 komentářů

Ty *** naco sem píšeš o 4 faceliftech, když byl facelift jenom jeden. Napřed si to nastuduj a pak piš Ty S O U D R U H U z Francie.
:no: :no: renault
Proč? Když je nejprodávanější model ve své kategorii, proč dělat nástupce? Ten se připravuje, byly k vidění i nové snímky. Bude tak do dvou let. Už to není nejmodernější auto, ale jako pracant je výbornej.
Tak to se jen tak nevidí. 4 facelift (teda pokud se nepletu) v rámci jednoho modelovýho cyklu. To asi soudrzi z Francie zaspali při vývoji nástupce nebo co.
Kdo si to chce rozdat??????sonyericsson23@centrum.cz
Kangoo?Mám už druhé,spolehlivější auto jsem neněl,škodovky nebo peugeoty,kam se hrabou.Nové a je bez starostí,po leasingu je bouchnout a koupit jiné.
Já mám Lagunu II 2 roky, více jak 120 tis. a bez problémů.
A to tak že bez jediného. VS je jiná třída, auto pro individualisty. VS je krásné auto.Do Audi nechoď, A6 dost poruchové, BMW 5 je navoněná bída. Volvo je bez debat.
Renault=pohodlí,komfort,bezpečnost. :yes:
Renault? Už asi nikdy. Měl jsem Lagunu GRDT II. a spolelehlivost mizerná. Teď mám Vel Satis Initiale a spolehlivost ještě mizernější. Nejvážnější - výměna motoru - 3,0dCi, klima, funkčnost a nefunkčnost ostatních částí vozidla. Fakt mizerie. Co nevidět půjdu do Volva S80, nebo A6, nebo BMW 5...Nicméně není krásnějších, pohodlnějších vozů než je Renault. Miluju ho, ale odsaď posaď.