Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pogea Racing Cassiopeia: CLS jako kombi

25 komentářů

.. no fuj tajbl
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Myslim, že se totiž chvíli vyráběl takovej mix - přední půlka z MB1000 a zadní i s interierem ze š100. Pár jsem jich viděl. Jestli to taky nebyla nějaká domácí montage.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Sleeper
Existovalo MB se širokým zadním sloupkem a nepanoramatickým sklem, jako měla později 100ka, byla to úprava od modelového roku 1968... ale předek z MB a zadek ze 100 by mohl být jedině bastard.
ja to pekne len nechápem označenie CLS len kvôly tomu ,že dali predok z CLSka a zbytok je Ečkove kombi....
Lepší dizajn ako sériová E trieda. Mať tak na to hneď by som to bral - ale s normálnym motorom a podvozkom.
tak to nejni špatně nápad ... mě se to líbí :yes: 😄
vypada to jako potomek z incestniho vstahu, proboha a to sem jeste nekdo napise ze se mu to libi. Vzdyt ta dynamicka prid je tam naroubovana na ten hnusnej kombik jako pest na oko...jeste tomu zchazej akorat ty pozlaceny pruziny z clanku nize
Ečko je jeden z nejhezčích kombíků, trubko.
Ečko samo o sobě (nejen kombík) je jedno z nejhezčích aut na světě. MERCEDES FOREVER!!!
Ale no jo, vo tom žádná přece. Až na ústřely jako třeba Béčko.
Náhodou Béčko se mi taky líbí. Vypadá z dálky hodně mohutně a připomíná eRko. Jediný současný mercedes, který se mi zrovna moc nelíbí je Céčko kupé.
To teda. Céčko kupé ja auto pro moderátorky televizní zábavy. Vypadá fakt blbě.
MeSiL
Souhlas :yes:
>😁 >😒] :yes:
TAK má vypadat tuning, TAK má vypadat výborný nápad. Ne jen lišty okolo auta...Nádhera, bomba, super.
Přesně, dobrý nápad. Mě moc osobně předek u nové E třídy nevoní. Tohle je super řešení !!!!! 😄
ehm no Mercedes E-klasse kombi s předními maskou z CLS...
MeSiL
Dík, teď už to vím 😉 >😁
empi
Trochu jsem zavzpominal na stare casy, kdy nebyl v bazarech problem natrefit na spravene bourane Vento s navarenym predkem z trojkoveho Golfu.
MeSiL
Tak tohle je povedená úprava! Hezké a to zpracování je na úrovni! :yes:
Lal >😁 :yes: :yes: :yes: :yes:
JE TO SUPER :yes: :-! >😁 :😉 😲 😢 😒 ;-\ 😐 😉 :-! 8-s >😒] :yes: :yes:
Týýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý síííííííííí ***ek :yes: >😒]