Novinky
supersoul
0
[odkaz] - než začnete urážet, tak si ověřte jaká je realita.
Přejít do diskuze
Ano, je to hrůza, jak dnešní rychlokvašky píší. Číst "první skici nové generace" to chce opravdu velice odolný žaludek...
Přitom je to prosté - pokud by snad měl autor na mysli jediný nákres, potom to mělo znít: "první skica nové generace", pokud šlo o více nákresů, potom: "první skicy nové generace".
Tenhle web nemá jazykového korektora? :no:
Přitom je to prosté - pokud by snad měl autor na mysli jediný nákres, potom to mělo znít: "první skica nové generace", pokud šlo o více nákresů, potom: "první skicy nové generace".
Tenhle web nemá jazykového korektora? :no:
No jo fešáku, jenže já jsem psal o jedné skice ( pro pomalejší, o jednom náčrtku ) , nikoli o skicách ( pro pomalejší, nikoli o náčrtcích )pokud ještě něčemu nebudeš rozumět, klidně se zeptej, profesore ......... :yes:
Tak to bylo, když jsem i já chodil před lety do školy. Máme ale ústav pro jazyk český. Zjednodušeně pár dědků a bab, co nemaj co dělat a semtam prohoděj -i a -y. Takže před 20 lety byla skica,-y jako žena-y. Teď skica jako hmmm.. ale skici s -i.
Jelikož je to oficiální rendering, můžeme ho brát celkem vážně. Proporce jsou samozřejmě jiné než v reálu, to se dělá u skic vždycky, takže lze pro přiblížení realitě doporučit pohled třeba na Cadenzu. U Hyundaie a Kie je výhoda pro toho, komu tyto značky nepůsobí výsev kopřivky, že si vždy může vybírat ze dvou sesterských modelů s teď už jasně odlišeným a rychle se stabilizujícím designem, a také naladěním a výbavou - tady mezi Magentisem a Sonatou. V ČR a vůbec Evropě asi nadále žádné velké rozšíření, v USA a Asii ale dobré předpoklady. Logika Schreyerova designového desatera se vyvíjí velice slušně, i když někdejší nezáludný úsměv Kie nahradila "tygří" maska.