Novinky
GTI
0
Cena je nahoře uváděná v dolarech... tudíž dovozuji, že jde o cenu v USA.
Přejít do diskuze
Viděl bych to podobně. AM není tak levné. Ihned po přečtení uváděné předpokládané ceny jsem zapochyboval. Tohle je o třídu dražší. Díkybohu :yes:
Pánové cena Vám připadá děsivá a co teprve až zjistíte, že se autor spletl a místo dolarů ji měl ocejchovat v eurech. Za 110 tis. dolarů (to je dnes cca 2,4 mil. Kč) bez DPH dostanete od Astonu leda kulový se manuální přehazovačkou (ok, možná mírně jeté kupé DB😄. Obávám se, že ta cena je 110 tis. EUR. Což v ČR znamená finální účet 3.650.000 Kč s DPH 😃)
dobrý den, auto je to určitě super, navic kdyz jej v jednom kuse srovnavaji s porsche a ferrari. A nejake 3 mil. Kc zase tak moc neni.Pro obycejne lidi to neni,navic kolik z nas by to umela ridit, ze jo...? Ono uz jen zkrotit 200 koni da praci natoz 380 koni. Vse ma svou cenu.
Ja to obracene nemam - mne ta cena taky prijde deprimujici. Ale kdyz to vlastne obracene nemam, tak bych mel patrit k tem vyvolenym, ne? To by me teda zajimalo, kterej soudruh udelal chybu? >😁 :yes:
Byl jsem zvědav, jak bude bez třechy vypadat. Je to ovšem dokonalé. Nádhera :yes: P.S.: hmm..nepřipomíná ten přední převis z profilu Hondu S2000? (nesrovnávám H s AM, jen jsem si toho všiml..)