Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photo Škoda Fabia II: První foto zádě

552 komentářů

:no:
Ocividne je to jeste zamaskovane viz. zadni dvere a svetla... Zajimavy je to levostrane rizeni!
aha, rychlejsi nez blesk...ted sem si precetl cely clanek a me super body jsou v nem jiz zminene >😁 >😁 8-s
Myslel si tym to pravostranne? 😉
Ladne auto, ale designerzy calkowicie zapatrzyli sie na Swifta. Jezeli jednak Fabia bedzie miala wiekszy bagaznik i bedzie tansza, jej sukces jest murowany. 😄
Uspech bude mit urcite. Kufr bude urcite vetsi nez u swiftu ale s cenou u nas to tak ruzove nevidim. Swift valcuje Fabii hlavne v zakladni motorizaci. Fabia zase bude mit vic moznosti individualizace.
jj myslel sem tim to pravostranne >😁
je zmatenej jak lesní včela.. to řízení je vlevo ale vpravo někdo píše sms. je tam vidět ruka. >😁
Chtel jsi napsat pravostranne, ze? 😉
spíš se bojim, že to zezadu bude malá corolla. To by teda byla ostuda.
Ostuda to je už tedˇ.Je celkem jedno,jestli to je corolla nebo swift :no:
skodovak s tim uz ma zkuseno viz roomster - yaris verso...
Včera jsem ji potkal na D1 kolem třetí odpoledne, jeli jsme souběžně takových 50 km, měla doprovod Octavii Combi. A vypadala, ze byla zezadu bourana na 5 dveře... Je to takový divný kříženec Roomsteru (předek) a asi opravdu toho Swiftu (zadek), moc se mi nelíbí
PROSIM PROSIM AT TO NENI NOWA FABIE-JE TO HROZNY 😒
Taky si myslim, ze s timhle bude mit skoda oproti 250 tisicovy konkurenci-nova corsa, grande punto, clio.....velkej pruser. Je to hnusny
češi koupí pod názvem Škoda cokoliv - třeba i nahnilý trakař...
vsichni, kteri meli skodovku, si koupi z principu zase skodovku, protoze pokud s ni byli spokojeny, neni duvod svyho "favorita" menit ...at je sebehnusnejsi! mozna by doslo k zavahani u litajiciho talire, jinak je to sumak, lidska psychika proste u nas takhle stupidne funguje. jeste si k tomu reknou, ze to je preci VW vyrabenej v cesku a uz je padnej argument auto koupit. s prodejnosti tohoto vozu nebudou zadne potize
A jsou schopni zaplatit premrstene ceny za maliiiiliiinkaty nic ---- proste jsme blbci --- a nemci se smeji
CHLAPCI TAK JE TO TADY 11.12 06 ZASILA ŠKODA AUTO OFICIALNI FOTOGRAFIE NOVÉ FABIE DEALERUM TAK UVIDIME
Tak to asi těžko jasnej swift, nemá nádrž napravo, má jiný zadní slopky a výko, takže jestli to neni Fabie, tak nevim, ale swift 200% neeeeeeeee
koukněte na idnes taky novou fabii chytili www.idnes.cz ¨stejně se i to auto nelíbí zepředu a z boku to vypadá jak suzuki swift
Ten zadek je swift jak přes kopírák, kdo ví jestli na té fotce fakt swift není!
Vzdyt to je zakamuflovany, aby to vypadalo jako swift.Vsimnete si stribŕne folie na sklech zadnich dveri a cerne nakreslene linky, ktera uplne meni tvar dveri. Jo a pak ty zadni svetla - taky jsou dorobena nejakou cervenou reflexni folii - maji v skutecnosti uplne jiny tvar. Tkaze maskerum se povedlo - lidi si vsimnou akorat ze: "hele,jakej divnej swift" 😃) a tak to asi chceli.
foto dava tusit, ze f2 bude riadne skarede auticko - len dufajme, ze pod kabatom najdeme decentnu a spolahlivu techniku.. v sucastnosti je na tom dizajnersky skoda z celeho koncernu najhorsie
Nejhůř je na tom seat - jedna povedená altea (a to ještě jak pro koho) to nezachrání. Že tahle fabka trochu kopíruje swifta, je jasný, ale neodsuzoval bych dokud neuvidím naživo.
Ked vybrat len jedno, tak uz tak Leon a nie Altea. Inak suhlasim s nazorom, ze dizajnovo je na tom Skoda najhorsie z celeho koncernu.
Leon I...bych rekl ze nejhezci Seat...ty nove krabice vypadaji jako dovoz z Japonska...
no nejhorší z koncernu.... Octavia byla oceněna italskými designéry jako nejhezčí auto roku,.... ale každý může mít svůj názor, i když špatný...
Ano, to byla oceněna. Jenže by taky chtělo dodat že Octavia byla prakticky jediným kandidátem (soutěžícím) v její kategorii. Takže hodnota tohoto ohodnocení ... ;-\
Omlouvam se za zdvojení, ale ještě bych chtěl přihodit. Od příchodu 156 každá další AR získává 10-tky různých ocenění za design a 156 jich dokonce nasbírala, pokud se nepletu, něco málo přes 100.
ses zbláznil, ne kromě poděláného zadku Fabie Hatchback je to the best of celá koncern, viz národní cena za design - Octavia a Superb dostal Manažerský počin roku.
Já myslím, že Altea se fakt povedla, je to takové futuristické autíčko v dnešní záplavě jednotvárných tvarů. A León též není k zahození, určitě skok oproti starému Toledu nebo Ibize.
Seaty jsou docela hezký do té doby než člověk vidí jejich příšernej vnitřek (ten kdo to navrhl by měl být dávno nezaměstnanej)
to je teda smutna budoucnost... do vejsky stavenej vred :no: leon I je opravdu nejhezci seat :no:
Neřekl bych. Octavie jsou přece velmi líbivé.
Octavia se muze libit tak vietnamskemu trhovci >😁 A pak nejake socce >😁 >😁 >😁 Normalni clovek by to nebral :no:
Koukám, nomen omen, že, pane Čechu?
:yes:
:yes:
socka? proto jsou několika měsíční čekací doby na Octavky, že je níkdo nekupuje???
Normální člověk je rozumněj a koupí si octavii protože vi že je kvalitní, do vi v čem jezdíš ty v nějaky trabantu >😒]
Koukam sem teda nahodou, a pripadne odpovedi uz si asi neprectu, ale toho Čecha (spravne to forum pise s uvozovkami 😉) bych moc vazne nebral, s ohledem na jeho argumenty (ty jsou totiz take v uvozovkach)...
To přece neznamená, že když na ní nemáš,tak že na ní musíš hned nadávat ne ?
Nemyslim ze octavia je primo pro socky, ale taky bych skodu nechtel uz kvuli uniformnimu designu a take pro to ze jsem mel tu cest ucastnit se vyroby superbu v kvasinach...

Ale jinak se tu hluboce zabredlí fabiisti pekne rozohnili 😉 >😒]
Mam BMW a za oktavku bych to vymenil hned-mas vubec ridicak? >😁 >😒]
Koukám že se právě ozvala jedna z těch socek :no: ,že "Čechu".
Sám beztak jezdíš ve stodváce a tady machruješ.Takové mám nejraději.
A jinak bych rád dodal že ta zadní světla neodpovídají konečnému vzhledu.Při podrobnější prohlídce mají úplně jiný tvar. Stačí se jen pořádně podívat 😄
A čím jezdíš ty, když máš takovou kritiku na Octávii?
Tak po tejto fotke uz necakam na novu fabiu, ale kupim Kiu Ceed. Kvalita bude podobna a dizajn je pre mna strasny. Navyse Skodovacke ceny za dobre motory su strase. Predpokladam, ze o triedu vyssi model korejca bude mat rovnaku cenu.
Já nevím jak vybíráš auto ty, ale dokud bude automobil pro mě jednou z největších investic -a pro tebe asi taky, když si nechceš koupit BMW ale levnýho korejce- tak si to pořádně rozmyslím,ohmatám, projedu, než se rozhodnu. Auto dělají aji detaily, který sou tady zamaskovaný, tak hned neodsuzuj.
Klaudius
No, pokiaľ bude mať aj nová Fabka niektoré "kvality" starej, tak o nej určite uvažovať nebudem. Aj keď s Formanom, ktorý mám teraz, som pomerne spokojný. Je čas na výmenu, ale zatiaľ ma žiadna škodovka nejak nepresvedčila...
Z fotky je vidno snahu o praktické široké piate dvere, ale podľa mňa tie svetlá sú primalé a tak piatym dverám dominujú lakované diely, pôsobí veľmi mohutne, až opuchnuto. Uvidíme, aké to bude v reáli. podoba so Suzuki sa nedá uprieť, českým tvorcom nejak chýba invencia...
podoba se swiftem je víc než jen zřejmá..jenže konečná podoba fabie je taky víc jak dva roky stará..teda až na detaily. a zrovna řešení střechy a čelního skla mezi ty detaily nepatří
Měl jsem formana GLX - 94 v kompletní výbavě. Teď v něm ještě jezdí můj syn. Před rokem jsem si pořídil fabii kombi v absolutně oholené výbavě a když se někdy přesunu do synova formana, nechtěl bych zpět. Klidně do fabie jdi. Mám s ní super zkušenosti, najeto přes 30 tisíc v garanční době a bez jediné komplikace.
No takže práve nastal čas na prvé poruchy. Mal som Fábiu a zhruba po 30 tis. km som sa stal stálym klientom servisov.
