Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Irmscher Signum 2.8 Turbo: noblesní sportovec

15 komentářů

s prednim nahodem a tezkym sestivalcem s turbem... jiste. uz jen nadpis noblesni sportovec, nezarazi vas to, kdyz takovou hloupost pisete? tunig u auta, ktery je delany pro lidi cestujici na zadnich sedackach. pak - kdo si koupi opel, aby cestoval na zadnich sedackach? a vedeni se divi, ze se jim to neprodava? 😊
Je to super auto a veľmi nedocenené u vodičov. Ja už ho mám druhý krát a som nanajvýš spokojný. Fakt odporúčam každému!!!
:yes: :yes: :yes:
>😒] Je to potpsa
freeman
Asi ma teraz po tomto príspevku tunery roztrhajú ! Ale čo je normálne ak si niekto dá na auto disky s pneumatikami s rozmermi 235/35 R19 ? Hlavne pri kvalite ciest ČR a SR. Počítam ak po prvých 100 km nepríde vodič o ladviny alebo obličky tak určite poškodí nápravy alebo úžasne disky R19. Môže konečne niekto vymyslieť prečo nik nerobí tuning na pohodlie pri jazde ? Tak ten by som si určite objednal.
sak objednaj, nic ti v tom nebrani ? 😉 vidis, neobjednas... preto taky tuning nikto nerobi...
Kamo, taky voz je robeny na Autobahny v Nemecku. Tam jazdi Signumov viac ako Vectier a Signum tam ma rozhodne lepsi image ako u nas 'podnikatelsky prassat' :yes:
Klaudius
Tak tomuto prerastenemu prasatu nepomoze, ani keby mal este jeden sestvalec aj vzadu...
škoda že to auto je tak neseksi....ten design snad delali ve Wordu...
Mně se celkem líbí (ve verz S Sport se 188kw) .Jinak až příjde nová Vectra tak o nástupci Signumu se už neuvažuje, tak to s ním ještě vydržte 😉
tak toto ozaj nie športové auto, ale ďaľšia veľká nemecká kára s veľkým motorom.skoro američan
Je to tak kamo, zajdi si do Nemecka a uvidis co je to Signum. Jazdi ich tam velmi vela - vacsinou v plnej vybave a 3.0 CDTI! A to uz je Signum Class - Trieda sama o sebe, ziaden prassat variat, ked nechces byt v dave a premiovka je pre teba prilis draha, volis Signum - auto pre individualistov. Bravo Opel, bravo Signum, ale chcelo by to aj vyssiu strednu - verim v znovuzrodenie krasnej Omegy :yes: :yes: :yes:
Tak s tim nemohu nez souhlait, je to opravdu tak vcera jsem se vracel z reichu a uz delsi jsem pozoroval ze tam tech signumu jezdi opravdu hodne
Musim suhlasit. nie je to len v D, ale aj u nasich zapadnych susedov a v Ba sa to tiez meni k lepsiemu. Chcem povedat, ze tento Signum je maximalne pekne auto. Tie kolesa a chromove doplnky su proste nadherne...
Priynajte si ze normalny clovek si nekupi tuctovy passat ale signum...Sak za tymto sa aspon ludia obzeraju
SIGNUM JE NEEJ a passat je plnej prasaaat!!! chce se me z passatu blejt.....opel nema konkurenci