Novinky
Tomiss
0
V Evropě to jde a v Americe ne?Zajímavé... ;-\
Lonestarstate
0
I v USA je mnoho závodů GM a Fordu, kde poráží asijskou konkurenci ať už ve spolehlivosti nebo v produktivitě. V současnosti výroba jednoho Chevroletu Impala trvá kratší dobu než u Toyoty Camry. Ale podobným zprávám se vždy věnuje minimální mediální pozornost. 😉
Tak je to konečně potvrzeno, PASSAT, APOŠTOL tvých dnů, je opravdu Apoštolem. Diskuze na AUTO.CZ přesahuje pozvolna hranice sluneční soustavy a letí v ústrety jiným sluncím. Časopis AUTO 7, č. 50/2006, str. 43 - popisek ke snímku Passat R36 - cituji: "Konečně mu to sluší, Apoštolovi". Svět září, obloha žhne plameny zítřka. Ano, Apoštol, tvůj Apoštol je na zenitu. P.S. Passátní informace 😉 :yes:
😄 :yes: No vidíš. Já budu v nadílce pokračovat: [odkaz] Kvalita aut v Indii za loňský rok. Škoda Octavia porazila Toyotu Corrolu. Je to jen počet poruch za první tři měsíce od výroby, ale stejně... TTToma asi klepne >😁 Obě auta navíc v Indii řadí od vyšší střední třídy. Holt jiná země....
Ty si zrejme neuvedomujes, ze podobne tendencni a bulvarizujici komentare jsou JED pro kvalitni informace??? Z chuti s jakou Cesi hltaji tendencni komentare se mi dela zle. Ale tobe tohle vyhouje - ty potrbujes kazdemu egoisticky vecpat tve myslenky, tve komentare. Bez faktu, bez argumentu, jak za totality. Ohanis se tady pravicovymi hodnaotami, ale zapominas, ze zakladem fungujici demokraticke spolecnosti jsou dostupne a predevsim nezavisle informace. Pokud si tady ty pises, o cemkoliv cokoliv, rozumni lide vi, ze jsou to casto vyplody chorobneho mozku. Muzes pokladat za tve vitezstvi, ze AUTO 7 otisklo tak nechutny kometar. Tohle je vnucovani nazoru urcite skupiny vsem, protoze se ta informace prezentuje jako by byla pravdiva, coz neni(spousta lidi si to nemysli). A protoze to jednou vyslo v novinach, tak cast lidi(predevsim tech, co neradi vycnivaji z davu) uveri, podlehne. Tvuj komentar vyse je, jako castokrat, cistokrevna manipulace a demagogie, nic vic. To ze ti to tady zerou nejen nekteri diskutujici, ale i nekteri novinari jde predevsim na vrub chybejici kultury v CR a padesati let komunizmu, cehos umis mistrne vyuzit. Ze se k podobnym manipulacim snizujes, ale dava neco vedet o tvem charakteru :no:
Ty máš teda Essesante podivný názory na demokracii. Demokrat je jen ten, kdo má stejný názory jako ty? >😁 :no: Co třeba GTIho zcenzurovat? To by byl nejspíš podle tebe vrchol demokracie. GTI narozdíl od tebe tu nikdy nikomu nevnucoval, ať přestane psát.
Muj prispevek je toliko o urovni zrelovacich prostredku v teto zemi a o vuli lidi bastit tendencni kometare zabalene jako seriozni informace. O cenzure se ani v nejmensim nezminuji!!! NIKDY JSEM NEREKL, ZE DEMOKRAT JE NEKDO KdO MA STEJNE NAZORY JAKO JA! JA NEVNUCUJU GTI ABY NEPRESTAL PSAT! KDE TO CTES??? Jen nazyvam veci pravymi jmeny - ten prispevek nahore je cista emocionalne zabarvena manipulace. Tot vse. NIKDE JSEM NENAPSAL, ZE BYCH HO CTEL OMEZOVAT V JEHO PRAVU SE VYJADRIT!!! Lonesi umis ty vubec cist a pochopit co ctes???