Ale môžem poďakovať škodovke za možnosť spoznania veľa krásnych a veľa nových vzťahov zo srvisnými technikmi a možnosť putovania od servisu k servisu.
urobil som 43 000 km bez poruchy - Fabia 1,2 hatch
za rok a pol
hodnotit auto po 30 tis. km je trochu brzy, až budeš mít najeto 300 000 km jako já s 1000MB tak potom hodnoť.
Klaudius
Mal som nejaký čas Fabku kombi ako služobný voz a nemôžem povedať, že by ma nejakým spôsobom nadchla. Jasné, jazdné vlastnosti porovnávať s Formanom je blbosť. Fabia sedí na ceste jak prišitá. Na druhej strane má veľmi priame riadenie, stačil neopatrný pohyb, minimálny ťuk do volantu a okamžite heglo celým autom. V tomto prípade by asi menej bolo viac. Tiež posilňovač mohol byť lepší, hlavne vo vyšších rýchlostiach bol až príliš účinný. Motor šiel uspokojivo, aj keď od 1.4 v malom aute by som asi čakal viac, ale budiž. Iritovali ma stále sa meniace otáčky na voľnobehu, motor nikdy nešiel rovnomerne. V servise to odstrániť nevedeli, vraj na to trpia všetky s týmto motorom. Hnevala aj elektrika, kupodivu vonkajšie osvetlene, vnútorné osvetlenie aj osvetlenie prístrojov nejak spolu asi súvisí, lebo pri používaní jednotlivých svetiel sa niekedy menila intenzita vnútorného osvetlenia aj prístrojov, niekedy dokonca niečo zhaslo celkom. Veľmi často (4-5x za rok) som menil halogénku v pravom prednom svetle. Na to servisáci tiež neprišli prečo. Alebo že by som chytil zrovna nejaký kazový kus? AJ to sa stáva.Každopádne ešte jedným malým mínusom je priestor. Voči Formanu sa mi zdá dosť stiesnený, hlavne v ramenách. Jasne, dvere sú kvôli bezpečnosti hrubšie, sedadlá mohutnejšie...Ale to večne otlačené koleno od stredného panelu palubovky...kufor by som tiež prijal väčší. Takže suma-sumárum auto síce uspokojí, vyslovene v štichu ma nikdy nenechalo, ale na druhej strane ani ničím zvlášť nenadchne. Má niekto iné skúsenosti?
Presne. Fabia nie je nekazovy skvost. Ma svoje muchy, ktore neodstanil vyrobca nikdy. Elektrika, loziska, predna naprava, vrzanie zadnych sedaciek pri kombi ... lepsie ako francuzke auta, ale muchy ma aj fabia.
Než řekneš, že Fabia sedí na cestě jak přišitá, tak si napřed projeď nějaké jiné auto. Dělám v nadnárodní firmě a už mi prošlo pod rukama hodně aut. A až zažiješ např. krátkou Mazdu 3, tak už nikdy nevyslovíš, že Fabia drží jak přišitá. To co jsem si dovolil s mazdou si s fabkou nikdy nedovolíš. Resp. dovolíš, ale to už nebudeš mezi námi. Fabia je slušné průměrné auto, nic víc. Nazdar.
Klaudius
No, voči Formanu určite Fabka sedí jak prišitá. A keď ju porovnám s inými vozmi v triede, tiež to nie je zlé. Ani raz sa mi nestalo, že by mi odskočil zadok, keď som to prehnal s rýchlosťou v zákrute. Stačilo ubrať plyn a auto bolo zase vo svojej stope. Mazda 3 môže sedieť lepšie, ale zase je o triedu vyššie, konštrukcia podvozka, jeho rozmery aj váha auta sú niekde inde. Porovnávaj porovnateľné.Aj keď ma Fabia uspojila len čiastočne, s kľudným svedomím zopakujem, že na ceste sedí dobre.
kdyby se u vás vyráběl matiz tak si koupíš matize, co
To se jako rozhodujes podle jedne nekvalitni fotky, na ktere je to auto navic zprznene maskovanim? Tak to sem snad ani nepis :no:
Srovnávat Fabii s Kiou je fakt dobrý ;-\ Především, co se týká jídních vlastností, ale i kvality to bude někde jinde. Netvrdím, že korejská auta nejsou kvalitní, ale pokud půjdeme po jednotlivých komponentech je na tom Fabie opravdu lépe,což se ostatně odráží v ceně. Osobně mi přijde zvláštní toto srovnání a myslím si , že zákazníky, kteří kupují Fabii a Kiu jsou dvě rozdílné kategorie.
U Kie je to poměr cena / výkon t.j. co za své peníze dostanu.
Wow jak muzete vedet ze fabie je na tom lepe nez cee'd. Jestli jste si nevsiml tak cee'd je nizzsi stredni zatimco fabie nizzsi trida. Stejne tak o podvozkovych skupinach cee'd nic nevite a soudite bez jakehokoliv dukazu. Papirove se cee'd s fabii srovnavat nemuze protoze je na tom jednoznacne lepe napr. zakladni motor 80Kw, 6xAB, 7let zaruka. Rozvor vetsi rozmery vetsi kufr vetsi nevim co tady chcete srovnavat. Nevim co vsichni vidite fabii svetoborneho je to uplne jiny segment trhu nez cee'd.
No myslim, ze zakaznik sa rozhoduje podla pomeru cena a vykonu. A Ceed ma byt maxi kvalita, samozrejme si to najskor musim "omakat". Teraz mam fabiu, ale ze by srsala spolahlivostou sa neda povedat. Takze nevidim dovod hovorit, ze skoda mi ponukne lepsiu kvalitu. Jedine, na co nedam dopustit su mekcene plasty v interiery. Ale Kia bude mat ties.
no myslim že fabia je velmi spolehlivý auto.mame fabii od začatku vyroby tedy rok 2001 a jezdime s ni imrvere a nemužeme si stěžovat.Ten motor 1.4 MPI se vstřikováním je fakt perfektní, ma moc dobrou akceleraci třeba při předjíždění.Fabie do toho fandím ti Škodovko :yes:
No a ja jazdím tiež na 1.4 MPI a je to pekný lenivý hnoj čo žere, vŕzga a klepe ako 30-ročný žigulák!!! Takže ani túto novú NECHCEM!
Jen tak mimochodem, motor 1,4MPi je založený na koncepci staré 30let. Takže na tu dobu to s ním není tak špatné. A rád bych upozornil, že auto dělají detaily, takže si počkej až ho uvidíš zblízka, a nejlépe po několika kilometrech. Rozvrzaný korejec je něco strašného, a to vím o čem mluvím. A o podobnosti se Swiftem je docela těžko hovořit, že to auto kopíruje. Nebo jen hlupák si může myslet, že se auto po designerském návrhu dostane během měsíce do výroby. Co vím, tak takhle to auto bylo navrženo už před nějakou dobou, a to Swift byl ještě stará konzerva 😄
Tak to jsi asi jeste nejel v jinem aute, nez je ta Fabie, jinak by jsi nemohl rict, ze to ma dobrou akceleraci. To ma snad i trabant lepsi akceleraci, nez ta fabie. 😉
No jel sem třeba ve Ferari ale to je o něčem jiným mluvím o fabii jako takové že je dost dobrá a řekl bych že moc nic nežere.Bere nam 5,6 litru benzinu a to je krasny třeba naproti opelu.Ty si berou mnohem vic.Na to že fabia....no prostě nemužu si na ni stěžovat škodovákům fandím a vždycky fandit budu protože vim že natrhu sou fakt dobrý a vede se jim.Bravi škoda :yes:
Zdar, prodávám KIU, v ceedu jsem jezdil, hodne podrobne a hodne kriticky jsem si to vsechno prohlizel - vcetne detailu a je to HODNE dobry. Ono to totiz nema s korejcema nic spolecnyho, je to vyvyjeny v nemecku a vyrabi se take v evrope, takze to o korejce ani nezakoplo. Ale co se tyce kvality, ktera automobilka da 7 let mechanicky zaruky? Jen tak mimo, co se týče nový FABIE, tak ať si ji strčí někam. Pokud někdo jezdil ve SWIFTU 1,3 a ve FABII 1,2 tak jistě pochopí, že ŠKODOVKA v malých autech musí udělat ještě hodně velký pokrok.
ve swiftu jsem sedel a je to hnus... zvenku hezky auto, ale ergonomie a zpracovani interieru jsou ostudne... :no:
Až bude Škodovka resp koncern dávat sedmiletou záruku jako Kia ĆEED tak potom můžeme srovnávat kvalitu a zatím nikdo netestoval jízdní vlastnosti Korejského nekorejce,tak neporovnávej neporovnané.Bohužel pokud srovnáme kilo železa, tak to Škodovácké je sakra drahé,ale je vidět,že ty Korejci nedaj nikomu spát,čím to asu bude? 😄 :-!
A co bezpečnost? To tě nezajímá?
bezpecnost Kia pravdepodobne bude mat 5* podla predbeznych testov v automobilke. Fabia bude mat asi iba 4*, pretoze aj nova OII ma iba 4*. Navyse Ceed ma v zaklade 6ks vakov. Fabia budem mat maximalne 4ks, ale ratam ze na nasom trhu iba 2ks. Takze o bezpecnosti nieco hovor. Este si zober motory 3-valce vazny humus na 1,4 brutalny priplatok. Naftu na VW strasne hlucnu, vsetky automobilky maju moderne nafty lepsie ako VW. Uz isiel na 3-valcovej nafte? Des. ;-\ Ked tak vlastne rozmyslam, ma vobec Skoda niejake +?
