Novinky
0
chlapaci ja snad opravdu vyjedu do zahranici delat blbce ale za poradny prachy. A konecne vydelat na poradnyho bafca. Tadle M5 je silene draha .. zatim , takze v uvahu pripada starsi verze M5 ktera se da do pul mega sehnat... 😞((
Přejít do diskuze
BMW je jedinej němec co umí zážehovej motor :yes:
GTI asi uznal že když se baví chlapi o pořádnejch autech tak se jim do toho nebude míchat 😄
GTI asi uznal že když se baví chlapi o pořádnejch autech tak se jim do toho nebude míchat 😄
ač si Gtiho vazim to co byl schopen napsat u diskuze Toyota je smutne ,totalne ztratil soudnost. Chtel bych aby diskuze s gti byly zabavne a ne nudne az protivne. Jinak Brawo Bmw!!!!!! A kolik jich je u nas?
Tak to není pravda, o jedné výměně motoru vím. Ale je fakt, že ze to mohl majitel, který se pustil do tuningu😒
Náhodou do E30 se vejde V8 4,4l. Už jsem tuhle úpravu párkrát viděl. Jedno jsem řídil. Jede to brutálně a kupodivu to nijak zvlášť nerozhodí rozložení hmotnosti. V8 patří k těm "lehčím" motorům. Dokonce jsem o něčem takovým i uvažoval, ale zas takovej blázen nejsem.
GTI, napiš prosím něco o 20 000 vyvolených majítelů těchto posvátných agregátů... Já si chci zlepšit náladu dnešního všednío dne 😄 Díky 😄
😄 pět bys měl vepředu a pět v kufru, jinak bys ho tam nenarval, s tímhle motorem by se ti na delším rovném úseku mohlo s E30 podařit i vzlétnout. 😉