Novinky
0
takže třeba podvozek ty trt.
Přejít do diskuze
Freemane,
dovolil bych si trochu polemizovat o kráse. Dle mého názoru je Altea nejhezčí ze všech součas. seatů. Je to však jako se ženami, každému se líbí jiná a to je dobře. Ke kvalitě by mne zajímalo, jaké máš argumenty pro svoje tvrzení "nekvalitne až hruza". Jelikož zvažuji koupit Alteu pro manželku (podniká a často vozí naše 2 děti), tak by mě skutečně zajímalo, co o kvalitě Altei víš. Já mám starší Toledo, a je to bezvadný vůz- jezdím s ním denně do práce.
dovolil bych si trochu polemizovat o kráse. Dle mého názoru je Altea nejhezčí ze všech součas. seatů. Je to však jako se ženami, každému se líbí jiná a to je dobře. Ke kvalitě by mne zajímalo, jaké máš argumenty pro svoje tvrzení "nekvalitne až hruza". Jelikož zvažuji koupit Alteu pro manželku (podniká a často vozí naše 2 děti), tak by mě skutečně zajímalo, co o kvalitě Altei víš. Já mám starší Toledo, a je to bezvadný vůz- jezdím s ním denně do práce.
Souhlasim, pokud nekomu postavim vedle sebe stribrnou O2 a cervenou Alteu a ten dotycny prohlasi, ze Altea je proti "poctivim" tvarum O2 cosi jako hnus, tak je to u me mentalni senior 😄 Na fotce mozna ne, ale v realu je to neco uplne jineho. Nedavno jsem videl podel chodniku zaparkovaneho vinove cerveneho Leona sport-up ....no musel jsem se vratit a projit tudy znovu 😄
FSI je moc dobrý motor, jezdil jsem jak s 1.6 tak 2.0. U 1.6 mi scházela šestá rychlost. 2.0 je velmi dobrý motor, tichý a výkonný, jen mi u něj schází DSG, ten tiptronic bych si nevybral..
Pamatam si este oslavne clanky na motor FSI. Kazdy kto sa v aute s tymto motorom zviezol zistil,ze v spodnom spektre otacok je lenivy.Aj na tomto servri som cital oslavne clanky na tento motor. Co vy na to pani redaktori?
Auto jsem viděl naživo a musím říci něco jiného než si myslí zde většina, oslovilo mne hodně ( mám dvě děti ) a líbilo se mi daleko více než O2 v kombiku ,pohodlí proti O2 díky vyššímu posazu ocením.. Myslím že z Toleda , Altey a XL je právě XL někde jinde , i když mají shodný předek , opravdu moc se mi líbilo a říkám to jako současný uživatel O2.. ( výhrady jsem měl pouze k interiéru ) , ale díky ceně a předražené služební O2 je to pro mne pádný argumnet...
rekly bych ze leon je nejhezci kara kterou ted delaji...nechapu jak to mohli takhle naklonovat,treba toledo je auto k placi. pritom meli tak pekny studie jako Tango...nechapu...a k te Altee XL radsi nebudu nic psat,by z toho zbyly jen hvezdicky po zasahu cenzora 😊
Taky leon je celkom pekny, skor je na skodu, ze modely su si tak podobne, ze ich laik od seba nerozozna...
jasne, teraz sa uz za sportove auta povazuju tie, do ktorych sa zmesti bicykel, lyze a ine sportove naradie... >😁 :no:
Mě spíš u Seatu přijde, že by rád byl "sportovní značkou", ale vzhledem k tomu, že nedokáže oslovit dostečný počet zákazníků, tak se zaměřil ze 2/3 na vozy kategorie MPV.