Prober se VW, takže i Škoda má jedny z nejlepších naftových motorů, když nepočítám BMW, které je ale i cenou trochu někde jinde..
Nechci ti do toho moc kecat, ale nejlepší motory má odjakživa Peugeot. Jinak k tý fábce, mám jednu 1.4 MPI...motor super, ale jinak je to šitka, pravidelně 3x do roka v servisu, furt nějaký problémy....takže fabii už nee ;-\
Mam Fabku 3 roky a do servisu jezdim jen kvuli garancce. Nemam jediny problem. Jo vlastne mel jsem jeden... neka swine cerna se mi chtela dostat na radio a znicila mi dvere 😒
Fabie 1.4 - 2002 - 76t., pravidelny servis + vymena lambdy, stabilizatoru, brzd. spinace, benzin. "cidla" (nebo co to bylo za smejd), novy remen (vse cca 12 tis). Zacina vsude vrzat jak stara sunka, spotreba se nikdy nedala ani za boha stlacit pod 7 lt., takze nic moc na takovy auto, nicmene na nej nenadavam, ani nechvalim, kazdej vyrobek se sere, BMW, Fiat nebo Korejec. Nakonec za svy prachy si nastesti muzu koupit co chci. Atd. atd. atd.... >😁
jaký majitel takové auto, a to bude ať budeš mít mercedesa nebo škodovku, pořád budeš v servisu, když neumíš jezdit tak za to nesedej
Myslím že peugeoti maji dobrý design oproti jiným ale žeby byli nějak kvalitní motory.To bych netvrdil.Strýc ma novej Peugeot 4017 SW stal ho malo přes milion ma ho pul roku a už se mu v motoru ***o turbo a ma nějaký problemy furt.Nic proti peugeotum nemam ale volcwageni sou německý držáky a ja jim fandim pač sou i ve škodovkách.Škoda není český auto česká je možná tak značka ale design a motory prostě němci a myslím že mnoha lidí co maji škodu tak sou spokojený.Muj otec ma novou octavii 4X4 žere mu 6 litru no to je jak v pohadce.Prostě parada.Bravo škoda a volcwagen
Taky do toho nechci moc kecat, ale nejlepsi naftu ma jednoznacne RENAULT, jak 1.5 z clia tak v novy lagune 2.0 dci....
Tak so si ma vazne dostal, ze naj naftu ma VW >😁 Si zostal asi posladny na svete, co si to mysli. Uz aj vo VW prisli na to, ze musia prejst na diesel s common-railom, tak ako vsetky ostatne automobilky. VW nafta bude definitivne zabudnuta. Strasne klepe a vykom pri nizkych otackach nulovy. Dalsi mozny vyvoj ziadny. So konecne zobud.
Uplne s Tebou súhlasim... Keby som si mal vybrať medzi novou škodou a KIA CEED, tak by som bral Kiu... Ale aj tak za ceed v základe s 1,4 l motorom by som 430 000,- Sk nikdy nedal, v plnKe s 2l dieslovým motorom vyjde 730 000,-, za tie prachy by som si kúpil OCTAVIU...
Je to humus, ale jako vždy, škodovka stojí za * všeobecně...
Že škodovky s tím designem pokulhávají je stará věc, ale tohle není humus, ale EXTRA HUMUS
3kodovka za *nestojí je dobra ale az na tu karoserii
Vy co pisete ze Skoda je humus nemate vkus ale od vyjeti Romstera a ted kdys vidim tu novou Fabiji je mi fakt na bliti-jak nekdo muze zkazit oblibeny a hrdy vzhed Skodovek takovym kycem.Ach jo 😒
A to si jako myslis, ze z tyhle fotky z "moderniho" mobilu neco poznas?? Je to maskovany, aby nebyly videt detaily. Fotka sama ma jen informacni hodnotu, protoze i zrna na ty fotce jsou vetsi nez nektery detaily. Kdyz jsem videl prvni Fabii, taky jsem si rikal, ze je to des. Ted uz v ni 3 roky jezdim a sem spokojen. Takze bych to nechal, az budou poradny fotky za slunecneho pocasi 😄
mozna kdybys jezdil v jinem "malem" aute poznal by jsi ze Fabka neni ta spravna volba 😄 ted mluvim o jizdnich vlastnostech, velikosti a rozmisteni ovladacich prvku atd.
Které ovládací prvky konkrétě jsou špatně a neergonomicky? Možná ovládače větrání,spodní řada mohla být výš.Jinak je vše logicky usořádáno.Jasně,každý si chválí to v čem právě jezdí.Já včera jel s manželčinýmn Swiftem a fakt,perfektní auto.30 km jsem přežil a už zase jezdím autem.Muselo se přezout,tak jsem do toho zasedl.Zase bude chvíli klid. >😁
mě jako první napadl Renault ... ale Swift v tom vidim taky
mas recht.trochu to vyzera ako nove clio+swift dokopy
no spíš jako Megan kombi ... myslim jen ty zadní dveře
GTI
Nekoná se nuda... to je první podstatné zjištění... a C sloupek... to je na velkou pochvalu. Vůbec celá záď ma i přes ty přelepy nebývalý šmrnc. Jedna rada - meutrácej za nafouklé žáby... Počkej si na auto, které zbourá v tomhle segmentu Evropu. P.S. Když si uvědomím, že jiní se snaží vnutit myšlénku že prodávájí malá Maserati... musím před Škodou smeknout. Nečekal jsem, tak povedenou záď. Vypadá to na velmi jisté vozidlo. A vypadá to jako auto. BRAVO ŠKODA
RS
Vzhledem k tomu, že to je celé zalepené, tak v tom šmrnc nevidim, ale jsem také rád, že FII nenatekla ***ka jako konkurenci :yes:
GTI
Celá záď je zpracovaná dokonale. Žádná hra na raketu... sedi na zemi a je to sympaták. Tedy sympaťanda. :yes:
blee ;-\
Klaudius
No tak to si tomu dal korunu.... Divil by som sa, keby si škodovku nevychválil do neba. Ale nezdieľam s Tebou optimistické prognózy. Lídrom segmentu nová Fabka určite nebude. Možno u nás, ale nie v Európe...
GTI
Uvidíš, jak se jí bude dobře dařit...
C-sloupek se ti tak líbí, protože je dost golfoidní...trefil sem se?
GTI
Jo...
>😁 :yes:
Dost pochybujem, ze vidis C sloupek, pretozeje ze cely zalepeny >😁
Fuj to je ale GRC! :no:
..tomu sám neveríš..ha ha ha >😒]
Ale ano, verim... ha ha >😒]
King
Prosím? 8-s Záď má šmrnc? >😁 Nemáme utrácet za nafouklé žáby? To auto je monstrum - vysoký ponton bez výrazného prilisu a nízká okna ostře kontrastující s miniaturně vyhlížejícími kolečky a bohužel o5 s obrovskými výkroji blatníků. A k tomu 5. dveře se dvěma prolisy, z nichž jeden je nesmyslný. Pominu-li základní problém auta, že se hra na Mini zvrhla v parodii na Swift, to auto by i tak velmi impotentní. A hláška v textu, že vypadá sportovněji, to je skutečně smutné... :-!
GTI
Klid... tvrdím, že segment malé vozy není téma o WRC... a naopak, zlomy v zádi jsou velmi šmrncovní. Musíš počítat se zkreslením snímku... nejvíc mě překvapilo, jak "luxusně" na mě dýchl ten obrázek...
>😁 :yes:
Luxusní bude tak maximálně cena. >😁
FabiaII=luxus? 8-s
Dinar
S pontonem souhlas, tedy podle fotky, otázkou je jak je to celé zkresleno objektivečkem mobilu, na fotce je vysoký hladký bok bez prolisu, utopená kola, velký výkroj blatníků, naprosto stejný problém jako u Accordu. Bude to chtít větší kola. Prolisy v zadních dveřích nesmyslné nejsou, pod jedním bude SPZ, tady umístěná na nárazník. Co mě uchvacuje, jak z jednoho nočního obrázku zalepeného auta už tu zase většina lidí VÍ... :-!
King
To zkreslení jistě vliv mít bude, ale nijak zásadní. Stejný problém u Accordu? Velmi relativní srovnání... [odkaz] ...ehm... ovšem netvrdím, že by výkroje neměly být menší a že by uškodilo vytažení blatníků. 😉 Ale k fabii - myslím, že po zveřejnění toho žlutého hnusu v Blesku, řady spy fotek a teď tohoto už skutečně většina lidí VÍ. Tedy těch, co vidět chtějí...
Dinar
Ano, to je přesně ono, na Accordu musíš mít minimálně 17ky, jako to auto na fotce. Fotek je všude dost najdi si nějakou s Accordem na šestnáctkách z šikmého pohledu a pokud jsi jak píšeš, ten co chce vidět, pak uvidíš. Pokud jde o Fabii, já od ní žádný designový zázrak nečekám, čekám v designu zobrazenou konzervativnost a bytelnost, přesně to, co vyžaduje pozice, kterou má zastávat v daném tržní segmentu. S osobními pocity počkám až naživo. 😉
King
Jasně, 17" 😄 . Zadobok u Acco se 16" nebo dokonce s 15"...no comment 😒 . Ta Fabia má ale problém v tom, že to, co na nás chystá, není bohužel v designu zobrazená konzervativnost. 8-s
GTI opět nezklamal, vychválí všechno i kdyby to bylo sebevětší šlupka od škodovky. Ale Swift je to úplně jasnej. Tím pádem je to pěkné, protože i Swift se velmi líbí :yes:
Doufám, že to zase nepokazí hnusnou obrovskou přední maskou s přiblblým úsměvem jak u Fábie 1 a hlavně aby tan nenacpali ten šílenej SUPER SPORT motor 1.2 HTP. Uvidíme. :-!
