Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: facelift BMW 1 a třídveřový model. V Ženevě

21 komentářů

Veľmi sa teším na trojdverovú jedničku. Určite ju vyzkúšam. SUPER-BMW-SUPER!!! :yes:
Kdyby představili 135i + 3 dveře... nebo lépe 150i s V10!! >😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ricardo
Už se stalo - Hartge udělal 1er s pětilitrem. Viděl jsem test na DSF, testman si stěžoval že od 260 to už moc netáhne >😒]
baworaky milujem a takisto dufam,ze 135i dojde na trh...stale sa nad tym spekuluje.raz ano,potom nie a tak dookola.ak by vsak dosla,tak je to moja volba c.1 pre dalsie afto
Hmm, tak ta třídveřová verze nebude tak hrozná, jak jsem si myslel podle prvních spy fotek...
Mě to teda připadne celkem ohyzdný, ale to posledni dobou všechny BMW, tak nevim no...
Bravo BMW! Bravo pan Bangle! len tak dalej. BMW = emotivny dizajn, zadny nahon, spickove benziny, najlepsie diesely, bezkonkurencny handling, podvozok, nedostizne jazne vlastnosti, kvalita, image...su to auta pre ludi ktori sa v autach vyznaju, pre ludi ktori dokazu ocenit (a zaplatit) um mnichovskych konstrukterov. BMW lame historicke predajne rekordy a minuly rok dokonca predstihli erzrivala-Mercedes hoci v stuttgarte maju sirsiu modelovu paletu...
Napokon, o nedostiznost BMW za vsetko hovori pristrojova doska noveho Eska - jasne inspirovana Sedmou :yes: :yes: :yes:
bmw forever :yes:
ja by som tu jednicku jebal do vyfuku 😄 neskutocne ma rajcuje 😄 😄 😄
tak tebe rajcujou jedničky... >😁 >😒]
>😁 :yes: (už se těším na ženevu 😄 )
já taky ale zpozá mého monitoru... (to patří sem...!!) 😉
udělám na blogu "reportáž"...slibuju
mně už tam nikdo nedostane, takže si to rád přečtu... 😉
já taky.. ale zpozá mého monitoru... 😉 😄
no, přátelé, já nevim... už jsem se s tím setkal krom Vás i osobně, ale nechápu, jak může někdo říct, že 1kový BMW je hezký auto. Jedno z podle mě nejhnusnějších aut, jaký se od takto prémiový značky kdy kde objevilo. Muj názor. Zadek bych ještě možná skousnul a tim pádem i boky, ale ten předek... s technickým a mozkovým zázemím BMW je do 5ka s deseti mínusy. Hrůza.
trochu podobný alfe 147 v tom třídvířku hlavně okno za veřmi :no:
asi som uchyl... Ale podla mna je jednotka najkrajsie bmw. A ma najlepsi kokpit..Vazne😊 Nenajazdil som na nej vela ale mam v nej nedefinovatelny pocit akeho si retro stylu a zaroven robusnosti. mozno je to dane miernym zahnutim Astlpikov (s pohladu vodica) vysokej hrane okien a tvaru spätakov.. K tomu si dajte famoznu polohu za volantom (bohu prisaham ze trojka a patka su na tom horsie) podvozok ako z najkrajsieho sna zadny pohon skvely zvuk a lahko sofer uveri tomu ze jazdi dajake stare gt reinkarnovane do tohoto storocia. Jedine auto ktore v tomto "pocitovo interierovom ohlade" prekonava jednotku je Z4.. Ale v tej som sa viezol len par km. Ta jednotka 3dverak k tomu 3l 6valec siroke gumy v ciernom laku... mnam.... Skoda ze mna bmw sklamalo ako zakaznika kvalitou konkretneho auta a uplne prisernym pristupom panov s awt bavaria.. ale to je ina tema :-!
😄 Jednoznačne s Tebou súhlasím. Jedničku prekoná iba Z4. Jazdím jedničku a cítim to rovnako ako ty. SUPER-BMW-SUPER! :yes:
Jasné, že "Kermit" 😉