Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: nové SUV Lamborghini

76 komentářů

Zatim jediny SUV s dvanactihrnkem je Tuareg. Dohady o Range Roverech se nikdy nepotvrdily. Doufam, ze Lambo nevymekne a nezustane jen u V10..
;-\ Vozis jeden 6 valec aj v kufri?... Tusim ze naj je tam 10 valec diesel, ale...
je tam W12 :
[odkaz]
3,6 mil za Touareg..😁😁😁 to bych nedal aniza poslední kus na světě..😁😁😁
Musel by jsi na to mít 😉
Wow, vy ho mate jeste v ceniku? V CZ ani v D se mi zda uz neni
Pokud i Lambo, tak to je konečná :no: :no:
Lambo dělalo už čistokrevný teréňák... ale SUV? To už ho může dělat i Aston nebo Ferrari... hnus 😲(
Počkaj možno aj toto bude... ;-\
Jasně, nebo jediný exemplář racing MPV s motorem z F1 například pro brunejského sultána... něco jako byl Renault Espace F1.... ale existuje i motocykl Ferrari, tak koneckonců proč ne 😄 Jen ať to nedělají sériově 😄
O motorke "Ferrari" som nepočul ;-\ Len o Ferrari "kombi" a motorke s motorom z Vipera. A Renault Espace F1 bol hustý 😉 :yes: Niečo také spravil aj Ford s Transitom... :yes: Ale ak máš dosť prachov, tak Ti spravia aj sekačku na trávu "Ferrari" >😁 Veď kúpiť notebook Ferrari alebo Lambo nie je problém. :-!
Ved Lamborghini povodne robil len traktory, ma predpoklady urobit super auto aj do terenu.
kdyz sem videl kayena tak sem si myslel ze je to hnus ale zvyk sem si ale tohle je moc dyt to je galardo a traktoracky kola...!!!
sorry lambo,ale do tohohle segmentu se raci necpi,ta fotka je hrozna! :no: 😐
To prece neni fotka, ale Lehmannovic ilustrace 😉 Takhle to vypadat nebude, v Lambu zas nejsou blazni, doufam.
to je mi jasny,ze je to jen ilustrace,jen si proste nedokazu predstavit lambo SUV s takovymhle designem ;-\ to fakt ne...
Fuj to Lambo je ale škaredé :no:
Ne prosím Lambo, tohle nedělej. 😒 Všichni k tobě máme úctu, až tohle uděláš budeš cílem posměchu. Neeeeeee, prosím
no uz to neni klasicke lambo, ale toto sa mi paci ! zasa sa vzdy nemusime tvarit ako anglicky gentlemani s garazou plnou drahych anglickych veteranov a pohrdavo pozerat na vsetko vyrobene po 1975... 😉
sorry za to Y :😉
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
anglicky gentlemani - anglickí malo byť... Množné číslo. 😉
...som sa hned ospravedlnil a opravil... kolky na oficialny ospravedlnovaci dekret som v trafike nezohnal... >😒]
V pohode. Ide o kvalitu príspevkov, nie počet chýb. Ten bol fajn, takže nabudúce si môžeš dať ypsilonky v ľubovoľnom poradí >😁
ufff to som sy vidichol... 😉
>😁 :yes:
u vás pri dunaji to tak treba písať, ale u nás to vaše gramaticky správné bije do očí a mladší ročníky to nechápou, ale nám starším to nevadí a vašim filmům rozumíme i bez dabingu 😉
hej hej, sak ja som to aj tak myslel v cestine... >😒]
Zda sa ze Lamborghini sa vracia k svojim korenom; vyroba traktorov. Stary farmarisko Ferruccio Lamborghini povodne vyrabal silne traktory. A ze vyzeraju naozaj pekne ! Reci o tom ze Lamborghini sa presuva do noveho segmentu su scestne >😁 : [odkaz] alebo [odkaz]
No Lamborghini traktory vyrábí stále... akorát tuhle divizi nekoupil Volkswagen 😄 Ale kdo dneska ví, že traktory vyrábělo i Porsche? 😄 Zpátky k tématu: podle mne bylo takové Maserati Kubang povedenější.... a o dost.
Porsche krome traktoru dokonce vyrabelo i hasicsky vuz! A lambo dela i kafe a slysel jsem, ze kdysi delalo i sici stroje (ale tim si teda jistej nejsem), takze uz se pak clovek ani nemuze divit, kdyz se rozhodnou pro SUV... Ale jinak :no:
125S
Třeba Alpina než začala upravovat bavoráky, dělala taky šicí stroje... :-!
