Novinky
WinDiesel
0
Ten to chudák neustojí, první auto Mitsubishi bez TDI-PD a motor 1,8 DI-D rychle skoncuje se zbytkem TDI-PD v Mitsubishi...
vyzera to na najblizsiu konkurenciu pre yetiho, tak som zvedavy, aku tomu daju cenovku..vyzera celkom dobre
Yeti je proti tomu opravdovy fesak. Ma to az moc asijsky vzhled. Evropskeho spotrebitele to moc neoslovi.
Japonsky diesel muze byt dobry, ale pomer vykon - kroutici moment / spotreba paliva bude nepochybne horsi, nez u TDI PD v Outlanderu, protoze diesel CR ma mensi kompresni pomer. A to neni otazka vyrobce, ale fyzika.
Pokud bude mit Mitsubishi slusny maly diesel, muze udelat v Evrope dobry kseft s Coltem, ktery se zatim kvuli chybejicimu dieselu moc neprodaval.
Japonsky diesel muze byt dobry, ale pomer vykon - kroutici moment / spotreba paliva bude nepochybne horsi, nez u TDI PD v Outlanderu, protoze diesel CR ma mensi kompresni pomer. A to neni otazka vyrobce, ale fyzika.
Pokud bude mit Mitsubishi slusny maly diesel, muze udelat v Evrope dobry kseft s Coltem, ktery se zatim kvuli chybejicimu dieselu moc neprodaval.
Taky se mi moc nelibi, ale pokud si Mitsubishi neuvedomi cenovou politiku a konkurenci od Nissanu a Skody a dalsich tak to bude propadak!
No škaredší ako tvoj Outlander určite nie je, ale aspoň bude mať pod kapotou dúfajme konečne nejaký normálny diesel.
A to, že Colt sa veľmi v EU nepredáva kvôli chýbajúcemu slušnému malému dieslu snáď nemôžeš myslieť vážne. Miesto kritiky Renaultu a spol. a velebeniu pomaly historického chrochtáka TDI PD sa venuj radšej rozširovaniu svojho obzoru o autách. 8-s
A to, že Colt sa veľmi v EU nepredáva kvôli chýbajúcemu slušnému malému dieslu snáď nemôžeš myslieť vážne. Miesto kritiky Renaultu a spol. a velebeniu pomaly historického chrochtáka TDI PD sa venuj radšej rozširovaniu svojho obzoru o autách. 8-s
Benzinovy motor patri do sekacky na travu a ne do moderniho komercniho auta. Colt po faceliftu nahodou byl v uzsim vyberu noveho auto pro moji zenu, ale absence dieselu zpusobila, ze Mitsubishi neprodal, co prodat mohl... Nastesti jsou tady jini vyrobci, kteri maji i v teto kategorii povedena auta.
Tak to trochu vyříš z vody, protože v Coltu se diesel naopak kvůli malému zájmu o takový motor v tak malém autě přestal po faceliftu vyrábět (čili ještě jednou: dříve byl, dnes pro malý zájem není)
On je o Colt vubec dost maly zajem, i kdyz je to docela povedene auticko. Diesel v predchozi generaci byl spatne odizolovan a proto se moc neprodaval. Pokud by japoncici zapracovali na zlepseni techto parametru a nelikvidovali co nemeli, mohl byt dnes Colt v Evrope stikou mezi mini vozy.
Ale uznavam, ze hlavni teziste zajmu teto automobilky je jinde a spotrebitele v Evrope maji nastesti na vyber.
Ale uznavam, ze hlavni teziste zajmu teto automobilky je jinde a spotrebitele v Evrope maji nastesti na vyber.
vypada dobre, hlavne predek je nadhernej...zezadu uz sice zadna slava, ale nevypada zle, takze :yes: :yes:
Zásadný nesúhlas, nevyzerá to ani trochu dobre, hŕba plechu, minimalistické okná, výraz jak naštvaný potkan. Zadok vypadá, akoby si chcel prdnúť, ale bojí sa to pustiť, aby neurobil hanbu...
Tie vysoké robustné čumáky s kolmým predným čelom mi už totálne lezú krkom, vyzerá to nechutne, plus to zrovna nepomáha aerodynamike a nižšej spotrebe.
Interiér je pomerne jednoduchý, tradičné tubusy už by tiež mohlo vystriedať niečo pohľadnejšie a vkusnejšie. Viac farieb by tiež nezaškodilo.
Zaujímavo vyzerá tretí vonkajší späťák na protiľahlom blatníku, to by ma zaujímalo, či ho budú montovať aj mimo domáci trh.
Tie vysoké robustné čumáky s kolmým predným čelom mi už totálne lezú krkom, vyzerá to nechutne, plus to zrovna nepomáha aerodynamike a nižšej spotrebe.
Interiér je pomerne jednoduchý, tradičné tubusy už by tiež mohlo vystriedať niečo pohľadnejšie a vkusnejšie. Viac farieb by tiež nezaškodilo.
Zaujímavo vyzerá tretí vonkajší späťák na protiľahlom blatníku, to by ma zaujímalo, či ho budú montovať aj mimo domáci trh.
Vyjímečně souhlas. S tim unixichtem to už přehání. Celkem pohledný Colt + Outlander zmršili a tohle je to samé v bledě modrém ;-\