Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Toyota vyrobila v Evropě první milion Yarisů

20 komentářů

Plkací diskusy pod zprávou o dalším zefektivnění výroby jsem neměl sílu dočíst.. nicméně by si všichni měli uvědomit, že právě vysoká efektivita ve výrobě je klíčem k přežití a je nutnou podmínkou proto, aby ta která automobilka mohla v budoucnosti "konkurovat" čínským a indickým výrobcům.. štěstí přeje připraveným, tak přeji evropským výrobců dost vůle na to, aby se dokázaly připravit "dokud je čas"
Zakazu ti psat ty cisla. Zacinaji se hrozive naplnovat. Co kdyby TTT misto vyrabeni aut zefetivnovala vyrobu v tech nasich "srdcovych" fabrikach? To by se mi teda libilo vic 😉
Matesi to je tvrdá realita... >😁 Proč by to Toyota dělala... Jestli mááš problémy se srdeční záležitostí,nech si udělat bypass... >😁 Rok 2007-TOYOTA jednička ve světě. Fakt nekecám... TTTome hoď k tomu nějaká čísla... PLS ať je to podložený... :-!
Mela by min starosti, min srani s lidma a fabrikama a asi vetsi profit 😉 A ve finale by nedelala takovy neslany nemastny auta 😄
Mohu Tě ujistit, že si jsou své slabiny vědomy a usilovně na tom pracují 😄
Sorry, nestíhám, ale brzy něco dodám.. BTW v USA uvedli na trh Lexus LS460 - první měsíc kolem 4000.. S-klasse trhá historické prodejní rekordy a přitom se pohybuje stále pod 3000.. holt co dodat, Lexus ruleZZ :-!
To by se jí nevyplatilo, "srdcové fabriky" bohužel půjdou dříve či později do loje, případně budou v útlumu, nebudou mít dost prachů na to, aby poplatili licence na know how (= TPS) 😉 Dokonce Toyotě ani nestojí za to, aby je ovládla (malá či žádná výnosnost takovýchto investic).. čísla to jsou zajímavá až hrozivá, ale nejhorší na tom je, že vypovídají o historii, o tom, co se dělalo před 5-10 lety.. nemám moc času, ale snažim se zabývat a realisticky odhadovat, kde bude Toyota, tak za dalších 10 let.. to teprve budou čísla 😉 Je to trend, kterýmu se jen těžko bude čelit, navíc Evropa stále nenachází dost sil dělat reformy jako reformy a ne jen plkání a drobné úpravy.. pokud můžu radit, vem Jaga a užívej si ho, dokud to jde..
Ta posledni veta :yes: Presne to delam a hodlam delat tak jak pises 😉
pokud vím, jednu docela srdcovou vlastní 😉
Souhlas,navíc přicházejí s Aurisem,který se může zdát jako zvětšený Yaris(na první pohled),ale to auto je krásné a bude velice úspěšné.O tom,že si je Toyota jistá svědčí i změna jména a zaslouží si :yes: nahoru. Jo,Čína je problém a každý,kdo jej utlumí si zaslouží uznání. :yes:
Chci trochu popohnat redakci...V různých mediích se dnes objevily zprávy o ofic.představení Aurise... Máte něco...? Sem s tím... Toyota jede,viď TTTome >😁 >😒]
Čtu, čtu, ale nestíhám psát ;-\ 😉
Vyndej si ruku z kalhot (svoji asistentky), pujde to lip >😒]
