Novinky
Nesnaž se vymluvit ze svého sprosťáctví, výraz "šikmooký" je v češtině přijat jako pejorativní a jen dokazuje, co jsi zač. Ty prostě pohrdáš. Jsi výš. Jsi vyvolený. Jsi echt rasa. Jsi někdo. Že? Je to tam napasaný, nesmažeš to, lidé nejsou hloupí. Odboural ses. Sám. Víš co? Nezkusíš to zas chvíli jinde? S čistým štítem? Znovu? S jiným nickem? Ne? Vážně ne? Aha, ty se možná musíš hádat, ale fanoušky nečekej, taháš za ten nejkratší konec, který můžeš dostat k dispozici. Zabal to, hraješ simultánku a nemáš ani na to, abys sehrál rovnocennou osobní partii. Šach. Mat. Game Over.
No házet na mě svoji a GTIho špínu se ti povedlo... Za tohle bys ode mne z očí do očí dostal do zubů. Víc to komentovat nebudu. Možná s výrazem šikmooký máš problém ty,ale lidi co někde byli s tím problém nemají... S tímhle se musíš potrápit ty sám... To je tvůj vnitřní boj. Můj ne... Mimoto sem se nebavil o rasách (lidech),ale o ekonomice..., která je v podání japonského a korejského automobilového trhu maximálně rasistická... Pokud ti 50% a více procentní dovozové clo tak nepřijde, je to tvůj problém... Ty si prostě hloupý a nevíš v 80% o čem se tady já a jiní baví... Mimoto o japoncích, resp. a přesněji řečeno Japonkách toho vím zcela zjevně víc než ty... >😁 >😁 Detaily si nechám pro sebe, když dovolíš... Mimoto jedno přiznání tady udělám.,..občas opravdu jedno rasově pejrativní slovíčko použiji. Ale to si nechám pro sebe. TRUBKO
Chlapče. Na to tu čekám - do zubů, trubko...... víš, jsem si naprosto jistý, že bych tě jedním úderem připravil o skoro všechny tvé mléčné zuby, které máš. Nemohu to udělat, jak možná víš, existuje jistý kodex, že člověk, který se věnuje bojovým uměním, nemá právo využít své umění a schopnosti v jakési mrzké rvačce. Nemám problém se ovládnout v mnohem vypjatěších situacích, jsem na to dostatečně zkušený. Je mi líto, opravdu bych ti potupně napráskal, věř mi. Ty jsi jedna velká obrovská nula a tou už zůstaneš navždy. Zmlať třeba manželku, jak to děláváš - aby sis zas dokázal své chlapácttví 😉 to je tak vše, na co možná máš. Z psychologického hlediska tě popíši: výška do 170ti cm, tak 90kg, ubývají vlasy, mrtvolný dech z úst, hadry z trhu za rohem šikmooký to maj laciný, co?). Byt 2+1, 2 děti. Frustrace z manželky (tloustne, co?) Férově - ani ty nehubneš. Občas ji zbiješ a pak jdeš polknout dvě desiny do knajpy za druhým rohem. Nezapomeneš se pochlubit, jak doma vládneš železnou rukou. Jo a malý pinďour, to se ví, to jsem zapoměl. Hlavní je - jsi nevyrovnaná osobnost. Jsi slizký. Podlý. Nečestný. Prolhaný. Neúspěšný v práci (daleko jsi to nedotáhl, co?). Mám pokračovat? Nebudu. Proč taky? Jsi opravdická nula a málokdo měl s tebou v poslední době tolik soucitu, jak já. Já tě totiž opravdicky lituji.
Jo, brácho, je vidět, že má Toyota na domácím trhu vše pevně v rukou :yes: Brácho, až budeš počíat nějaký ty procenta apod, tak nezapoměň, že Daihatsu je toyotí dcera (asi jako Škodovka a VW)! Tak že brácho, Toyota ruleZZ
O tom právě mluvím... Podíl Japonských automobilek je v japonsku nějakých 98%, podíl Korejských automobilek v koreji je ještě větší... Evropa tam nemá šanci...Díky clům... V Evropě cla jsou taky, ale bohužel mnohem nižší vstřícnější... K tomu, díky našim vstřícným zákonům je jim umožněno postavit továrny v Evropě, pak cla neplatí vůbec... Ano má to výhodu v konkurenci, nevýhodu v nadměrném tlaku na evropské výrobce... v Americe se to projevilo an plno, Evropu to čeká...
P.S. Tohel je asi jediný bot ze všech možných ve kterém se i shodnu s GTIm...
Mimoto...Mida... ctělo by to chladnou hlavu... Hooodně chladnou...
>😒] :no:
Jinak FSi, díky za můj popis... Pomohl si mě abych poznal sám sebe... FSi víš co? :no:
P.S. Tohel je asi jediný bot ze všech možných ve kterém se i shodnu s GTIm...
Mimoto...Mida... ctělo by to chladnou hlavu... Hooodně chladnou...
>😒] :no:
Jinak FSi, díky za můj popis... Pomohl si mě abych poznal sám sebe... FSi víš co? :no:
Čtu tady ty nářky na to, jak jsou cla na asijské vozy nespravedlivá, ale divím se, koho to tady ser.e?!?!? Dyť z toho proboha těžíme jenom my, zákazníci a evropským automobilkám se začínají otevírat oči! Nebo vy všichni chcete raději platit 500-600 tis. za auto nižší střední a dívat se na jejich 35 hodinovou pracovní dobu a nehorázné platy k tomu? Pojďme se podívat pár let zpět a skutečně tomu tak bylo. Jestli to dokážou jiní, proč by to nedokázali evropští výrobci. Nebo mi chcete říct, že třeba v tom japonsku je tak levná pracovní síla? Myslím, že znevýhodnění asijských výrobců je tak akorát, aby nebyli příliš levní, ale zároveň nutí přemýšlet evropské výrobce. VW má stejně tak možnost postavit na slovensku výrobní závod jako Kia a mají šance srovnané, ale proč by to dělal... Raději budou dál sedět a lobovat. Ale pokud to vyrobí Kia na slovensku, tak už moc nevylobují, musí začít makat...
Jinak a budu za tímto názorem stát... Evropa by měla zavést ochranářská opatření stejná, jaká funguji v asijských státech... Jiank to tady bude čím dál horší...čím dál... A na výstavbu továren šikmookých firem stejná pravidla jako mají evropské podniky na tamním trhu (to znamená žádné Nošovice..nic!!) Tohle se mi ale vůbec nelíbí...
Trochu se mírni, hlavně ohledně výrazů jako "šikmooký" atd, jinak ti tu budem muset připomenout ty tvé modly - K.H.Franka a spol. jak nevím, jak se přesně jmenují, prostě ty, s kterejma tu neustále šermuješ......