RS
To chce nějaké Marko-info, ale celkem bez obav se odhodlám tvrdit, že základem bude pro FII výkonově dostačující 1.2 HTP 51kW, ale možná nás čeká překvapení... 😉
Ty tvoje výpotky, to sou fakt perly ! To tě platí public relations Škodovky nebo kdo ?
moje slova 😐
RS
ale z toho co vidíme, nebude to žádný extravagantní model. Uvidíme ve finále, zatím bych řekl, že vypadá dost tuctově. 😉
To je pravda. Nie je z toho veľmi vidieť, ako to bude nakoniec vyzerať. Inak, trochu to zaváňa Roomsterom...
Zajímavé,že ta fabia má pravostranné řízení.Asi testují verzi pro Anglii.
nastran
fotka z mobilu a ještě ktomu maskovaného auta a už se tady dělají soudy o tom, jak je to škaredé. Vždycky, když se objeví fotky nějakého maskovaného auta, tak jsou škaredé. Fabia2 sice není dokonalá, ty zadní světla mi nesedí, ale jinak je to pěkné auto, hlavně ve verzi kombi. Až ho někde uvidíte, tak pak bude mít váš názor větší váhu 😉

Samozřejmě, že je spousta lidí, co bude psát o tom, jaký je to hnus a to jenom proto, že je to prostě Škodovka.
No škaredý to je a to hodně... :no: >😒]
Klaudius
Možno keby dali na to väčšie kolesá (hlavne na kombík), tak by bol dojem lepší...
nastran
to jsou závěry, vždyť se to auto ještě ani neprodává, jak víš, jaké na to budou dávat kola? Navíc, kdo ti brání dát si na to 16". Více asi nepůjde, ale tak velké kola moc malých aut nemá 😉
Klaudius
No asi ťažko budú auto skúšať na 13" a potom predávať na gumách od 15" vyššie...
Nezda sa vam ze cele zadne sklo spolu so stieracom a strednou brzdou pochadzaju zo starej fabie?(alebo su ozaj identicke)
Souhlasim.Taky mi tam ty pate dvere nejak nesedi.
je to ešte horšie ako ma prvých fotografiách...povedal by som dizajnová katastrofa....a technika určite tiež nič moc..základ má tvoriť platforma so starej Fábie..čiže podobne ako Golf VI...nový kabát /ešte k tomu aj dosť škaredý/ na starej technike... >😒] je smiešne ako sa tu niektorý notorický koncernriťolezci snažia obhájiť neobhájiteľné....ked inému dizajnovému skvostu z juhu Europy nevedeli dôjsť na meno a toto dizajnové faux pas tu nekriticky velebia....s týmto veru škoda v konkurencii GP, 207 a Clia dieru do automobilovej Europy neurobí..ale nebojte sa "e😜erti VW" na našom "reprezentačnom o automobilizme ničnehovoriacom trhu" určite ano.... >😒] >😁
Ty jsi ale trouba >😁 . Na 207, Clio a francouzsky spol. to skutecne nema, jejich kvalita a dilenske zpracovani je skutecne nekde jinde. Pod bodem mrazu....
Pokud se tu posmivas notorickym koncernritolezdcum, tak na tobe je krasne videt notoricka nenavist skodovky potazmo koncernu. Odsuzovat auto aniz bys videl jak vypada. Pokud ti dosavadni fotky vcetne teto staci k odsouzeni designu auta, tak to musis byt opravdovy "e😜ert"!!!
čo to trepeš..aká nenávisť....iba reagujem na niektorých nekritických obdivovatelov a obhajovatelov neobhájitelného...a to, že sa jedná o dizajnovo podarené auto...bohužial sa nejedná...skôr naopak... >😁 a tých fotiek už bolo publikovaných až až a informácii, ktoré tebe asi unikli tiež....čiže ešte raz..stará platforma z Fábie I s novým a dosť škaredým kabátom... niečo podobné sa v rámci "šetrenia a znižovania" nákladov chystá aj s Golfom VI...starý podvozok a nové plechy...osobne si myslím, že túto "stratégiu" už zákaznici odhalili a patrične "ocenia"....ak máš lepšie info rád sa nechám poučiť...ja reagujem faktami na rozdiel od niektorých zaslepencov tu... >😁
Jenze problem je v tom, ze tohle vubec nemusi byt konecne reseni. Podle me jde jen o test nejakych dilu a je to zpytlikovany tak, aby nebylo poznat, jak to bude vypadat na konci. Fotka je strasna a ja bych s ni nevylezl ani do pocitace, natoz do sdelovacich prostredku. Fotka z mobilu muze mit tak akorat informacni charakter. Vzdyt zrna jsou tam velky jak SROUBY na KOLECH. Jak poznas, jaky to je.
Ja nic netrepu... Fotek bylo publikovanych dost??? Tak to jsem opravdu nemel tu cest je videt. Co jsem mel moznost videt, tak to ani jednou nebyla kvalitni fotka celeho auta. Celou jsem videl pouze vizualizaci a ta rozhodne zle nevypadala. Mimochodem na teto fotce zadku Fabie II je patrna snaha zamaskovat ji prave do noveho Clia 😄
ty * když se ti nelíbí tak proč tady trávíš čas, měl bys myslím prohlížet raději stránky (pekných aut)
Pekelná Micinka
...proč by si někdo dával na swift škodovácký kola...? Jen tak, aby dostal něco za fotku? Ale pak by zas nesedělo to maskování. Tak či onak, je třeba na druhou stranu zmínit proč, když dotyčný věděl, že má možnost vyfotit auto z vícero stran nepředjel a nevyfotil zpředu.. A kdyby jó pospíchal, třeba do porodnice >😁, tak by asi nepořídil ani tento snímek. Takže věřím tomu, že to je FII, ale přeci jen mě vrtá hlavou, proč nefotil víc..
A to si fakt myslíte že ty fotky nesou s laskaým svolením fabriky ? Určite ano, je to tedka nový trend že jako někdo udělá fotku novýh modelu, který ješte nikdo neviděl.
Pekelná Micinka
No možná ano, ale taky možná ne. Pokud vím, tak zákon, který by něco takového zakazoval není. Ano, může se stát, že potom, co něco vyfotím (tam kde není vyloženě zakázáno fotit), mě může dotyčný požádat o to, abych fotografii nepublikoval. Nicméně to nemůže (snad) vymáhat. Zde se nejedná o místo, kde by se fotit nemělo, ani se nejedná o záležitosti spojené z bezpečností státu (u kterých předpokládám, že lze právně vymoci zničení nějakých snímků atd.). Takže pokud to opravdu vyfotil nějaký náhodný řidič a není to "podstrčené" od někoho ze škodovky, pak se domnívám, že mohou (mohli) nastat 2 situace. První je, že redakce auto.cz [případně nadřízená společnost (zde zřejmě Anima Publishers, s.r.o.)] má nějakou dohodu s koncernem, kde je stanoveno, zda a jaké snímky smí uveřejnit (v rámci zachování korektních vztahů) a nebo druhá situace, kdy zkrátka auto.cz uveřejní to, co uzná za vhodné a až následně by mohla Škoda požadovat stažení fotografií z netu. Myslím, že jsem svůj názor popsal dost výstižně.
Klaudius
Sa divím, ako je možné, že nerozoznáš, že na fotke nie je Swift, ale niečo iné? Ale beriem Ťa za odborníka.... >😁
Pekelná Micinka
Já se zase divím, že si nepochopil příspěvek. Ale to je jedno. Pro vysvětlení 1. věta: ...proč by si někdo dával na swift škodovácký kola...? - měla naznačit, že si nemyslím, že by to byl swift. 2. věta: ... Jen tak, aby dostal něco za fotku? - měla podpořit první tezi, ale zároveň naznačit, že lidé jsou schopní čehokoliv. 3. věta: Tak či onak, je třeba na druhou stranu zmínit proč, když dotyčný věděl, že má možnost vyfotit auto z vícero stran nepředjel a nevyfotil zpředu.. - tou jsem chtěl naznačit zrnko pochybnosti o původu snímku...
Klaudius
O.K. :yes:
A co takhle: nemel moznost predjet, protoze to fotil z chodniku, potazmo sel pesky, ty chytrej... >😒]

Co by me ale fakt zajimalo je: proc je to rizeni vpravo? To je pripravujou pujcit britskym novinarum?
No je to focený evidentně z chodníku na světelné křižovatce, takže myslím, že ani víc fotit nemohl, než by stačil obejít auto, byla by zelená. Vůbec je zázrak, že to dokázal vyfotit, ten řidič na něho určitě nečekal. Nebo snad jo???
Zajímavější než pravá strana řízení mně přijde SPZ na nárazníku a ne na deklu kufru. Doufám že to bude mít vymyšlenou aerodynamiku tak, aby to nebylo věčně **aný jako zadek mýho Yarisa 😄
To je zase maso! "Odborníci" plodí své "inteligentní" závěry. *, jak můžete soudit a navíc kritizovat auto, který jste pořádně neviděli, se kterým jste nejeli a o kterým víte kulový? No jo, já zapoměl. Nejlepší je nová Brava. Tu sice taky pořádně nikdo neviděl, neřídil, ale ptostě je nejlepší.
Já fakt nevím, co vám Škodovka udělala. Pokaždé, jak se tu objeví článek o Škodovce, tak to tu vždy vypukne. Blbost a směšnost vždy pustí kořen a bleje se a bleje se. Je jedno, jestli to má hlavu a patu, je prostě kopat a kopat.
Nemá smysl sem psát, že Škodovka stojí totéž, co srovnatelná západní konkurence apod. Hold kdo nechce slyšet argumenty neslyší.
Každej si kupte co chcete, je mi to volný. A hlavně hodně šťastenej kilometrů.
RS
Je pěkné vidět rozumného "neregistrovaného" 😉 :yes:
Pokaždé, jak se tu objeví článek o Škodovce, tak to tu vždy vypukne. Blbost a směšnost vždy pustí kořen a bleje se a bleje se. Je jedno, jestli to má hlavu a patu, je prostě kopat a kopat.

Bohužel máte pravdu. Mně je Fabia II volná stejně jako jakákoliv jiná novinka. Ale tohle ubohé kopání fakt nikdy nepochopím.
Ked vidim tie kecy od GTI. Ja viem ze skoda je domaca znacka ale ze ovladne trh jedine tak u vas a na slovensku. Neviem ci je tato znacka sponzorovana nejakym nemeckym spoznorom ale tie jeho kecy o nemeckej dokonalosti >😁 a ze ostatne auta su smejdy. To je vsetko sposobene casopismi ako auto-motor-a-sport a pod... . Nemci nam chcu vsugerovat tento nazor ze ich auta su naj a kdedze je ich 80 milionov tak sa im to aj dari. Ale su to kecy ako ze Golf je super auto s nadcasovym dizajnom. Jasne ze ma dobre predaje ved si predsa nemec nekupi nejakeho Fiata Bravo od nejakeho spinaveho taliana ved oni su nad nami prislusnici nordickej rasy oni su nieco viac. GTI us sa spametaj neviem ci ti niekto vymil mozog. Uznam ze mas urcite rozhlad ale niektore prispevky nechapem ako tu tvoju nadradenost. Inak sa pozri kde je VW v kvalite aut podla TUV ved ho us aj Hyundai v USA predbehla a VW tam patri medzi naj europske znacky prec s tymi nemeckymi kecami.
není pipo jako pipo 8-s
Je to sranda si číst, jak se lidi hádaji o ničem! Jako male děcka!!! Teda hlavně ten Slovák! Když se ti ŠKODA nelíbí je to tvoje věc a kup si raději nějak SLOVENSKÉ auto! 😉 Nikdo neříká, že jsou Německé auta nejlepší po designove stránce a kvalitou a podobně!!! Ja bych řek, že se prostě líbí a je to spůsobené jejich vyvážeností. Na nic si nehrajou a jsou při zemi. Ne jako nějaké pseudoznačky, které se snaží o něco, na co nemají. Líbí se mi různá auta, některá méně, některá více. Určitě však nejsem zastáncem toho, že prostě ŠKODA dělá zaostalé nebo nevím jaké auta! Je to ŠKODA, má to u nás kořeny a já jsem rád, že když Škodovkou jedete někam za hranice, nemusíme se za ni určitě stydět! Je to plně konkurence schopná automobilka! Myslí, že málo která česká firma má takové úspěchy! Jsem na Škodu hrdý a jsem rád, že je to česká značka! A to určitě nejsem zarytý fanoušek ŠKODY!!! No a k tématu určitě je nová Fabka II něčím jiná a jsem moc zvědavý, jak dobadne, až bude v civilu. Zatím žádná sláva. Design ROOMSTERu se mi taky moc nelíbí. Myslím, že by Fabince spíše slušel design ala nová OCTAVIA. Určitě ale né zmenšenina! Oceňuju, že májí každý model jiný!!! 😄
Klaudius
Načo toľko výkričníkov? Klídek, kámo...
Az na to, ze SKODA sa uz len hra na cesku znacku. V skutocnosti je to cistokrvny Nemec. 😉
Mino, nevím co vám vadí na německém kapitálu ve Škodovce? Důležité jsou i o další věci, jako je univerzitní kampus v Mladé Boleslavi, historický odkaz, (Ledwinka, hrabě Kolowrat, Laurin a ten druhej) a tak podobně... Možná i u Vás na Slovensku časem něco takového vznikne a za další desítky let i vaše děti začnou pociťovat jakousi hrdost v otázkách jiných než je chov ovcí a výroba klobás.... Ale jestli tam zůstanou jen montážní závody, tak budete mít smůlu a budete muset jedit k nám a ze závisti pomlouvat vše české, v čem je mezinárodní peníz... Hodně štěstí, bývalí bratři 😉
Klaudius
už je to málo české....pôvod áno, ale tá súčasná produkcia...
no pane, jedu od spoda, ale už bych se opakoval...viz. příspěvky níže
Mám jenom já pocit, že Ledwinka byl Tatrovák? Univerzitní kampus - soukromá ekonomka?
tohle je pro změnu slovíčkaření, já přece nerozepisuju historii škodovky, ale pro objasnění pocitu sounáležitosti k technické tradici, ve kterých jak je vidno z příspěvků jsou Češi občas patrioti a občas se nevím proč stydí za úspěšný produkt (netrvdím že nejlepší na světě), a naši zahraniční přispěvatelé (teď to asi fakt schytám) jsou buď zapálení fanoušci do aut, nebo ovčáci a klobásníci. Ti druzí a třetí však mají naprosto jasné názory na to, které atuo je dost české a které ne (ve dnešním globalizovaným světě?). A k té ekonomce - důležité podle mě je - vznikla s příspěvkem od Škodovky a absolventi mají nadprůměrnou příležitost práce v automobilce, si myslím, já tam nestudoval.
Tady to není spíše o tom, že bychom se styděli za české produkty(soudím podle subjektivního dojmu)Někteří lidé dokáží realisticky ocenit hodnotu nabízeného zboží a ne se jen slepě rozhodovat.Řekněme si na rovinu-škodovky jsou vzhledem ke konkurenci předražené a myslím že k takto vysoké ceně nenabízí nic moc extra.Jsem vlastenec ale mám i vlastní rozum.Jsem hrdý na to, jak se škodovka vypracovala, ale hraje si na něco, co není.Příkladem je felicia-ještě v roce 99 neměla zadní skla lepená!!Ve světe běžná věc.Auto od škodovky bych si koupil, ale až bude cena přiměřená.
My nepomlouvame, my len konstatujeme. Mimochodom mam dojem, ze zavidite vy nam nase Tatry. >😁
Přiznávám bez mučení, že se mi na Slovensku líbí, a věřte nebo ne, mám tam i příbuzné (vyženil jsem), ale mám pocit že s auty to moc nesouvisí?!? Mimochodem ve vašem konstatování je podle mě cítit demagogie a zobecňování, nikoliv konkrétní argumentace. Ale rád se nechám poučit. Např. Proč je Roomster čistokrevný osobák, ze kterého udělají pro patrioty nikterak světobornou dodávku? Proč to není čistokrevná dodávka CADDY s jinou maskou, osazená zadními sedačkami (CADDY LIFE)? A proč je tedy Roomster takhle jiný? A co na něm není dost českého? A co je vlastně české auto, když už jsme u toho? A ne že mi budete předhazovat nějaké historické kousky, chtěl bych jasnou definici 😐
Ať žije slovneská babeta nebo 1203, kterou jsme jim stejně jako babetu dali MY....... bez komtáře vy Maďaři, protože slovensko je stát bez historie a jedniné co můžou je závidět...a když prostě něco nemam, tak kritizuji...
Bohuzel uz moc ceska neni... mame v ni jen 49%... 😒
Len malý komentár.....ŠKODA nie je českou značkou......Pretože voľakedy bola československou automobilkou.....a teraz je to nemecká dceruška veľkého koncernu. A s tým nič neurobíme.....Skús zistiť koľko % subdodávok....(káble, plasty a pod.) je vyrobených napr. na Slovensku.....a tu vôbec nejde o nejaký lokálpatriotizmus...ale o to, že je tu niečo, čo vyvoláva rozpaky....a sú to hneď dva posledné modely škodovky.....možno si zvykneme, možno nie.....každý má chválabohu možnost výberu.
A buď radšej hrdý na Hradčany, Jesenníky, Šumavu, nádherné české zámky a originál vynikajúce české jedlá...tie vám/nám nikto nevezme a maximálne ich nájdeš v nemčine a anglićtine v jedálnom lístku... 😉 bez toho aby nejaký nemčúr diktoval ako a z čoho ich máš variť......
Jó kamaráde, Hyundai předstihla ve spolehlivosti v USA i Mercedes, a to je už co říct. Holt Korejci už pořádně vystrčili růžky a jednou ovládnou trh s levnějšími auty. Kdo nebude chtít prestižní káru (MB nebo BMW), půjde po korejcích a jen patrioti budou kupovat Evropu.
😄 Slovak choď plkat k Vám...cože VY nemáte automobilku ? Je mi líto... >😁
kdokoli, kdo povazuje TUV za vypovidajici udaj o spolehlivosti je slaboduchej ;-\
prijde mi trochu jako zmensene MPV ;-\ chapu, ze prioritou je maximalizovat vnitrni prostor..,zatim jen rozpaky.
Zmenšené MPV je roomster,tohle je kopie a křížení všeho možného.Předek z roomsteru,zadek corolla,swift,...
...takovych cobolaku co tady je 😄
Teda lidi, to sou nazory.Jeden lepsi nez druhy.
Jak nekdo muze odsuzovat neco, co este nevidel a hlavne nevyzkousel?
Uz od prvnich fotografii se mi taky vybavil Swift,ale i kdyby to ve finale tak vypadalo, myslim, ze Fabie je jinde nez Swift (Ostatne jako Skodovka a Suzuki)
Pred necelymy 14 dny jsem jel do prace a asi kolem 5:15 hodin jsem na dalnici R10 ve smeru na Mladou Boleslav z Mnichova Hradiste potkal podezrele maskovany model pripominajici Toyotu Yaris.O okamzik pozdeji za testovacim vozem projela testovaci Octavia a to mi bylo jasne ze se jedna o novou Fabii.Po chvili prmlouvani sve Fabie 1.4MPi jsem oba vozy dojel.Po predjeti Octavie jsem zustal asi ve 190 km rychlosti vedfle nove Fabie.Ridic Ocavie za nami brzdil slaby provoz prejizdenim z pruhu do pruhu.nase soubezna rychlost se zmensovala do te doby nez me oba testovaci vozy predjely a ujely mi.Testovaci Octavii jsem dojel zhruba v urovni Kosmonos a brzdila me az na Prumyslovou zonu v Mlade Boleslavy.Nase cesty se rozesli u nakladni brany(na kruhove krizovatce v "Zaluzanech") v Kosmonosych.Dnes 1.11. jsem na zminene kruhove krizovatce potkal novou fabii maskovanou pouze ze predu jedouci ve smeru na Prahu.Auta nejcasteji jezdi po 23:00 hodine v okoli Mlade Boleslavi,Kosmonos,Chudoples,Bakova nad Jizerou a Mnichova Hradiste a po dalnici R10 (vysokorychlostni silnice E65) z Prahy do Liberce.Je mozne videt i testovaci auta v poradi Octavia, Octavia Scout,Roomster,Roomster Scout,Fabia II a stary model Fabie ktery uzavira konvoj testeru.
P.S. pokud nekdo chcete vyfotit novou fabii cekejte u 13.brany od 21:00😉 to je doba kdy mate nejvetsi sanci poridit foto a vemte si digitalni fotaky me mobil nestacil 😉Hodne stesti
RS
Sherlock Holmes s Simír Gerchan najednou 😄 :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
GTI
😄 :yes:
včera jsem ji viděl 2x, ráno na R10 směr Praha a večer přijížděla od Liberce (R10), jasné jsou zadní světla s Céčkem (jako OII). bydlím v Ml. Boleslavi, takže potkat testovací auto s eFkovou značkou vůbec není problém...
To věřím
s 1,4 MPI ve 190 km/h... sci-fi jak vyšité...a co takhle na to Baron Prášil >😁
... z kopce, proč ne? kór pokud je dobře "udělanej" motor. v práci jsme měli služební 1,4 MPI a když jsem jel sám 180 - 190 km/h nebyl problém... ale ten hluk a spotřeba!!!
Na ceste do KV jsem jednou z Fabie 1.4 MPI vytahl (tachometrovych) pres 200, rucicka sla za roh. Pravda, bylo to z kopce, na uzkych zimakach a asi i s vetrem v zadech 😉
RS
Shodou okolností také cesta do KV. Fabia 1.2 40kW ... 175kmh 😊)) takže co by ne s 1.4kou 😉
ja jel s 1.2 160, ale na dalnici a z kopce... moc bezpecny mi to ale nepripadalo ;-\ Na tom samym miste jsem jel s autem trosku jinym A8 (motor netusim, ale myslim, ze tam ma kamos kolem 3, mozna 3,6) a ani jsem nevedel, ze jedu 200 😄 Takze honit testery ve 190 ve fabii je tak na sebevrazdu. Jeste kdyz k tomu chcete sledovat, koho dojizdite, pripadne se ohlizite, koho predjizdite 😄 Ja ted od novejch pravidel jezdim jinak a zjistil jsem, ze mam lespi km dojezd 😄 Jak mile 😄
No nechci ti kazit radost, ale to neni až tak nereálný -- už jsem to taky jednou zkusil... je teda fakt, že motor byl vyotcenej uplne na maximum a uz jsem cekal kdy vyskoci, ale vsechno prezilo v pohode...
Horsi zazitek jsem mel, kdyz jsem jel s favoritem v peti lidech 150km/h, to bylo docela husty... >😁
Ja na vlastní kůži zažil s Fabkou I (1.4MPI 55kW) 200km/h!!! A to v pěti lidech... A bylo to přez 200...tak 203-5!!! Je pravda, že to bylo z kopce, ale bylo!!! 😉 😄 A automobilový BŮH je mi svědkem!!!
Protože takovou nudu může vyprodukovat jen tento koncern... >😒]
Tak si tu nudu nekupte a je to.

To že se někomu něco líbí nebo nelíbí je ryze individuální záležitost. Mně se taky nelíbí každé auto, ale na rozdíl od Vás do něj nemusím kopat - určitě se takové auto zase líbí řadě jiných lídí, z nichž část si ho třeba i koupí.
Jo... určitě máte pravdu... pravda ale taky je, že přispěvky u článku slouží mj. k vyjádření názoru, a to jsem přesně udělal. I tak mi ale příjde divné, proč někdo může přijít s něčím, jako je nový Fiat Brava, který je všeobecně dobře přijímán. A někdo s takovým paskvilem, jako je toto. 😒 To si neumí udělat prostý marketingový průzkum, zeptat se lidí a navrhnout auto, které se bude líbit většině?????? :no: :no: :no: 8-s
tak ci tak toto je nastupca auta ktore bude ceske a slovenske cesty brazdit najcastejsie.tak ako felicia nahradila favorita a fabia feliciu ,tato fabka nahradi tu staru a budu po cesko-slovensku tisice,aj napriek vam co opisujete to auto ako hnus.
mne sa tiez velmi tieto fotky nepacia,ale uvidime ake bude v skutocnosti.... 😉
tak nejak to taky vidim... navic kdyz ma Skoda uspech... skoda, ze do statni kasy jde jen necela polovina toho, co by mohlo. Ale taky by mohlo byt 10.000 lidi bez prace a my jim jen platili socku... takze vsechny vetsi tovarny maji u me uspech... Tahle ale hraje prim. Udelala si dobry jmeno. Je sponzorem kdeceho na svetovy urovni, takze pohoda. A z tyhle fotky neco usoudit?? Vzdyt na ni neni nic videt. Jo vlastne je... Zrnotost dana spatnyma svetelnyma podminkama.
myslis 10000 polaku bez prace?? 😉
Právě jsem ji potkal na silnici. Ze předu je to jasná škoda!!! Přední část je jako ostřejší hrany roomstra.
Očekával snad někdo něco jiného? Vypadá to jako Fabie, tak jak jsem si představoval podle dostupných informací. Mrzí mě vysoká míra viditelné inspirace u konkurence, nikoliv už pouze v detailech, ale v celkovém obalu. Bohužel narozdíl od ní je vůz navíc obtěžkán německým pohledem na zjev, čili roubovaný elán uniká do ztracena. Na interiér se není třeba (ne)těšit, každý tak nějak předpokládá, jaký bude. Stěžejní auto mladoboleslavských pro příštích 6 let je zde. Už teď ale vypadá staře, já se nikdy nedočkám. :-! ;-\
Plný souhlas, to je snad jediný nezaujatý a objektivní názor tady na to málo, co je z toho obrázku zatím vidět. Snad jen to, že škodovce přeju ať se jí i přes tento tah s novým modelem fabie (opravdu z této fotky už teď vypadá staře) daří, posuzovat si to ale odvážím, až to uvidím v reálu.
Pak ale v Boleslavi udělali světový rokord ve vývoji auta,pokud opajcovali Swifta. Ten byl před 2 lety v Paříži jako novinka,tohle auto je řádově rok hotové,hm,za rok to sfouknout...ono chvilku trvá udělat třeba lisovací nástroje,nasmlouvat dodavatele,veškerá TPV...já nevím, jak to všechno mohli stihnout,pokud je to kopie?Asi nějaký zázrak >😒]
Ano,bol pred dvoma rokmi ako novinka,ale myslíš si že v automobilkách nemajú prehľad o svojich konkurentoch skôr ako z autosalónu? Je mi jasné,že odfotená fabka je maskovaná,a keďže nie som odborník ako väčšina "borcov" tu na fore tak radšej počkám na reál./Hoci nie som Škoda fan,tak v kutiku duše dúfam,že to bude OK,a hlavne aby to bolo spoľahlivejšie ako terajšia fabka - jednu som vlastnil a keď som ju predal,odpadol mi poriadny kameň zo srdca/.
Jistě že mají přehled,ale jednak to není def.varienta,jenon "podstrčený" jakýsi tvar,aby bylo o čem psáat,protože o kom se píše,tem žije a platí to obecně,zejména u aut a lidi...Ten tvar sice připomíná Swifta,nicméně Svift to není. S Fabií má zkušenost měkolik set tisíc lidí, jeden takovou,jiný dobrou. Já dobrou.Což není závěr,jenom konstatování.Nic víc.My ji kupovat navzdory dobré zkušenosti nebudeme,neb je v plánu zase malá rošáda doma s auty a z kola ven půjde právě bezproblémová Fabie.Má smůlu,ale je 3 roky stará,takže nejstarší,je určena i přibližná doba,tak za rok a fous... :-!
Škoda je pro socky! Tak to bylo, tak to je a tak to bude! :yes: A kdo nesouhlasi je sam socka!
Socka je hlavně ten, kdo furt vykládá o nějakých sockách a nesockách. A sám si není schopen připustit, že je socka.

Sorry, ale lidi co jsou trošičku na úrovni se takovýma hodnoceníma socka/nesocka vůbec nezabývají. Oni to totiž nemají nemají zapotřebí.
RS
Nesouhlasím, a vůbec mi to nevadí. Já jsem možná sociál, ale v tom případě ty jsi asociál. Zkus se paní vychovatelky zeptat, kdo je na tom hůř? 😉
RS
ups, error :😉
milic
Nevadí, klidně to sem ještě párkrát šoupni. Třeba se mu rozsvítí v hlavě. 😄
ty seš ale hloupoučkej
ty d*bile nepruď a běž si kecat na idnes. jsi ubožák! 8-s
Lepší je být socka a jezdit Škodou než se chovat jako ubohý,dementní trotl.
a ty musíš mít asi opla co z tebe dělá snopla !
sám si socka >😒]
Teď jsi se ukazal plné paráděj...
...si fakt borec!!!!!!!!! :no:
kedy uz niekto konecne uverejni poriadne fotky tohoto auta,ked niektory tu pisu ze sa s novou fabiou stretavaju na cestach kazdy den? 😉
prekladys
tohle auto tě bude živit, a nejenom tebe. ať už se ti líbí či nikoliv, drž mu palce, škodovka je domácí tahoun střední evropy

P.S. "Čecha" je mi líto
Myslim ze toto je celkom realna podoba zadnej casti. za[odkaz]
a pokud je to skutečně takhle( a když se pozorně kouknete na tu maskovanou fotku,tak to tak i vypadá)tak to není naštěstí tak hrozný a troufám si říct,že takováhla FII může být fakt pěkná!😄mějte se lidi!!!
Jo, kamo, je to tak. Ty to vis, jsi nula, nikdy jsi nic krome prispivani do trapnych diskusi na auto.cz nedokazal, ale ted jsi objevil svuj sen, svou fabulaci, novou Fabii. To auto je stejna nula jako ty, ale muzes ji mit, i kdyz mas holou pr*el. Jo, tu pr*el, na kterou se prave posadil, kdyz jsi tady jeji fotku uvidel. Zadek tyhle kary ti pripomina zadek tvy stary, co? Taky uz je radne rozkydlej, ale ty na mladou svezi holku nemas, to vime oba. Tak, kamo, jdi do ni, jdi do ni jako jdes do svy stary. Kdyz si to budes kazdy vecer opakovat, tak sam sebe mozna nakonec presvedcis, jak je krasna. >😁 Jo, hochu, je to tak, sou kluci, ktery sou*taj modelky, jsou kluci, ktery jezdej v Porsche a pak jsou nuly, ktery jezdej ve Fabii. Na vic nemas, tak se s tim smir. >😁 >😁 >😁 Nulo...
aky ma vyznam tento prispevok?
:no: :no: :no: :no: :no:
trochu ostrejsi parodie na zdejsiho rekordmana prispevatele😊 very funny😉
ahhaaa!!!
GTI
Tys ten hlupáček, co pod Bravem i zde píše pod nickem Čech a teď tedy pod nickem GTI. Prosím změň si ho, nicky si tu nebereme. P.S. Jinak pěknej pokus se tu dokonale ztrapnit. Myslím, že se ti to zdařilo >😒] :no: :no:
Kdybys nebyl hloupy jak pivovarsky valach, tak bys videl, ze mam jiny nick :-!
Ja som asi slovenska nula /mal som tri Škodovky/,ale k takým výplodom ako píšeš Ty by som sa neznížil. A už vôbec nie k spodobovaniu nick-u. /GTI to tu vie dobre rozprúdiť,ale píše to od teba hodne inteligentnejšie./
Vektor
Bravo GTI, doslova Ti závidím jaké ***y dokážeš vyprovokovat k produkci zvratků. 😢 😢
RS
Vzhledem k tomu, že se směje vlastním vtipům, tak bych to tipnul na Petra Novotného. 😉
Fabia zatím nic moc, ale ty jsi se teda povedl :no:
U nás v hospodě by se řeklo : Á místní blb promluvil...
Za nick :no: , za článek :no: :no: , za to, že máš vůbec odvahu tak hnusně psát o Škodě :no: :no: :no: a za to, že jsi ten největší pi*us na tomto serveru :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Někdo to dělat musí.
a GTI toho už má plné zuby >😁 >😁 >😁 >😁 >😒]
Pane boze, co je to tady za hovado...,takovy chudak k pohledani 😉
Tohle vyplodí snad jen,,genius".Porsche jsi si asi prohlíd na auto.cz a teď tady honíš machry.Tipuju že máš tak holou pr... že sám chodíš pěšky a ten sen české nuly je vlastně ten tvůj. :-!
>😁
Mám vysokou školu,státní zkoušky ze dvou jazyků a z psaní na počítači.Mám manželku,stavím barák za více než 4miliony.
Pracuju jako zástupce finančního ředitele,mám plat 40-45000kč měsíčně+mobil a prémie.
V květnu jsem si koupil novou fábii "haťapku"jsem s ní naprosto spokojen,jsem proto nula??Cos dokázal ty ty chudáku a v čem jezdíš ty?? :-!
Nejsi nula,jses jednicka a u me jednickou zustanes...nejkrasnejsi prispevek,jaky jsem tady cetl...mimochodem,mam taky"fabku" a jsem s ni taky spokojen...
Sis asi šlehnul, ne? Zavři toho Playboje, cos vzal taťkovi a
vyndej ten prst z rypáku Maňas!
Fabia se moc nepovedla, jdu se radši kouknout na Mini Coopra 😉
Jen taková moje krátká poznámka o věcech, které jsou pro zatím známé...

Máme tu nový "etalon" z mladé Boleslavy. Rovnou napíšu poznámku, že tenhle etalon je jen předzvěstí smutného postavení celého koncernu VW. Po pořadě.
Nová Fabie není hezká, zcela zjevně jsou z ní patrné snahy o kopírování konkurentů. Nepodsouval bych těm designovým mágům z MB snahu kopírovat Swifta, ale spíš to je pokud o kopírování Mini. Dříve sem se pozastavoval nad příspěvkem, že i kdyby chtěli, tak swifta okopírovat nemohli a v tomto případě už s tímto tvrzením souhlasím, nejspíš tam jsou pomalí jako pivovarští Valaši. Všechny moje poznámky co se týkají designu jsou pod vlivem dosud uveřejněných dokumentů. Takže. Nová Fabie se měla podobat Mini,a le má to háček... Dříve než Fabie přišel Swift, který, byť kopíruje svými tvary Mini je smypatický a příjemný, protože právě on se svými rozměry původnímu mini nejvíc blíží. Fabie má problém, má velký probléma to je právě ta její nafouknutost. Takže ve vyspělém světě zůstane nejspíš jen tou nepovedenou napodobeninou. Swiftu pro jeho roztomilost se to dá odpustit (taky pro jeho kvalitu, výborné motory a zejména nižší cenu), ale obávám se, že Fabii to ve světě neodpustí. Dalším problémem Fabie (z dosud puštěných info) je její zastaralá koncepce. Ano, jistý odborník tady zcela jistě nahodí, že všechna auta vycházejí ze svých předchůdců, ale u škodovky předem oznámily, že provedené směny na mechanických částech vozu budou jen minimální. A stejně tak jako je roomster recyklát, bude nejspíš i tohle auto jistým druhem recyklátu. Co z toho pyne? Vyšší provozní spolehlicvost v prvním roce výroby než tomu bylo u konkurence (GP, Clio), ale také negativa. Těmi jsou již nyní (stejně jako u Roomstru) avizované horší výsledky v euroEncap, horší jízdní vlastnosti (které zcela jistě budou v našich periodikách umě maskovány) a zejména horší motorizace (která již dnes se projevila i Roomstru) - konkurence je prostě dál, řekl bych mnohem dál... Škodovka má výhodu v tom, že u nás to bude skutečně tak jako tak prodejním bestsellerem (na to škodovka nemá aby něco zbaslila tak, aby se to neprodalo, vdyť s trochou nadsázky by prodala i hovínko s kolečkama), ale v globálním měřítku myslím, že tohle auto NEMÁ, tak jak je presentováno dosud, jakýmkolvi způsobem ohrozit špičku své třídy (Punto, Clio, 207).
Tak a teĎ ke koncernu. Tady vidím problém... Restrukturalizace povede nejspíš k podobnému kroku u Pola (kde to může mít vzhledem k vyšší ceně katastrofální důsledek už jen proto, že Polo nesmí být extra dobré, neb by ohrozilo prodeje Golfu,ale zase se musí prodávat za vyšší cenu...) No tohle orpavdu soudruhům z NDR nezávidím. Jejich vlastně neexistující se specializace jednotlivých modelů, velké protfolio značek a kanibalizace už teď málem vede k zániku Seatu... A Ad. SEAT, tady je to také zajímavé... Jak asi dopadne nová generace Ibizi? 😲 Bojím se, že :no:
RS
Kdybych v tvém příspěvku necítil silnou nechuť a nutkání za každou cenu vetřít okolí tvůj anti-škoda styl, byl bych i něco pozitivního našel. Nicméně nemůžu vynechat pár nesouladů. Swift s kvalitou celkem bojuje, o NCAP nevíš ty ani zhola nic, a globální měřítko taky pokulhává. Stejně jako je Fabia bestseller v ČR a okolí, tak Punto bude především v Itálii, Clio ve Francii atd. Globálně můžem tak akorát říct, že Punto bude prodávanější než Fabia, protože se jich taky 3x tolik vyrobí (pro příklad).
