Novinky
0
.. trochu vysoka cena .. ale do tohoto by som isiel .. noteda podla toho jak to bude jazdit ... ale asi dost dobre >😁 >😁
0
Podle me cena odpovida tomu, co muze takovy stroj nabidnout. Rozhodne to pojede pekelne, je to uzasnej stroj, moc se mi libi. Cena pujde pozdeji jeste nahoru, jako je tomu v pripade Ariel Atom, coz je moje vysneny auto...zadna strecha, dvere, skla a podobny kraviny - jen motor Honda 300k a mazec ovladatelnost...takovy pociny miluju"""" >😁
0
lotus je mnohem levnejsi a zabava mensi nebude >😒]
0
Lotus je levnejsi???? myslim ze o moc ne Time... to my vsichni Bobe
Na neci takovyho tady cekam 3roky. Konecne auto pro volny cas. U tech parametru(pokud je dodrzi) me chyta nutkani mastur*ovat >😁 ta cena neni tak hrozna 1,2mega se da snest
dávam tomu krámu rok, maximálně dva..... ;-\
ariel(atom) jde celkem bez problemu na odbyt tak nevidim duvod proc by to neslo i tady...
mam rad spartanske auta ale ariel je az moc(to jako fest) o tomhle uz se da uvazovat
mam rad spartanske auta ale ariel je az moc(to jako fest) o tomhle uz se da uvazovat
co to meles
Já tomu rozumim, ale Ty asi znáš arile jen od mámy když pere ... >😁 >😁 KTM je vzorek dokonalosti a technika od audi znamená nízký provozní náklady a spolehlivost, což bych od přeplňovanýho TypeR neočekával... Asi rozbiju prasátko >😁
speedster nepochopitelne vyklidil pole... lotusu s levostrannym rizenim se moc nevidi... takze fandim KTM