Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEMA 2006: 3x Volvo C30

14 komentářů

Klaudius
Tie vozy naozaj vyzerajú dobre, teda určite od Heico a ipd. Evolve ma dorazilo, teda čo sa týka vzhľadu. Takto sprzniť krásne auto, tvorca by si zaslúžil dostať latou cez prsty...
:yes:
C30 je krasne auto, ale ta zlta uprava - humus...
No mě osobně se líbý ten poslední, ale zase tn první, ten žlutej ve mě probouzi myšlenku že je to taková kopie renaultu maxi 5 turbo, fakt je to tomu aspon ze zadu hodne podobny
sada až do......je to nádherný, hlavně ten modrej se žutým pruhem
RS
Kýčovitá pra*árna. Nic jiného mě nenapadá 😲 8-s (ten modrý trochu crazy, ale v rámci možností ještě ujde)
RS
ee, ten maskovaný se mi zprvu nezobrazil. Tak beru zpět, jediný který ujde je ten Army C30 😉
To, že "tuneři" dělají prasárny, to je normálka... ale až takové??? 8-s :no:
Naprostej souhlas, tohle je fakt hnusný.
a já pořád čekám na to oranžový, to jako se ztratilo kde... ?? Místo toho tam dají nějakýho zálesáka ;-\
jo tak na oranžové se moc těším, doufám, že tu bude co nevidět...oranžová a C30, slast
Oranžový? Husqvarna edition? >😁 >😁 >😁
Bože, jak může někdo takhle hnusně zdrbat zajímavé autícko?! To je maximegahnus!!! 😢 😲 :no: 😒 ;-\
MeSiL
...ale zrovna čtrnáckrát??? To se dotknu pedálu a hned se bloknou přední kola!!! ;-\ Po deignu krásná věc, po technické stránce už vůbec, ale.... Kdyby to bylo na 3tunovym Hummeru, tak neřeknu ale na malém a lehkém autě..! Jinak žlutá C3O je dragster! >😒] :yes: