Novinky
Má setřenice již druhým rokem zastupuje jednu mezinárovní firmu v Číně, tak že tak nějak mám obrázek o tom, jak to tam vypadá. 1) Chybu dělá ten, kdo i myslí, že jsou v Číně samí chudáci - naopak ve městech je docela hodně lidí, kteří si vydělávají slušné peníze, dokonce je tam i dost hodně bohatých lidí; 2) Čínské silnice - ve městech jsou téměř pernamentně ucpané, mimo město stojí za nic nebo ještě hůř 😉 Symbolem společenského postavení zas tolik není vlastnictví prémiové značky, ale vlastnictví řidiče! Řídit sám je pod úroveň, kdo má na vlastního řidiče, ten je v Číně king! To také vysvětluje všechny ty prodloužené verze pro čínský trh (třeba i prodlouženou verzi Passatu - v Číně je to Passat long, v Evropě se tomu říká Superb), protože majitel chce mít místo na nohy. Tož jinej kraj jinej mrav
aha tak to jsi mi odpověděl na otázku kterou jsem chtěl napsat ženechápu proč všechny čínské verze aut mají prodloužený rozvor ... 😄
Jo, to sedí, v Číně je vlastní řidič jednoznačně známkou postavení. Ještě v jedné zemi, resp. městě, Moskvě má každý člověk s jen trochu lepším postavením řidiče, ale tady je to hlavně z pragmatického důvodu, většina lidí pohybujících se v byznysu nebo vyšších úředníků denně chlastá, žádné jednání se bez toho neobejte, čili pro ně nutnost. 😄
A na co ty prckove potrebuji tolik mista vzadu? Nebo tam taky plati, ze kdo ma maly boty, tak neni chlap? A kazdy pak nosi minimalne 12? 😉
Tak to tedy nevim.. možna aby si před ně mohla kleknout gejša a trochu jim zpříjemnit čekání v koloně >😁 >😒] 😉
tak tam by som teda nechcel zit... ja si svoje faro budem vzdy soferovat aj keby neviemcobolo... 😉 to s tou gejsou bolo trefne ! 😉 :yes:
Za první pololetí roku 2006 jsou prodeje Cadillacu v Evropě o 30% vyšší než za stejné období 2005. :yes: :yes: :yes:
😉 😉