Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jeep Compass – žádná nuda se Startechem

13 komentářů

Když tak na to koukam, tak mi pořad nedochází, proč davat na malé, levné SUV, draha, znackova, kvalitní kola 20, které zvednou jeho pořizovací(pozor nikoli prodejní) cenu o polovinu, plus nejaky čip tuning plus nejake další "upravy", za ty prachy si člověk přecí může koupit většího, kvalitněji zpracovaného, brášku a navíc ušetři "pohledy" zvědavých policistů....
Zajimavé.....
Bud jsou slabomyslni kupci podobnych zjevu jako je tento.. anebo ja !!!
takze, nejdriv si priplatim za karoserii a podvozek SUV, a nasledne si opet priplatim za to, ze mi ten podovozek snizi ??? >😁 >😁 >😁 at zije pozeerstvi !!!

jinak, Compass mi designove nepirost srdci uz v originalu.. natoz v tomhle tuzingu 8-s
8-s :no: :no: :no:
Pánové, moc to nehaňte. kdyby vám říkal pane asi by jste chrochtali blahem. Ze předu to opravdu není nic moc, ale na to by se dalo zvyknout. Mě se líbí a určitě bych ho za Fabku vyměnil natotata.
>😁 >😁 >😁 To je hrozny, ty plasty na boku, jsem chvili myslel, ze to jsou spy fotky zamaskovanyho auta >😁 To je ale opravdu skaredy. Pro me je to vitez kategorie o nejserednejsi "auto" roku. :yes:
tohle je obluda uz v originale a ani Startech to bohuzel nezachrani 😊
RS
ne BVP
To je LPG???
😉 😄 >😁 :yes:
to auto je uz samo o sobe docela hnus a ten tuning to uz nezachrani 😊 nevim, nejak mi posledni modely Jeepu k srdci neprirostly, skoda
tje pravda..ale platy jsou tady taky jedny z nej...nizsich v evrope,,zlata USA..a to vsichni porad nadavaj..,tam maj alespon zivotni uroven...
marianek
Ta dan je jedna z nejnizsich v evrope. Zkus Dansko, Finsko, nebo Recko.
Skoda nasi vysoke 19% daně...pac kdyby se to tady prodavalo za stejny peniz jak v USA..coz je 16 000 usd. =350 000 kČ coz by byl hit jak krava...blba Čr