Novinky
Musim souhlasit s GTI. Tento vuz je do mesta jako delany. Skoda, ze je zakazniky tak nedoceneny. Sam bych dal prednost Fusionu pred Fiestou. 4x4 by byla tresnicka na dortu, hlavne v zimnich mesicich.
Zejména první Fusion se mi moc líbil. Ten facelift už tolik ne, ale tohle vypadá zase parádně. Žádné organické výstřednosti, pěkné, jednoduché a přímočaré tvarování a přitom žádná krabice. Co se týká vzhledu, pro mě jasnej vítěz kategorie. Takže tak. A to oplastování mu docela sluší.. Dokonce si myslím, že třeba v tý stříbrný metalíze mu prospívá. A ještě k tomu je praktický. 😄 :yes:
Jo. Člověče, já byl nedávno v Drážďanech a na parkovišti stálo POLO Cross, já se kvůli tomu vrátil a lezl jsem kolem něho - velmi silně mě uhranulo, je vyšší, a ty plasty ho tak jako zdrsní... já nakonec bych hlasoval pro to POLO. I když chápu tvou charakteristiku, zejména v té přímočarosti :yes:
Já Polo Cross ještě neviděl, ale "obyčejné" je pěkné, aspoň poslední 2 generace jsou opravdu na špici segmentu, takže věřím, že bude taky pohledný. Mě možná v týhle kategorii oplastovaných "teréňáků" víc sedí ty plochý boky Fusionu. Polo je zase elegantnější, rozhodně má nad Fiestou navrch.
Bohuzel se spolehlivosti na tom zase tak dobre neni. z koncernovych vozu je na uplnem chvostu.
Jo, prodávej to jako stavebnici lego a musíš si to sestavit sám v garáži... marianku, marianku, zanech prosím písní amatérů a nepěj falše o spolehlivosti.
Vypada to, ze jsi na tom s vedomostmi tak spatne jako s nekterymy nazory. Muzu ti prelozit nasledujici. [odkaz]
Finsky neumím ani nadávat 😄 Marianku... tahle témata, ta na diskuzi vlastně nepatří. jediné, co tu platí je, napsat - koupil jsem si POLO, za rok najel 50tisíc a to a to se mi porouchalo... jinak se tu umlátíme statistikama. Já už ke spolehlivosti napsal asi 1500 příspěvků. Nechci ti sahat teď do svědomí, ale měl bys vědět, že statistikami se tu ohání zejména ti, kteří volant neměli nikdy v ruce...
Spis to obcas vypada, ze sve nazory opisujes z netovych stranek VW. Pokud nemam vlastni zkusenosti s produktem, snazim se ziskat co nejvice informaci z neovlivnenych zdroju. (Napr. ve Finsku neni "domaci" automobilka a navic je to zeme s neexistujici korupci) To same, nebudu se vyptavat na Volvo ve Svedsku. A nakonec o koncernovych vozech si neprectu nic neovlivneneho ve str. Evrope.
Statistiky se vytvareji prave z tech .... "koupil jsem si Fusion a najel s nim bezproblemovych....". A proto statistikam verim vic, nez jednitlivci. Jednou jsem do firmy koupil sluzebni Volvo S80 a po pulroce jsem ho musel vymenit. To ale neznamena, ze Volvo je nespolehlivym vozem. Slo asi o pondelni verzi. Kdyz mne nekdo rekne "Koupil jsem si Polo a najel v roce bezproblemovych 50000km", tak mu odpovim "GRATULUJU koupil sis dobre auto". Pokud chces debatovat o vozech, musis se na problem divat ocima nezucasneneho, neovlivneneho svou oblibenou znackou.
Tož mně se zas líbí víc po faceliftu, tak nějak po něm dospěl, zdá se mi. No a tahle úprava jest pověstná třešnička na dortu. 4x4 by určitě snesl, ne každej potřebuje "do lesa" SUV o rozměrech dobře rostlého tanku. Králem ve třídě "babyMPV" je však Meriva od Adama - byť je tedy spíš taková kulatě elegantní, kdežto Fusion má výzor poctivého pracanta, který je mi ostatně blíže, v tomto případě však vítězí až neuvěřitelná variabilita interiéru. Tož tak.
Nemohu se zbavit dojmu, že prodeje aut prudce klesají, když všichni začínají oplácávat vozítka plastem kolem dokola, jenom aby se trošku přiživili na vlnce SUV. Po technické stránce nic nového pod slunce, a po stránce designu, nevím, mně osobně to neosloví, ale jiným se to může líbit, takže hrrrrr na ně.
nedavno som si kupil ford fusion 1,4 16V myslel som si ze to bude slabe ale nato ze to ma len 80k ide to fakt slusne ani fabia,thalia,xara nemaju sancu a spotreba je uzasna max6,5l a to pri 3000-3500ot. co je 110-140km rychlost vybava je slusna aj priestor cena tohoto modelu je 400000sk
Na Fusionu mě zaujal vnitřní prostor (5 lidí v pohodě a pohodlí) a cena v edici Gold (od 289 000 Kč). Takže kdybych teď kupoval něco nového a měl na to 300 litrů, byl by to rozhodně jeden z adeptů...
Největší bombou tohoto vozítka je motor jeho parametry a hlavně spotřeba, 1,8 TDCI z focusu umí 4,1-4,7 1/100km s klimatizací max. 5,0 l/100km(1,6 TDCI z fusionu je lepší,pod 4l/100km max:178km/h je až dost).Dál je to interier a výbava odzkoušená z fokusu 1 a 2, :yes: 😉 Prostě du do něj 😉
Co ale nic nemeni na tom, ze so standardnym prednym pohonom je to v obidvoch pripadoch trosicku trapne.
vyssiu svetlu vysku ma jedine kvoli obrubnikom a je to bezosporu genialna vec. fusion do mesta nepotrebuje 4x4, ale plasty a svetlu vysku tam uplatni nekonecne velakrat. fusion nie je auto do terenu, je to auto do mesta a nic ine sa nehra.
ak si pojdem opekat na luku do lesa, tak ma tam fusion dovezie s mensimi problemami ako napr. taka fabia a aj nejaky ten sram na plaste od trna ma skor preboli ako sram na laku. cize je lepsie uplatnitelny aj na nespevnenych plochach, aj ked pre ne nie je urceny. nie vsetko, co vyzera "hranato" musi byt urcene na pariz dakar.