Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Chevrolet HRR ve sportovní úpravě

7 komentářů

pockat pockat tu sa neco sklada .... CO 😲
..no prave proto nechapu, co tam s touhle karou delaj. Myslim, ze nema cenu takovyhle auto tahat do Nemecka na testy, ale proti gustu.. Jinak jezdil jsem zatim ve skorepine spolujezdce a byl to masakr jako prase, ale na jare verim vyrazim ve svym. Par dilu ale jeste porad chybi (jelikoz chybi cash a cas).. 😄
>😁 >😁
Myslim, ze to auto je very nice a kto ma rad americke retro hned po nem sahne ale necakaj od americana aby zvladal klukate a ostre zatacky. Ak nevies preco su americke auta lacnejsie je jeden z dovodou aj kvalita podvozku a tak(okrem dani a pod. veci) V amerike auto na ostre zakruty v horach nepotrebujes lebo americania vsade postavia rovne siroke dialnice a zakruty maju len pravouhle. Takze ten podvozok je proste amerika ;-\ . Americania nevedia ani radit tak od nich necakaj, ze budu zvladat ostre zatacky. >😁
To já bych musel vyměnit alespoň tu půlku ještě než bych vyjel😊😊😊
jazdil si tam ..... lebo ja by som vyyrazil .. ale bojim sa ze vymenim pol auta ked dojazdim 😄
.. a co ma znamenat to zvednuty kolo? Doufam, ze testovani prave zacalo... 😄. Pravda ale je, ze tahle a jeste ta druha klopena zatacka s betonovejma panelama je fest neprijemna!!! Musis si hlidat najezdovej uhel a rychlost, abys vzal idealni lajnu a pak Te to zni ani nevyhodilo. Pri prehnanym snizeni totiz zrusis podvozek (pripadne vanu) o hranu mezi panelama. :no: UFFFF, z tohodle mista mam vazne strach.