Bububu >😒] A co když věci pravými jmény nenazýváš? 😄 P.S. Sakra, to tam nemáš větší písmena? Úplně te vidím, jak si při psaní dupeš nožičkou 😄
Klídek, Lones je ještě nedospělý nedozrálý puberťáček, co vzhlíží k "demokratické" USA. Jak chceš po dítěti zblnutému do Ameriky chtít, aby chápal, co píšeš 😉 Však ono bohatě stačí, jak se tu Lones loučil, že už sem psát nebude a pořád tu své hloupé štěky píše 😄 Jeho vkládání nikdy nevyřčeného do oponentových úst je hodné rozmlácení držky >😒]
Essesante, otevři své oči a polkni tu hořkou kávu... nikdo tu není zvědavý na tvé plačky. On ti tu snad někdo brání v brilatní argumentaci a v uveřejňování nezávislých informací (co to je)? Zhosti se toho, máš-li čím. Jsou lidé Essesante, kteří hledají za vším spiknutí mocných proti... ne-mocným.... aniž by si uvědomili, že těmi nemocnými (opravdu to teď myslím dvojsmyslně) jsou oni sami... Já myslím, že jsme se tu po ránu dokonale pobavili (tedy někteří, lépe řečeno, mnozí) ovšem s tvou výjimkou. Ty, jak vidím, se moc nebavíš... Tak zadumej o charakteru svém, o mozku svém, a večer pozvedni svůj tupý zrak k obloze... možná na ní spatříš zářícího Apoštola... 😄 P.S. A kup si AUTO 7 č. 50 😉, z toho mám opravdu upřímnou radost. BRAVO APOŠTOL :yes:
GTi hele nejak nemuzu pochitat tve irelevatni inforamce o Praseti od VW zde , to uz fakt jeblo ? Steri tim speedem az pudes kupovat nove prosle GTI >😁
Neříkám, že jsem, stydlíne, extra chápavý. Ovšem jsou texty, které opravdu nedokážu rozlousknout... 😄
Infantilni invektivy na me nezkousej. Psal jsem to velkym, aby lip videl na co je kladen duraz - to je dusledek toho, ze Lones zrejme cte jen to co se mu snadno chape a nad cim nemusi premyslet(z toho plyne jeho prachmizerne pochopeni textu), jinak by muj prespevek mozna pochpil. PS: Co je dle tebe ten tvuj prvni prispevek? Mas pro to nejake jine pojmenovani nez jak jsem to nazval ja? Oslavna oda na VW prassat? Nebo na samotny fakt ze nekde otiskli ze je Apostol?
VW prassat? Co to je? To neznám. Znám VW Passat, Apoštola tvých dnů. A jak vidíš, nejsem sám... Tak si to prosím tě nepleť. Takhle se zbytečně odhaluješ... 😄
uz jste 2: ty a autor toho clanku. VW Passat zadny apostol mych dnu to veru neni. Ja mu nerikam apostol - mnohlem vic mi k nemu sedi ten Prassat :-! PS: Opet jsi vubec nereagoval na muj prispevek. Jen jsi na me utocil. Nic jineho ani neumis.
... je to stejny argument, jako ze nikdo neni zvedavy na me "placky" jak to bylo tebou pojmenovano. Netvrdim ze jde o spiknuti. Zase ctes neco co tam neni napsano (ja vim, vetsinou se vubec netrapis tim, na co reagujes). Ja jsem v prispevku neprezentoval jediny svuj nazor Prassata, snad jen to ze nesouhlasim ze by bylo zahodno ho zvat apostolem nota bene pro nezaujateho ctenare (s cimz se ocividne redakce AUTO 7 ani v nejmensim netrapila) Informace v mediich maji slouzit k tomu, aby si konzument, v tomto pripade ctenar, mohl udelat VLASTNI NAZOR. Ne ze mu uz dopredu nekdo napise ze je Passat Apostol! Slo mi o to, jak se cela ceska spolecnost spokojuje s tendencnimi manipulacemi, cehoz je pojmenovani Passata apostolem v seriozne se tvaricim casopise dukazem. Jednim z mnoha (a skutecne nejde o to, ze Passat je z nemecka). Skodlivost tohoto fenomenu zrejme nikdy nepochopis - a nebo ho chapes a vyuzivas. Tak ci tak je to v mych ocich opovrzenihodne. AUTO 7 si uz kvuli vyse napsanemu urcite nekoupim. Chapu ze mas z toho radost - prinejmensim tve titulovani passata padlo na urodnou pudu a tve pusobeni tady na auto ti proneslo dalsi plody-kademu co jeho jest. Me spis udivuje ze ti to nekdo zere - to je dukazem mizerne mentalni a kulturni urovne naroda.
Vidím, že mlha v které se pohybuješ je opravdu velmi hustá. Na tebe, Essesante, kdyby vyskočil z mlází zajíček, budeš mít na náhrobku epitaf - skonal v čestném boji s mamutem. Prosím, neuplatňuj své vystrašené vidění světa na diskuzi mezi dospělými lidmi. A k tvé poslední větě - ještě, že tě máme, Essíku 😄 8-s >😒] P.S. Zkus skotské střiky, volil bych být tebou minutu teplou a hodinu ledovou, to by mohlo zabrat 😉
Ujistuji te, ze nebrecim - nemam k tomu jediny duvod! Spis se mi z nekterych veci dela blivno. Prave tva radost z podobne veci, jako ze nekdo v nejakem casopisu pojmenuje VW PRassat apostolem presne definuje tvoji mentalni uroven. Neboj se, ze bych se byl ze sveta ustraseny. Diky tomu, ze mam na deni v CR dostatecny nadhled dokazi identifikovat a pochopit fenomeny, ktere jsou pro ignoranty tveho razeni neuchopitelne. Narazel jsi na to ze zvelicuji. Ani tak nejde o vyznam jednotliveho clanku v AUTO 7(ono se to deje v cimdal vetsi mire ve vsech mediich), spise jako o princip a totalni nepochopeni problemu ze strany ceske spolecnosti. (ty jsi toho zivym dukazem skoro bych navrhl na FSS aby te zkoumali coby typickeho zastupce ceskych konformnich ignorantu).
PS: Skotske striky si dej sam. Mozna by ti prospel i klystyr. Za Rakouska-Uherska, kam vyspelosti patri tve myslenky, se to pouzivalo jako vselek 😉 - to ja ciste pro simetrii jako odpoved na tve osobni invektivy.
PS: Skotske striky si dej sam. Mozna by ti prospel i klystyr. Za Rakouska-Uherska, kam vyspelosti patri tve myslenky, se to pouzivalo jako vselek 😉 - to ja ciste pro simetrii jako odpoved na tve osobni invektivy.
No, právě, někde tu píši - ještě, že tě máme 😄 Prostě mladí... ti jsou zapotřebí... akorát, že tvá zběsilost a nulová orientace ve světě dospělých, tě zatím degraduje jen na to svádět boje sám se sebou... 😄 Jsi takový gladiátor v králičím výběhu. Ale je to milé, úsměvné 😄 P.S. BRAVO APOŠTOL :yes:
Nulová orientace ve svete dospelych >😁 Svadet boje sam se sebou??? Co te vede k tomu, ze se povazujes za dospelejsiho nez jsem ja? Mas snad vic nez osmiletou zkusenost z mezinarodniho obchodu a doktorat ze zahranicni univerzity? Prave tva uroven te v mych ocich degraduje na pouhou ovci. Ano, jsi hned za * vudce stada a potrebujes mu do te * lezt... Takhle si predstavujes dospelost? Jsi skutecne cimdal smesnejsi 😄 PS: Prassat do chliva a ne na silnice
Vedou mě k tomu příspěvky, které po tobě čtu >😁 Další numero do klubu vzdělanců... to víš, my bezdomovci, jejichž universitou je život sám, na tohle nedohlédnem - máme tu už jednoho tuplovaného vysokoškoláka - "Fiat roku" (...rozumíš, ne jednu, dvě vysoké školy musíš studovat...) a teď tedy další eso, s doktorátem ze zahraniční university 😄 (Co taková Karlova... to je brnkačka...) Albánie? Nebo snad Kongo? Essesante... předváděj tu myšlénky, úvahy, nikoliv akademické tituly. Každý už si udělá obrázek sám, kdo je vzdělanec a kdo... zdělanec 8-s 8-s >😒]
Aha, tak ty mas mindracek z toho, zes nemel na to zadnou skolu dokoncit... Dospelejsi tim urcite nejsi - prave naopak. Na narozdil od skoly zivota mam i skolu akademickou, vlastne 2 z cehoz jsem tu druhou dodelal pri praci v Italii (tobe by prospelo i to Kongo). Asi nedokazes zkousnout, ze jsem tu, narozdil od tebe, nejake myslenky formuloval. Zatímco tys ze sebe vypoustel jen invektivy nebo oslavne ody na Prassata ci neprofesionalitu nekterych ceskych novinaru. Nezaujaty ctener si jeste uz nazor udelal a ten zaujaty ho mel driv nez zacal cist... (Ze by paralela na spojeni prassat = apostol 😉 O to vlastne v cele diskusi jde - tedy alespon me.)
To víš... já se učil číst v lese, při svitu měsíce. Mauglího jsi četl ne? A psát, to jsem se nenaučil dodnes >😁 Čím to je, Essíku, že jsou jedinci, tedy FIAT roku a ty, kteří tu předvádí zoufalé lidské, odborné i komunikační postoje, a právě oni mají tu potřebu vrhat do diskuzí své úspěchy na akademické půdě 😄 P.S. Máš dvě vysoké školy, hmmm, docela jsem se uklidnil, dotáhls Fiata roku, no, vypadá to, že my, s nedokončeným základním vzděláním to tu budeme mít těžké. 8-s >😒] :no:
essesante určitě najdeš smysluplnější činnost, než se hádat s tímhle zamindrákovaným frackem
>😁 Áaaa referent Yaroukh, oblizovač výloh u Charouze (Ford GT)... no, tak držíš rekord - tvůj pětadvacátý příspěvek na auto.cz v jedné šňůře, v němž píšeš jen o nicku GTI >😒] P.S. A za toho zamindrákovanýho fracka jedno poděkování >😁 rozněžnil jsi mě tím... Počítám, že ty studuješ tři najednou... myslím Světy motorů >😒] :no: To víš, Apoštol je Apoštol... tuhle dnešní zprávu dekády prostě zkousnout musíš... nebo se o to alespoň snaž 😉 Ovšem... na úrovni, referente, vždy na úrovni.
