Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Los Angeles: Vodíkové BMW si možná zkusí i Terminátor

12 komentářů

Zeby chtelo BMW az tak moc vytlacit Lexus hybridy z Kalifornie? >😒] ...vyber "Terminatora" urcite nebyl nahodny.
To je zajímavé, jakmile udělá VW nebo Ford ebo podobně pár plastů na svoje krabiciozní vozítka, hned se strhne diskuse o stovce příspěvků, ale když se objeví opravdu optimistická zpráva o budoucnosti čisté energie k pohonu automobilů, nikoho to nezajímá, zvláštní to úkaz ;-\ Jinak ale BMW :yes: :yes: :yes:
Klaudius
Možno som prináročný. Ale od dobrého serveru čakám fakt dobré a obsažné čítanie. Bulváru sa dá odobriť všetko (pokiaľ ma článok vyslovene nepobúri), lebo je to bulvár. Podobne ako mi v lacnom aute lacné tvrdé plasty nevadia, ale v takom sedmičkovom bavoráku by ma naštvali.
Napriek článočku, ktorý mi nesadol, sem určite neprestanem chodiť. Koľko ľudí číta server auto.cz Jeden nespokojný nehrá veľkú rolu, je to len malý výkrik do tmy. A ten nespokojný vám vzápätí pri ďalšom článku tlieska. Takže prosím nezastavovať, radšej pridať plyn...
>😁 :yes: ...zase tak hrozné to není...je to už starší pán 😉
Tak to mu je radši drž pořádně, jinak nás vole všecky zboxuje! Ma šílenou sílu.
Diesel? Hasta la vista,baby! :-! :yes:
Nikdy se nemůžete zavděčit všem. Mně se ten článek líbí. Rychle a výstižně se ke mně dostalo, že jsou už i v USA mezi mocnými snahy o zlepšení životního prostředí. To, že se v Americe staví vodíková dálnice jsem nevěděl a teď už to vím, a jako odpůrce spalovacích motorů mám zase o něco lepší náladu, tzn.: tento článek význam určitě měl!
Mrzí mě, že jsme vás zklamali. Snad tedy příště. Jen bych podotkl, že naprosto stejná informace stála za zveřejnění i autoblogu, tak možná byla trochu okurková chvilka 😊
Tak tomu nevěřte!
cuisine
no to jsem rád že náš arnie kterej ač vlastník několika hummerů žaluje automobilky za to že nesnižujou emise dostatečně rychle bude dělat reklamu tomuhle autí ... :no:
Držím mu pěsti!!
Klaudius
A to je všetko? Nehnevajte sa na mňa, ale článok o ničom. Že nejakej celebrite ponúkli novinku na jazdenie mi nepripadá ako článok hodný servera tejto úrovne. Také veci ste mali odložiť pre bulvár. Informácie nikde. Ani v druhom článku pod odkazom. Ani zmienka o tom, že ide o dlhú verziu BMW 7, zadné sedadlá sú posunuté o 115 mm dopredu a za nimi sú nádrže na vodík, ktoré zredukovali kufor auta na 225 litrov. Motor má vyššiu stavbu ako pôvodný, predná kapota má preto výraznejšie tvarovaný prelis smerom k maske chladiča. Žiadne technické podrobnosti, dojazd, výkon a maximálka, také parametre píšu ženské časopisy v občasných auto-moto rubrikách. Fotky čiste reklamné. Tentokrát som naozaj silne sklamaný.
-----Teraz neviem, je to snaha priniesť nové informácie a zaujímavé čítanie, alebo len zapĺňanie priestoru na serveri? -----
:no: :no: :no: