Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pojmenuj si své Porsche

51 komentářů

GTI
Tak ono nestačí si na čelo nechat vydrásat rezavým hřebíkem logo svého oblíbeného parfému, ono nestačí nechat si kupírovat ušní boltce, ono nestačí mít prsní bradavky prokláté kroužkem od klíčů... oni se budou ještě prznit i Poršáci... Jo, nech si to udělat. Doporučuji dokonalé jméno, bude ti slušet a každej uzná, žes to trefil - TROTL č 911. :no: :no: :no: Tohle je nejhořší zpráva z autosvěta za posledních 928 roků 8-s 8-s
Lacnejšie vyjde asi ŠPZka s menom... ;-\
Leftie, kolik ta sranda u vás stojí??
Nie som si istý ale asi okolo 10.000,- Nech sa ozve niekto kto má presnejšie infos. 😉
Podla mojich poslednych informacii az 15.000
Dik za info, pokud by se to dalo dat i na dalsi auta, tak bych do toho sel😄
Praxe ukazuje, že vzrušení ženy lze úspěšně stimulovat různými mechanickými hračkami.

Jako nejlepší se z tohoto hlediska ukazuje Porsche 911.
>😁
Videl jsem v Ostrave projizdet Porsche Cayenne a melo pozavaci znacku KE AAAAA. Tak se chci zeptat, jestli u vas (na Slovensku) nemusite mit v SPZ cislo ?
cislo byt nemusi. po ziline jazdi ZA-VODOU a lacne auto to nie je... >😁
v Poprade som videl 5er BMW so znackou PP-SSSST
LuboshGT (RS Kaa)
to je presne to co sa pise vyssie, su to platene spz - mesto + 5 pismen alebo cisel alebo ich kombinacia... inak som uz videl KE-NWOOD, BA-VIMSA, ZA-LASKU a mnoho dalsich napaditych 😉
náhodou... mně se to líbí... >😁 takovej... Porsche Karel... >😁 >😁 >😒] 😉 Tohle bych neviděl tak černě a hlavně bych to chápal jako stylotvornej prvek u luxusních (ultraluxusních) verzí.. Třebáááá..... >😒] Porsche Švihák >😒] >😁 ale nevím, co bude dělat takovej Dci... >😒] ale naopak King má vystaráno... 😉 😄
No třeba mates má taky vystaráno 😄, ale GuruTedaIkona, to by teprve byla šleha 😉
mates rozhodne 😉 Krome toho, ze me Porsche nic nerika, tak ja ted sbiram etikety od leciv a napisy na autech jsou mi putna ;-\
Ty nevíš co mluvíš! Si představ...jedeš po okresce, za tebou se objeví známá silueta 911, v krásné barvě. Malinko se uhneš ke straně a čekáš na tu krásu. Jak tě předjíždí, vnímáš jeho linky na kapotě, skloněné přední sklo, pozvolný sestup zádě, křídlo,koncovky výfuků. Ještě se podíváš, jestli to je Carrera nebo Turbo a dočteš se "Břetislav". é, to by mě asi odvezli do bohnic >😁
Alebo Porsche JARDA >😁
>😁 :yes: Břetislav je dobrý.. btw.. budou příplatky za háčky a čárky..?? Asi úplně v poho bude Porcsche Milada... nebo Doubravka? >😁
Alessio, Ty ostudo, Ty nepoznáš T už v zrcátku >😁 ? Každopádně Břetislav Nováků, to je vážně pecka😉😉😉
GTI
Já taky... akorát nevím, jestli mi to na Loganu bude někdo vůbec věřit >😁 :yes:
GTI
Mělo tam být ještě - >😁 >😁
Jirka
Já myslím, že i "Porsche Pekelná Micinka" by bylo úžasné >😁 >😁
Dinar
😲 😲 Fakt nevím, co si myslet, v Zuffenhausenu teď marketingu šéfuje nějaký zastydlý tuzer nebo o co jde? Tohle ani nejde komentovat, já budu věřit tomu, že je to jen kachna, jinak by některé věci na světě přestaly dávat smysl. 😢 :no: :no:
GTI
Tohle není aktivita z továrny, to jen nějakej holandskej stylista hledá cestu jak z bídy... zoufalé...
Dinar
uff...buch...šutr dole, nepozorně čtu a to mám za to. ;-\ 😉
okristan
Kdybych měl přítelkyni Ladu, asi bych jí ho koupil a dal tam její jméno >😁 Není to už moc??? ;-\
:yes: :yes: >😁
není,kdyby se navíc jmenovala Kalinová... >😁 >😁
Nejlepší by byla přítelkyně Lada Niva
>😁 >😁 >😁
Se tady nikdo nezamyslel nad tím, že např: koupím si nové 911 turbo a místo nápisu Turbo tam prdnu 4.0 V8 TDI 😄 Pak bych to nafotil a nechal si to zaplatit jako spy fotos a udělal tak fámu jako kráva >😁
Charger
Dotaz: jak bys tam ten motor jakože narval?? >😒] To bys z té fámy moc neměl 😉
Hech, to že se to tam nevleze, ví HODNĚ málo lidí ;o) Nejsem blbej, bych to uhrál na to, že tam nejsou zadní sedačky, ne?
myslim ze bys kvuli tomu ftipku trochu prodelal
Co takhle "911 Eco 1.2 HTP" jako speciální edici pro český trh? Kdyby se plochý šestiválec rozpůlil... Jen objem by neseděl. >😁
911 s nápisem "Baník p*čo!!!" na zadku...
že se i v ČR najde ""frajer"",který Poršátko zprzní logem např.: BOMBER...atp ;-\ 😒
Nebo někdo jen nebude mít na TURBO a tak si to na TURBO aspoň přelepí... >😁 >😁 >😁
GTI
Ovšem narozdíl od sebe, nás těžko ošálí 😄 :yes:
Jo to jo... No a nebo víte, jak by tam drsně vypadal nápis ZETOR?! >😁 >😒] :yes:
GTI
😄
Ricardo
No Břetislav u mě vede >😁
donPedro
respektive druhá část názvu filmu valašského krále v roli Bohuša. Nic lepčího mne nenapadá. Jen si to představte jak vás to předjede, a na zadní části se bude skvět: "K*va hoši guttentag!" muhehehehe ...
GTI
>😁 >😁 >😒] :yes:
Maximálně tak 997, nic jiného "nestandardního" si tam představit nedovedu.. :no:
Tibby Turbo? >😒] Nebo Spuntovej Kovboj? >😁
GTI
>😁 Ty mu dáváš...
Bud rad, ze jen pratelsky reju do cloveka, ktery to ode me pochopi. Moc na sebe neupozornuj, mohl bych se zacit venovat tobe >😒]
Charger
umím si tam představit pár nápisu jako recesi, ale jména rozhodně ne! Maximálně z recese něco jako 924, nebo 2.0 i-Vtec, ale jinak je tzo blbost
Už zopár rokov ponúka Matador možnosť nechať si pomenovať svoje penumatiky. Volá sa to Tyre by Name (Pneumatika podľa mena) a stojí to podstatne menej ako ponúkajú títo holnaďania (koniec-koncov aj cena a imidž Porsche je trošku odlišný od Matadoru 😃 Ale mám taký pocit, že pomenovať si môžete len vlajkovú loď Matadrou, pneumatiku Hectorra (neviem isto) - napr. Matador Bruce :-! Bolo by teda zaujímavé vlastniť Porsche Bruce s vysokovýkonnými pneumatikami Matador Bruce. Super pre individualistických exhibicionistov >😁
To by byla prča...to by se Porsche Bruce pořád válel ve škarpě, protože Matador Bruce jsou...jak to říct...rubbish? >😁
Charger
to bych neřekl- redaktoři Carauta si Hecctry na dlouhodobě testovaném Golfu GTI chválili víc než standartní Bridgestony 😉
blbost