Novinky
0
Ani ryba ani rak ani NISSAN ani pták... >😁 :yes:
0
Hodně dobrá hláška!! 😉 >😁 :yes:
Já si myslím ,že si najde hodně zákazníků cestu k tomuto auto a NISSANu to přeje ,protože jsem fanda aut od NISSANu
...ze Nissan neponechal vic originalnich prvku z puvodniho konceptu, protoze ten nemel naprosto zadnou chybu, od prednich diodovych svetel v barve vozu, 20" kolesa, reseni interieru...Skoda...
Jo a jeste ke clanku...Dnes je 7.12. a ja dost silne pochybuju, ze jeste LETOS sjede z vyrobni linky 130tis. vozu, jak je v clanku uvedeno 😉
ja som velmi zvedavy aky bude v skutocnosti. Note sa mi v reklame pacil, ale v realy bol dost maly. Preto ma zaujima ten QashQai, sice ked mam teraz Maximu Qx tak je vsetko male.. okrem Murana a Pathfindera 😊 .
Neviete kedy bude na uvedeny na trh v SK a CZ?
Neviete kedy bude na uvedeny na trh v SK a CZ?
no lidi , nevim jedina vec od nisanu co stoji za to je Z350 a pathfinder.. a toto , kus hnusu :-!
Nissan klesl na nejnižší úroveň co mohl a spojil se s Renaultem, kvalita a spolehlehlivost je fuč :no: Design? No prostě koskato-zakulacený hnus. Se divím, že si nechá tohle Nissan líbit. Renault by se měl učit od Nissanu a né sprznit donedávna tuhle kvalitní japonskou značku. :no:
konene SUV v kompaktnom baleni 😉 dufam ze ostatne automobilky budu nasledovat....som len zvedavi co si za to japonci zapitaju...