Další jasný důkaz, že Toyota to myslí s pozicí světové jedničky smrtelně vážně. Ještě horší zprávou pro příznivce tradičních evropských výrobců je fakt, ža Yaris se skvěle prodává (viz. čísla) a další typy jako Auris, Corolla, Avensis a RAV 4 se prodávají či budou prodávat stále lépe. Aut s výchdoasijským rodokmenem a křestním listem "EVROPA" stále přibývá a skutečně reálně hrozí, že tradiční výrobce čekají velmi trpké časy Posledním příkladem budiž tradiční ROVER). Korejci se stěhují do evropy a budou tady vyrábět auta pro nás evropany a my je budeme kupovat, protože jsou levnější, jsou hezká a dobře jezdí (slouží). Mám takové tušení, že evropanům v tomhle trochu ujíždí vlak a ten se bude zatraceně špatně dohánět. 4lánek o efektivní výrobě Toyoty je nuda, ale o jednom zcela jasně vypovídá. Kdo chce v téhle branži určovat směr, ten musí prodávat. Kdo chce prodávat, musí umět co nejlevněji vyrobit. A to je přesně to, v čem jsou japonci ale i Korejci dobří. Takže držte si klobouky začíná to pěkně svištět a jsem zvědav na ten fičák, až do toho naplno vletí číňani... ;-\
Mam z clanku pocit, ze to Toyota dela stale vic a vic a vic aut. Ale a dnes vim po dvou letech, ze bohuzel, jsem jedno z tech uzasnych aut Toyota z Francie koupil a vicemene je to skoro od zacatku jedno zklamani za druhym. Znama nemohla vydrzet a bezela si jej koupit taky, nebot kupuje auto jen podle libivosti designu a ceny a nyni si mi stezuje, ze auto ma to a to rozbite a najeto ma par km, ale ja ji to rikal: pozor, chlubi se spolehlivosti, ale jen marketignova fraska, pravda je uplne jinde, je to jeden velky pruser. Uz jsem jich mel celkove i pujcenych radu a vzdy me udivilo, ze i zanovni auta vykazovaly ruzne vady poruchy nebo nepresnosti ve vyrobe a ty asi jsou dane jednak snizujici se hodnotou a tim i kvalitou materialu a take vyssi rychlosti montaze ruku v ruce s nizsi kvalitou pred lety. Jen nechapu a neverim v testy spolehlivosti, asi ma na to Toyota velky budget a vzdy nekoho podmazne nebo zasponzoruje, protoze kdyz vidim ty chyby a nedostatky, tak to neni mozne a je to jen slusne zklamani. Jinac dobra zkusenost a dnes vim, ze priste se kouknu jiz u jine znacky...
Zajímavé, moje žena jezdila několik let s Yarisem a najela celkem asi 17000 km. Když nepočítam defekt kola, tak na tom autě nebyl sebemenší problém. Teď si stejný vůz pořídil tchán a stejná situace. Fakt by mne zajímalo, o jaké konkrátní poruchy nebo jak píšeš nepřesnosti ve výrobě se jednalo. 😄
Tak to mby mne fakt konkrétně zajímalo co za problémy se na těch Yarisech vyskytlo. Z čistě profesního hlediska. Za dobu mého působení u firmy si jich odvezlo cca 600 zákazníků až na pár drobností-Noproblem. Je,ale fakt,že ty made in France po zkušenostech s původními Japanese jsou o chloupek horší např.o 2-3 dc větší spotřeba,tužší řízení bez serva ... proto mám doma 99 Made in Japan >😁 V automobilovém obchodě pracuji již více než 10 let,ale musím potvrdit,že spolehlivost aut jde dolů. Je to hlavně způsobeno tím,že o proti 80-90 létům je v autě daleko více elektroniky a možná i tím ,že se opravdu auto stává spotřebním zbožím a to chce ryclou obměnu... 😲 Pozoruji to u všech automobilek. S tím souvisejí i svolávací akce aŤ už třeba Toyoty nebo teď VW u Passáta-týká se to i asi 4000 aut v ČR. Smutné na tom je to ,že mnou oblíbená éra aut z let devadesátých se už nikdy nevrátí-včera jsem seděl v Celice z roku 1995 a její reakce ne sešlápnutí plynu a následné vyštěknutími brala dech...Dnešní motory svázané emisními a já nevím ještě čím to je to co bere autům duši,aleje fakt ,že dejchat budem muset na naší matčce zemi ještě nějaký pátek... :-!