Teď můžeš nově koupit i notebook Lamborghini 😉 A vypadají fakt dobře :yes:
Pred par mesicama se mi ntb polamal, tak jsem o tomhle premyslel. Je to fakt delo, ale cena tomu bohuzel odpovida 😒 . Treba Ferrari od Aceru je daleko dostupnejsi 😄 :yes:
Mna Kubang prilis za srdce nechytil, ale zato Alfa Romeo Kamal, to bol krasny kusok, skoda, ze to nechcu vyrabat. 😒
SUV od Lamborghini ? To jsou ty koncernové automobilky... Bentley bude vyráběný v Dresden, stala se z toho taková větší a dražší Audi, zvláště jestli bude i SUV. Snad bude mít Ford více rozumu, jelikož SUV Jaguar nebo Aston-Martin by bylo vazne moc. Možná by si to teď koupilo pár mladých zbohatlíků, ale image značky by tím byla navždy poškozena.
Ricardo
Bentley se už v Dresden nevyrábí, byla to jen přechodná etapa 😉
Je to sice o hodně hezčí než Porsche Cayenne ale na druhou stranu je Cayenne nejškaredější SUV co jsem kdy viděl. :no:
ano lambo se vraci ke korenum. driv predelavali vojenske vozidla na polnohospodarske stroje ted predelavaj nemecke silnicni parniky na svoje(verim tomu ze takova Q7 by pole zorala)
Lambo už off-road vyrábělo LM002 dost pekelná záležitost. 😉
moda SUV mi nejde pod fousy a u Lamba uz vubec ne 😒
...ta retus je otresna
Přesně tak. Lehmann je fakt špatnej :no: :no:
Tohle u Lehmana trochu nezvládli, nechápu, jak něco takovýho může jezdit po silnici >😒] >😒] :no: :no: 8-s 8-s 8-s 8-s
radek.m
A co jako? :-!
radek.m
No jen tak :-!
predlzeny yaris, celkom pekne, ale tazko z takych obrazkov posudzovat, privelmi dokonale fotky maximalnej vybavy... interier zatial fajn, ktovie jak bude vyzerat bezna verzia a este k tomu nazivo. zatial sa mi to zda trochu uzke, chyba tomu siroky stabilny posed... neviem neviem co to bude s nejakymi 15-kami... 8-s takze vyckajme este chvilu... 😉
Tak když už by se u Lamba (VW) rozhodli,že maj takovou nutkavou potřebu udělat mastodonta,tak by mi vůbec nevadilo,kdyby to vypadalo,jak na fotce od chlapců z Lehmana. Docela se mi líbí
(ani nevěřim,že jsem to napsal),jak to vypadá.Aspon to nemá ty kulatý tvary jak všichni ostatní a je to originál.A když už,tak doufám,že tam nedaj naftu,aspon jeden krok proti konkurenci.A hlavně nafta od VW v Lambu,to mi přijde jako o hodně větší degradace značky,než SUV lambo. Ale jinak prosím NE.Lamborghiny by vždycky mělo zůstat jako klínovitá placka.
To je dílo. Co tam vlastně bude Lamborghini? Za chvíli se budou skládat auta na zakázku.... Podvozek Tuareg, motor Audi, interier z Passatu, karoserie z Cayene upravená pětikilovým kladivem, a tažné zařízení ze Zetoru - vhodné pro hlubokou orbu... 😄 ... Nikdy jsem nebyl moc fanda do SUV, ale v poslední době k nim začínám mít vyložený odpor. K čemu takové auto je? Ať si lidi koupí rovnou T55. Je za pár šestek, zbylé peníze se hodí na CCS kartu, popř. do příplatkové výbavy (infravidění, výmetnice dýmovnic, reaktivní pancíř atd.), odolává dokonce jadernému výbuchu a jízdní vlastnosti v extrému (průchodnost českými silnicemi) jsou vynikající... >😁
ale ved touareg je skladacka, podvozok ma svoj, karoseria je az na detaily cayene, motor je vw cize aj audi a interier nie je rovnako velky ako passat a podobnost tam je,
Tak todle to je naprostý psycho. Proč se automobilka jako Lamborghini chce cpát mezi suv. Todle se fakt nepovedlo :no: Tak teď už zbývá jenom Ferrari
Je to od Lamborghiny BG, nebo mám asi LAG. Když jsem o tom poprvé slyšel, byl jsem LOL, a řekl jsem si: "WD, to už i Lambo dělá chce dělat SUV..."Jenže...pak se to nějak potvrzovalo. S jistějšími informacemi jsem se čím dál víc LMAO. Pak to ale už přestávala být pravda. A FFS říkám: GJT z Lamborghiny, opravdu, GW.
