Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEMA 2006: 3x Volvo C30

14 komentářů

MeSiL
...ale zrovna čtrnáckrát??? To se dotknu pedálu a hned se bloknou přední kola!!! ;-\ Po deignu krásná věc, po technické stránce už vůbec, ale.... Kdyby to bylo na 3tunovym Hummeru, tak neřeknu ale na malém a lehkém autě..! Jinak žlutá C3O je dragster! >😒] :yes:
Oranžový? Husqvarna edition? >😁 >😁 >😁
jo tak na oranžové se moc těším, doufám, že tu bude co nevidět...oranžová a C30, slast
Bože, jak může někdo takhle hnusně zdrbat zajímavé autícko?! To je maximegahnus!!! 😢 😲 :no: 😒 ;-\
C30 je krasne auto, ale ta zlta uprava - humus...
:yes:
a já pořád čekám na to oranžový, to jako se ztratilo kde... ?? Místo toho tam dají nějakýho zálesáka ;-\
Naprostej souhlas, tohle je fakt hnusný.
To, že "tuneři" dělají prasárny, to je normálka... ale až takové??? 8-s :no:
RS
ee, ten maskovaný se mi zprvu nezobrazil. Tak beru zpět, jediný který ujde je ten Army C30 😉
RS
Kýčovitá pra*árna. Nic jiného mě nenapadá 😲 8-s (ten modrý trochu crazy, ale v rámci možností ještě ujde)
sada až do......je to nádherný, hlavně ten modrej se žutým pruhem
No mě osobně se líbý ten poslední, ale zase tn první, ten žlutej ve mě probouzi myšlenku že je to taková kopie renaultu maxi 5 turbo, fakt je to tomu aspon ze zadu hodne podobny
Klaudius
Tie vozy naozaj vyzerajú dobre, teda určite od Heico a ipd. Evolve ma dorazilo, teda čo sa týka vzhľadu. Takto sprzniť krásne auto, tvorca by si zaslúžil dostať latou cez prsty...