GTI
Znáš to sám... taky občas "klameš tělem". Tady se pozvolna zabydluje názor, že totiž TTT dělá snad nějaká nadauta. A jaksi podprahově se to doargumentovává tím, že to už už už už bude světová jednička. V počtu vyrobených aut. To ano. A jaká, že to auta ta TTT vyrábí? Echt mainstream... Pro tebe je Toyota - Yaris II, výběhová Corolla, Avensis a RAV. To je těžiště produkce pro Evropu. Tak se zamysli, jestli je důležité mít auto od toho, kdo jich nejvíc vyrobí... VW je sice jedničkou v Evropě, prodala letos již přes tři milióny aut, ovšem nad tím tu přece nebudeme křepčit. Křepčit tu můžeme nad GTIčkem, nad R32 či nad Tigim, ale kolik jich vyrobí... to zajímá hlavně akcionáře, nás to pálit nemusí. Tady snad jde o konkrétní auta... Takže až si půjdeš pro Yarise (neumím si v Yarisovi představit chlapa), leč, až si pro něho půjdeš, uvědom si, že si jdeš koupit běžnou masovou mainstreamovou výrobu. Novis nahoře to píše hezky - jezdí s ním jeho žena a najezdila bez problému 17tisíc km za několik let. Tak na to je to ideální auto - pro manželku na nákupy. A toakové je v tomto segmentu každé. Takže prosím, žádné zbožšťování výrobců aut, kvůlivá počtům vyrobených kusů. To oceňujme jako úspěch (jistě) ovšem, soustřeďujme se zásadně na 4 kola a jeden volant. Nekupuješ fabriku, kupuješ auto, to měj na paměti. P.S. osobně nechápu, že někoho může přitáhnout víc Yaris, než PUNTO, ale naštěstí si každý dnes koupí to, co se mu líbí... Já bych koupil tisickrát raději Punto, a vůbec by mi nevadilo, že Fiat kvalitou prostě na TTT nemá. Protože vím, v čem nemá. A to "v čem" to není natolik fatální, abych musel měnit krásu za veverku. Ovšem jak vidíme, minimálně milión lidí to vidí v Evropě jinak... Důležité je, jací lidé to vidí jinak. Dotaz - co bys vzal raději - Yaris, nebo GRANDE PUNTO?
Přesně takto jsme se v létě rozhodovali a výhrál YARIS a to celkem přesvědčivě, ničeho nelitujem, naprostá spokojenost :yes:
Zdravím ty starej vlčáku,jsem už dnes trochu z předvánočního shonu vycuclej,ale přesto ti k tomu dám řádku. Pozoruji,že nejčastěji lidé srovnávají Yarise s Fabkou.V našem regionu je jasně vidět,že lidi z menších měst a dědin když se rozhodnou pro novou kárku se dělí na dva tábory. Jeden má syndrom velkého kufru-ti volí Logana,Thalii atd. Ti druzí-ti právě pro mne z hlediska koupě zajímaví přemyšlejí jinak-taknějak moderněji-na co velkej batoh,zajímá ho prostor jako celku,spotřeba,bezpečnost a v neposlední řadě i moderní technika.totiž auta velikosti Yarise u nás fungují z hlediska koupěschopnosti obyvatel ijako rodinné vozy,ne jenom jako auta pro mamky a ženušky...Jo jasně u auta ,které používá pouze panička a najezdí 5000km za pět letse se toho tolik nepodělá,jako u auta,které používá třeba firma... Myslím si,že dnes začínají lidé víc přemýšlet z hlediska kalkulu,než citem.... ano GP je hezké auto,ale auto je na ježdění a ne na výstavu a tam ten Jarouš vychází lépe...asi takle to berou,proto u nás vítězí Yaris...Naše Česká povaha je ale hodně složitá,ve velké většině vůbec na čechy neplatí marketingové a prodejní kydy ;uspěšné v ostatních státech. Jsme prostě české palice... >😁 >😒] Dubové :-! >😁