Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Brabus Rocket: těmto policistům neujedete

32 komentářů

A cena?
To teda, pro bezpecnost vsechno, az na ten majak. v 350, pri honicce za Porsche nebo Gallardem panum zrejme neco uleti ze strechy
Dyk by to neukocirovali!!!! 😉
Bárt
A ty si opravdu myslis, ze to bylo mysleno vazne???? 8-s 😉
Klaudius
Kedy mali taketo filmy nieco spolocne s realitou?
Mě na tom nejvíc štve, že vláda, policie i úředníci jsou naši zástupci, které jsme my pověřili-zvolili. Proč tedy takový zbytečný a drahý luxus? Už Superb je luxus, ale s tím souhlasím a přijde mi vzhledem k reprezentativnosti odpovídající. Naše země není přece Německo, aby museli používat BMW za 3 mega. Navíc ty Superby přecejen vyrábí české ruce a hlavy...
Kdyby tohle auto lovilo na Německejch dálnicích, tak mu neujede ani pseudoquattro Lamborghiny Gallardo, nehledě na klimatický podmínky. Německý dálnice totiž zasněžený nebejvaj a v provozu koně stejně nevyužiješ tolik co krouťák, takže by stejně rozhodovala jen odvaha (šílenost) řidičů.
Mam stejny nazor.
Ach jo, nechápu, proč ministři musí jezdit BMW 745 a nestačili by jim Superby 2,8 L&K (v max. výbavě s automatem 1,18 mil.), když BMW 745 je za min. 2,5 mil. ale spíše za 3 mil.
Policii by k reprezentačním účelům postačovaly Superby dvojnásob. Pro "závodění" by naopak mohli policisté používat Octavie RS (200 koní stačí, nebo ne?)...
nezávidtě...potřebujeme taky nějaká kvalitní auta na doprovázení prezidentů apod...otázka je, zda využijeme 40(!!!) A6. Poslední dobou vídám mondea jen tak postávat u silnice, kde švestky staví namátkově auta...tahle auta by měla být pořád v provozu, honit šílence na D1!
Možná máš pravdu číslo 40 jsem slyšel ale i těch 10 by byl dost luxus to by bylo fábií
neco vam reknu, nikdy v zivote sem nechtel byt policajtem vic nez ted, kdybych se ted prihlasil k policii s tim ze dostanu takovyhle sluzebni auto tak uz bych se do konce zivota jen usmival ftipum o policajtech, co vic za takovyhle auto bych je sam vymyslel a dobrovolne se jim denne smal.
Brabus je skutečně samostatný výrobce místo loga mercedesu má svou placku s názvem brabus
cuisine
tak já nevim. když bylo cls uvedené bylo prezentované jako 4dveřové kupé. teĎ je to najednou sedan. a dvorní tuner je brabus ?? já myslel že tuner je amg a brabus je samostatnej výrobce ja kse to všude prezentuje 😐
>😁 děte do * brabusáci to je v * za chwilu ty krutory pojedou 600 ;-\
Nebo si je muzete prohlednou na mem blogu! >😁 :yes: To jich je 40??? Jsem myslel, ze tak 5, maximalne 10!
To auto je možná v barvách německé policie ale rozhodně si toto auto německá policie nekoupí Je to Show car a normálních barvách by jeho agresivita nevynikla [odkaz]

Komu vadí ST 220 může začít rudnout nad nákupem 40 vozů Audia A6 na oblastní ředitelství PČR každé v řádu 2,4 mil korun to nikomu nevadilo a kožené sedačky mají všechny. Až naši hokejisté zase pojedou z letiště jako mistři světa mužete si je v v doprovodu prohlédnout
Pásem s hřebíkama přes dálnici? Vysílačkama a zátarasem? 😉
>😁 :yes:
:yes: hlavně ten tvůj příspěvek :yes:
no o tom troubovi s Mondeama nemá ani cenu mluvit, nebo se tu ještě nas e r ..no však víš co... ;-\ 😉 .. [odkaz]
1100nm je jak bugati
Hm, jsme zvedavej jak tohle bude dohanet quattra v dešti, či za husteho sneženi...
Kucí německý maj po ptákách :yes:
😄 >😁 :yes:
O maďarech nic nevím, ale vím o jednom troubovi co nechal koupit ST 220 a připlácl na ně majáčky z feldy. No a pak ty žihadla nemůžou tak lítat, protože by asi upadly, stejně tak jako asi upadl ten trouba 😉
Bárt
Já už jsem hódně dlouho žádný díl neviděl, ale já myslel, že elegantní piruetky dva metry nad německou dálnicí krouží jen ti padouši >😁 Tak to už se asi přiučili i ti "hodní"... 😄
no nějak nevím.. se jim nechtělo nic dělat s tím majákem..?!? v tom Nardu to asi testovali bez něj.. že.. a tune it safe... cítím levingra a myslím, že to auto bude jezdit tak akorát po výstavkách... ;-\ designéři se předháněj v co nejlepším pojetí "safe tuningu" ale spíš šlo o to co našli ve sklepě a s takovou zásadní věcí jako je aerodinamika a maják v provozu se evidentně obtěžovat nechtěli.. Už v minulosti tu byl článek o maďarech a ti myslím ten maják měli stylovější... ;-\
Giorgio
Tím spíš bys měl vědět, že by to rozsekali dřív, než naše svestky. 😐
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Bárt
No jo, ty německý kucí jsou holt asi šikovnější - hoď oko na Kobru 11 a uvidíš, jak jezdí německý policajti >😒] >😒] 😉 :-!
Klaudius
Veď takú raketu by u nás tie zelené mozgy ani nezvládli, pri prvej akcii by ju rozbili na kusy....už keď vidím tie búračky policajných Felícií a Fabií, tak mám dosť...