Novinky
0
s prednim nahodem a tezkym sestivalcem s turbem... jiste. uz jen nadpis noblesni sportovec, nezarazi vas to, kdyz takovou hloupost pisete? tunig u auta, ktery je delany pro lidi cestujici na zadnich sedackach. pak - kdo si koupi opel, aby cestoval na zadnich sedackach? a vedeni se divi, ze se jim to neprodava? 😊
Je to super auto a veľmi nedocenené u vodičov. Ja už ho mám druhý krát a som nanajvýš spokojný. Fakt odporúčam každému!!!
:yes: :yes: :yes:
:yes: :yes: :yes:
Asi ma teraz po tomto príspevku tunery roztrhajú ! Ale čo je normálne ak si niekto dá na auto disky s pneumatikami s rozmermi 235/35 R19 ? Hlavne pri kvalite ciest ČR a SR. Počítam ak po prvých 100 km nepríde vodič o ladviny alebo obličky tak určite poškodí nápravy alebo úžasne disky R19. Môže konečne niekto vymyslieť prečo nik nerobí tuning na pohodlie pri jazde ? Tak ten by som si určite objednal.
škoda že to auto je tak neseksi....ten design snad delali ve Wordu...
Je to tak kamo, zajdi si do Nemecka a uvidis co je to Signum. Jazdi ich tam velmi vela - vacsinou v plnej vybave a 3.0 CDTI! A to uz je Signum Class - Trieda sama o sebe, ziaden prassat variat, ked nechces byt v dave a premiovka je pre teba prilis draha, volis Signum - auto pre individualistov. Bravo Opel, bravo Signum, ale chcelo by to aj vyssiu strednu - verim v znovuzrodenie krasnej Omegy :yes: :yes: :yes:
Tak s tim nemohu nez souhlait, je to opravdu tak vcera jsem se vracel z reichu a uz delsi jsem pozoroval ze tam tech signumu jezdi opravdu hodne
Priynajte si ze normalny clovek si nekupi tuctovy passat ale signum...Sak za tymto sa aspon ludia obzeraju