Novinky
RS
0
Být to v černé, Batman by měl radost. Profil auta je šílený >😁
0
je to jenom koncept...přední partie je jasně a záměrně nedodělaná.....takže si předek musíš domyslet...lol
Předek "trochu" přehnaný. Profil jako Volha, zadek ve stylu Brera. Celkově to na mě působí dojmem dosažení originality za každou cenu :no:
Jednotlive detaily vyzeraju celkom zaujimavo, ale ako celok je to dost divne. Na mna to posobi ako krabica.
"šestce v zádech" ??? 😲 to jako zakouslá?... no tlamu by na to Acura měla, jinak je to max. na kopřivku. :no:
Hondu mám a líbí se mi spousta Acur , ale toto až v roce 2010 prosím jinak v evropě by to uspěch určitě nemělo ...moc extra
Nevkusné... šestce, možná tak v zadku... taky si myslím že to e jak krabice... hnus...
Zajímavé, když přišel v roce 2003 "hranatý" Cadillac CTS sériově a vypadal jako zbouchaný sekyrou - nikomu to nevadilo. Dnes, když končí rok 2006, mají najednou všichni problém s hranatým KONCEPTEM od Acury. Jediné co vám všem vadí je fakt, že to dělala Honda. Nic jiného. Stejně jako jste zvraceli nad konceptem Civicu osmé generace. Patrně jste měli všichni pravdu a proto se dnes na něj čeká klidně i půl roku. Pomalu rok po uvedení na trh.. PS: Ten/Ta, koho se to netýka, ať to nebere na sebe.
Co je to za auto, které je konkurentem pro luxusní coupé a zároveň pro sedan???? ....asi nám tu vzniká nová třída >😁 >😁
hm... 1 batmobil stačí ne?... přehnaný.. přeplácaný... souhlas s originalita za každou cenu!! :no: :no: :no: :no: 😒