Ano uznavam, ze to je trochu perverzni, ale docela me to bavi. Takoveho namysleneho a zaroven zamindrakovaneho blba jen tak nenajdes 😉 Navic me bavi zjistovat reakce urciteho druhu lidi na jiste podmety. Vyuziju to i v praci, tak proto. Nejednou jsme nektere ty diskuze probirali na workshopech... Je to moc uzitecne napriklad kvuli formulovani otazek do pruzkumu spotrebitelskoho mineni 😉
Essíku, jednak bys měl dodržovat komunikační kulturu, jednak bys něměl psát nesmysly. Slova, jako blb apod. sem opravdu nepatří. Vím, jsi mladý, chtěl bys světu dokázat, že tys ten správňák, který do všeho vidí, a spiknutí všech proti všem odhaluje jako jediný, široko daleko. Již jsem ti psal, že tvá snaha je pochopitelná a milá. Nepřehánej ovšem výrazivo. Co se týče zamindrákovaného namyšlence 😄 to je protimluv, kterého je schopen opravdu jen mladý, nevyzrálý a hlavně vnitřku člověka neznalý jedinec. P.S. Hezky poctivě pracuj Essesante, sbírej zkušenosti a pokud na to budeš mít, jednou to všechno začneš úročit. Zatím jen přešlapuješ nedočkavě v řadě, v řadě mladých, nadějných, leč příliš horkokrevných býčků. Chce to zkušenost. U umění ji vstřebat. Tomuhle se nevyhne nikdo. "Apoštol", Essíku, Apoštol... to je tvůj zenit. Myslím, myšlénkový zenit, viď 😄
preco tu spomynas tu rachotinu VW??? ved toto je clanok o Forde a nie o niakom R36. :no:
Dnes tu není žádný článek o VW a, věřím, Roadrunnere11, že chápeš - tohle je opravdu událost dekády 😉 P.S. Hledal jsem tu tvůj příspěvek k tomu Fordu a... nic, co to? Umíš také psát, nebo jenom kopeš?
"P.S. Hledal jsem tu tvůj příspěvek k tomu Fordu a... nic, co to? Umíš také psát, nebo jenom kopeš?"..ze tohle pises zrovna ty
Já svůj horní příspěvek, svs, označil "OT" Ano, opravdu jsem upozornil, že jde o téma mimo hlavní proud. A pokud si přečteš větev záhajenou mým příspěvkem, pak kopat tu začal Essesant s Roadem do mně, nikoliv já do nich. Já už jen reaguji. Jinak, myslím, že chápeš důvodnost mého horního příspěvku 😄 Raduj se spolu se mnou... Passat to dokázal. P.S. Asi tě to vě škole zatím nenaučili, tak přijmi jednu lekci od mne - když už tedy kopíruješ cizí texty, vždy to doprovoď uvozením - Cituji: "samotný text" Mezi těmi, kdo znají principy písemné a koneckonců i verbální komunikace je tohle běžné.
Druhý den je Pasat, Apoštol tvých dnů na zenitu (viz můj horní příspěvek). To si žádá náležité gesto. Proto tedy - otevři svou duši a své srdce, a vykřič do tmy světa svou modlitbu: TY, náš největší z největších. Ty, neokázalý z neokázalých. Ty, hrdý z hrdých. Ty, nezlomný král nezlomných. Ty, náš APOŠTOLE, náše ikono, naše spáso. Ty ses vrátil, šamane her a kejklí. Tvé stopy v prachu cest nezavál ani uragan. Tys PASSAT, dokonalý, passátní. Jsi věčný, jsi nekonečný jako vesmír kolem nás, jsi hluboký, jako vesmír v nás. Tvé tělo velebíme, tvou duši vynášíme. Ty jsi náš chrám, ty jsi náš GRÁL. Tobě oběť, tobě dar. Své tělo, svou víru, svůj zmar. Neboť tváť passátní víra choré uzdraví a žádostivé naplní, jakože znaveným údům poutníků sil dodá, i žíznivým passátní vláze na rtech spočinout nechá... :yes:
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.