Novinky

Zpět na článek

Aston Martin V8 Vantage Roadster konečně odhalen

14 komentářů

GTI
Škoda, že mě nepozvali, býval bych jim pochválil auto. 110tisíc dolarů... cena deprimující, auto vynikající. Vím, že to máš u sebe obráceně, ale také nepatříš k vyvoleným.
Ja to obracene nemam - mne ta cena taky prijde deprimujici. Ale kdyz to vlastne obracene nemam, tak bych mel patrit k tem vyvolenym, ne? To by me teda zajimalo, kterej soudruh udelal chybu? >😁 :yes:
GTI
>😁 :yes:
Byl jsem zvědav, jak bude bez třechy vypadat. Je to ovšem dokonalé. Nádhera :yes: P.S.: hmm..nepřipomíná ten přední převis z profilu Hondu S2000? (nesrovnávám H s AM, jen jsem si toho všiml..)
>😁 >😁 >😁 Vlastně to je okopčená honda.... >😁 >😁 😉
GTI
Koukám, že burčák dělá divy... tedy nemyslím s Astonem, myslím stebou 8-s >😁
Nádherný auto,ale ta cena je děsivá/!!!!!!
Nádherný auto,ale ta cena je děsivá!!!!!! ;-\ ;-\
dobrý den, auto je to určitě super, navic kdyz jej v jednom kuse srovnavaji s porsche a ferrari. A nejake 3 mil. Kc zase tak moc neni.Pro obycejne lidi to neni,navic kolik z nas by to umela ridit, ze jo...? Ono uz jen zkrotit 200 koni da praci natoz 380 koni. Vse ma svou cenu.
Pánové cena Vám připadá děsivá a co teprve až zjistíte, že se autor spletl a místo dolarů ji měl ocejchovat v eurech. Za 110 tis. dolarů (to je dnes cca 2,4 mil. Kč) bez DPH dostanete od Astonu leda kulový se manuální přehazovačkou (ok, možná mírně jeté kupé DB😄. Obávám se, že ta cena je 110 tis. EUR. Což v ČR znamená finální účet 3.650.000 Kč s DPH 😃)
Viděl bych to podobně. AM není tak levné. Ihned po přečtení uváděné předpokládané ceny jsem zapochyboval. Tohle je o třídu dražší. Díkybohu :yes:
GTI
Mrkni na cenu v USA...
v USA možná...v evropě určitě ne
GTI
Cena je nahoře uváděná v dolarech... tudíž dovozuji, že jde o cenu v USA.