Jestli tohle spatří světlo světa... 8-s
vobec ti nerozumiem, skus cestinu, slovencinu alebo iny vseobecne platny jazyk... 8-s ROFL >😒]
LOL 😉
no omg, coe to kua za lol, rofl...wv/lambo suv, toe na kkt, woe
Ja si mylsim ze to auto nebude spatne. Naopak se na nej tesim. Prece jen je to jejich parketa. A zrovna k te nafte. Nafte se dari uspesne valcovat benzin. Prece jen ty vykony jsou uplne super. Jako ten V12 TDI od Audi (500koni 1000NM) je hodne namakany. TO narvat do toho Lamba tak se namaji za co stydet.
Naftě se daří válcovat benzín,ale právě proto by si lambo mělo ponechat pouze benzín. Už jen pro odlišení od konkurence a když už mastodonta,tak by tam slušel downgrade motoru z murcielaga (ale nevim,kam by to tam nacpali).A když už lambo SUV,tak bych čekal dosti výrazný sportovní projev a na to má lambo své benzíny perfektní a srovnávat sportovní projev benzínu z lamba a TDI >😁 >😁 . Když ani Porsche nedává do Cayenna kamna,tak lambo by si to už vůbec nemělo dovolit.
Jak řekl Clarkson😒br /> "Gentlemani na naftu nejezdí"
Tomiss
No jasně,a další bude Murcielago allroad 4x4 s černýma nárazníkama ... :no:
nový trend značek vyrobyt za každou cenu SUV se mi vůbec nelíbý a od sportovních značek ať Porsche nebo Lamborginy už vůbec ne mají se držet toho čeho se drželi 40 a víc let nádherné vozy s výškou do pasu a s vysokými hodnotami na rychloměru
Přestávám chápat filosofii koncernů. Myslel jsem, že to má fungovat tak, že každý dělá něco a vzájemně si vypomůžou. U VW to ale začíná vypadat spíš tak, že budou dělat všichni všechno, akorát se na to šoupne jiná nálepka...
A je to tu! Prvé Lambo z Bratislavy. Podvozok Tuareg, motor TDI, palubovka z Foxu! Už teraz bolo Galardo v dajakom časopise kritizované za príliš veľa ovladačov prevzatých z AUDI. A dúfam že v rámci koncernovej logiky sa budú šasi montovať na linke v Blave a potom šup na domontovanie motora v Taliansku alebo v Nemecku. Podobné cviky vraj predvádzajú s Cayenom. >😒]
Beersheva
Jako fanda exota LM002 rikam, jen do toho! Super lambo! Kdo z vas byl v Rusku, Cine nebo jen kouka po nasich silnicich, tak ten vi, ze s Gallardem se skoro neprojede, ale v SUV Lambo uz muzou zbohatlici jezdit denne. Trefa do cernyho, poradnou cenovku, motor, hranatou agresivni image a vsadim se, ze v Moskve nebo Dubaji to bude nejprestiznejsi SUV. Povedlo se u Cayenne a to pritom vypada hrozne. Nebo jde o neco jinyho, nez prachy???
Ricardo
Jestli se k tomu Lambo postaví v duchu té ilustrace tak jsem jednoznačně pro :yes:
donPedro
tak že by už i Lambo SUVatělo, proč, za co??? Kam se to přátelé ten svět * - že by do toho samého slova, acurat s krátkimi i? Tož jestli bude SUV Lambo, já bych tedy chtěl nějaký hezký cabrio od Iveca. A mimochodem ten lehmaní výtvor je teda řádnej hnus. Tož tak.
Líp bych to asi nenapsal 😊 jen ne po moravsky 😊 >😁
okristan
No musím říct, že v segmentu luxusních SUV udělá tohle auto pěknej LAMBORDEL >😁
donPedro
>😁 LAMBORDEL :yes:
Tak a je to. Pokud sériovka, voní svět pořádným průserem.
Pokud na přání, nechápu, ale..........no peru se s tím. Že by proč ne?
Jinak tudy, tudy pánové pro mne cesta fakt nevede. Vyrvěte někdo prosím Lambo ze spárů zabijáka kumštu jó? Díky.
Vzhledem k tomu, že nevím jak to bude vypadat, tak ani nemůžu posoudit, jestli bych si to koupil (kdybych an to měl). Ale rozhodně bych neměl problém s tím, že to je SUV od Lamborghini.
Máš to jinak nastavený. :yes:
Ricardo
😉 :yes:
Svet se * do zahuby a najit recept na pochroumana ega majetnych megalomanu neni jednoduche. Myslim, ze aby to bylo marketingove dokonale, melo by se to SUV TDI Lambo vyrabet v Cine 😊
Teda ale ta hvezdicka byla *, akorát bez diakritiky 😊
Nejkrásnější vozy na světě(alespoň podle mě),jako je lamborghini,by si nemělo kazit image a jméno firmy takovým znetvořením auta.Lambo je odjakživa čistokrevný sporťák,v tom je lambo nejlepší a nemyslím si že vstup do světa SUV nějak této jinak perfektní značce pomůže....potřebuje to vůbec?