Informací o nové Fabii je stále málo na to, abychom soudili, jaké budou globální prodeje. Může to být propadák, ale také trhák třídy. Ono Evropa je dosti specifický trh a umírněnější desing může mít naopak poměrně výhodu. To ukáže čas. Finální podobu vozu téměř nikdo neviděl a, přestože je vnímání krásy a ošklivosti rize subjektivní, "krásu" dělají zatím nespatřené detaily.
Srovnání se Swiftem. Já pořád nevím. Ono to zase tak podobný není. Hodně to dělá ta střecha. Ale budiž, podoba tam je, ale co se dnes nepodobá?!? Srovnání se Swiftem se nebojím. Swift nemá, možná vyjma motorů, ani na současnou Fábii.
Srovnání s konkurencí Clio, Punto, 207 je předčasné. Škodovka to nebude mít jednoduché, ale předem bych jí nezatracoval. Vše je otázka i marketingu, spolehlivosti, zpracování, oblíbenosti atd. Uvidíme.
Fabia bude musieť nahrádzať,alebo mať aj úlohu rodinného auta v našom priestore,čo je pre Swift ťažšie pre rozmery.Nafúknutosť je viditeľná aj u nového Yarisu,Clia,207...GP má veľmi vydarený exteriér,takže o ňom to netvrdím.
Problém vidím v konštrukcií,na 5* v EuroNCAP pravdepodobne nesiahne a taktiež motory,s tým súhlasím,ale predajná bude tak či onak.
Fábie mě nechává ledově chladným, design je neoriginální, nudný. Jediná povedená Škodovka (vzhledově) je Octávka. V malých vozech budou asi v EU vládnout Frantíci, ale já se moc těším na nástupce Hondy Jazz a Mazdy 2. Neumím si představit, že bych si koupil evropské auto, nějak jim poslední dobou schází duše 😉 .
Můžeš mi ty "e😜erte" říct proč volkswagen zvýšil zisk dvojnásobně???
To bude asi tim, ze kvalita a prodejni uspech spolu nemaji nic spolecneho.
Naprosto s tebou souhlasim. U nas "to" sice bude jezdit zase vsude, ale jinak zadna hrozba pro konkurenci (myslim GP, Clio,...) A nelibi se me uz pro tu snahu kopirovat design jinych aut ;-\
RS
Redakce promine, že poukazuji na konkurenční web, ale toto je velmi zajímavý článek o "antiškodovkářích", a minimálně stojí za zamyšlení!! :yes: [odkaz]
Pekelná Micinka
RS: pěkné.. Lze říct, že autor to dobře vystihl... Tak Bravo i konkurenci! :yes:
Pjenkava
Souhlasim s tim článkem... 😉
ano, ano, ano😉)) moc trefne napsano => promluvte si s Nemcem o Skodovkach, promluvte si s Anglicanem, podivejte se do prodejnich cisel a zjistite, koho Skodovka potrebuje k zivotu....a Cesi to rozhodne nejsou😉)) tleskam
foto su zrkadlovo otočene 😊 ma to volant na lavo 😁
Pekelná Micinka
No asi si to myslel jako vtip, ale přeci jen, kdyby ne. Fotka není otočená v tom případě by se muselo jezdit u nás nalevo, což se nejezdí. Dovolil jsem si fotku otočit - tak jak je. Zde náhled [odkaz] Dále je jasné, že fotku fotil chodec a ne řidič, což mi původně nedošlo - tím se omlouvám za svoje pochyby, proč dotyčný nevyfotil vůz i zepředu (což by sice mohl stihnout, ale také nemusel). Fotku fotil chodec protože - je z cca výšky očí, což je běžná výška, ze které lidé s mobilem fotí a za druhé v dolním rohu pod logem Auto.cz je vidět kus trávníku. No a protože protisměr je také vidět, lze se domnívat, že dotyčný šel po chodníku podél silnice. Toto je jen spekulace: mobil zrovna používal, nebo měl v ruce, a vozidlo stojí nebo se pohybuje velmi nízkou rychlostí, soudě podle ostrosti, kterou dotyčný dosáhl s mobilem. Z fotky nejde přesně určit, zda se jedná o světelnou křižovatku. Pokud ano, pak vozidlo stojí na červenou, což by mohly podporovat i odlesky na předních dveřích. Na druhou stranu, nikde není taková "záře" od semaforu, což ovšem nemusí. Ovšem také tam může být stopka, místní okolnosti neznám. Nebo, což je vzhledem k poslání řidiče méně pravděpodobné, zastavil, protože do přechodu vstoupil chodec.. (i když myslím, že by spíš jel, protože chodec je ještě na druhé straně a co si budem povídat, bylo to večer a to auto má vidět co nejméně lidí)
GTI
Mrkám... a smekám... :yes: dokonalá dedukce. P.S. lehce mi mrazí, napadá mě, že mrkneš na příspěvek a vidíš kolegu... fakt dobrý 😄 😉 :yes:
Pekelná Micinka
Děkuji :😉 😄 :yes: P.S. Mrknu na příspěvek, pak KDO HO NAPSAL, a pak se snažím si vizualizovat kolegu.. >😁 😉
GTI
😄 :yes:
preco by sa malo jazdit u vam vlavo,to nemate krizovatky s odbocovacimi pruhmy?
ta fotka ja stopro zrkadlovo otocena...
RS
Vy máte na slovensku odbočovací pruhy oddělené trávníkem, na nichž je cedule šikmo dolů směřující šipky s přikázaným směrem jízdy? Jiná kulatá značka tam těžko bude, byť i že je otočená a její obsah nevidíme. Dále na silnici za autem je šipka rovně, takže žádný odbočovací pruh se nekoná 😉
mas pravdu .
skodovky maju zadne stirace zprava dolava.
toto je moj novy postreh.sorry
RS
Ale dalo to práce 😄
😉
Fotka opravdu není otočená. Lze to poznat jak podle víčka nádrže, kterou mají všechny škodovky na pravé straně a také podle podsvícení ručiček na budících. Zkuste si fotku otočit - uvidíte, že ručičky ukazují maximální rychlost. Je to prostě jen verze s pravostranným řízením.
není to foto je to animované 😃)))))
Podľa mňa bude táto nová Fabka predstavovať lepší priemer v konkurencii ostatných značiek.Predná časť je asi najkrajšia oproti ostatným,v tom súhlasím s GTI,ktorý sa o tom vyjadril.Podobnosť so Swiftom v tvare karosérie je jasná,ale to,že to bude rozmerovo vačšie auto je plus.Zadná časť je značne konzervatívna a bez výraznejšiej invencie.Celok je ˇvšak slušný,može posobiť na mnohých staro a bez nápadu,ale je len konzervatívny,klasický a bez zbytočných extravagancií.Klasické a decentné auto.Bude sa dobre predávať u nás, ale v Európe sa leaderom nestane.
Som zvedavý na motory,lebo na HTP s 51 kW moc odviazaný nie som.Motory sú slabšou stránkou koncernu. 😉
Pokud nejste odvázaný z motoru 51 kW, tak si kupte silnější. Od toho se těch motorů nabízí hned několik, aby si každý mohl vybrat.
no co po roomsteru další moc nepovedený kousek,nechápu jak po octavii,mimochodem oceněnou za design i v zahraničí může někdo něco takhle .....sorry ,ale to je muj názor.
uplna kopia, hanba. :no:
Ale alespoň oceň,že to zmákli za rok,ne? Swift byl v Paříži 2004,Boleslav to tam nafotila,obšlahla atd...tohle je už rok hotové,pokud to nevíš,takže za rok udělat komplet auto(vývoj,zkoušky,příprava výroby,dodavatelé,vše nasmlouvat atd...),bude to na zápis do Guinesovky...nebo to ve skutečnosti je drobet jinak.Bé je správně. >😁
Prosím Tě hlavně si všimni-že o kopii swiftu se tu mluví od fotky z Blesku-proto od té doby všechny nové fabie ve Škodovce začli maskovat jako swift-jen se koukni pořádně na tu fotku-uvidíš,jak jsou přelepený zadní "Cé světla"jak je fólie na zadním skle,aby to vypadalo,že j to už konec,ale přitom pod ní vede sklo ještě dál-je to tam poznat...vůbec se to swiftu podobat nebude-jen se jim to etd hodí,aby byli lidi potom víc překvapení!!!
GTI
na poli malých vozů je velmi příznivá nástupu nové FABIE. Proč? Tak 207 - všichni jsme čekali to, co prostě už přijít nemohlo. Vždyť 205, to byl klenot, pak 206 definovala (a stále definuje) krásu malých vozů... jenže v tomhle dosáhl Peugeot dokonalosti, bodu zlomu... takže vyjela jen větší a hrnatější 207ka. Málokdo toleruje tlamu, zpětná zrcátka a jaksi celou "ujíždějící" záď. Clio... reprezentant automobilky, která umí dokonalé zadky. I Clio má dokonalý zadek... bohužel nemilá přední světla a jaksi až schizofrenní předek mohou odradit potenciální klientelu. GP... povrchní sen nezaměstnaných snílků o Maserati. Postrádá hloubku, obsah... Yaris... velmi povedený... představám o malém "dělu" však velmi vzdálený... Takže je tu evergreen POLO... se svou vyspělou, umírněnou vizualitou, Corsa, lehce nafouklá žabička, která ovšem pozvolna začně Puntu předvádět, jak se prodávaj auta... A do toho přijede Fabia... s překrásným předkem, a jak vidíme, velmi kvalitní zádí. Fabia, auto, které je autem, které nepodlehne modernismu v podobě nafouklé karoserie, které bude mít nejmilejší pohled skrzevá přirozené umístění a přirozenou velikost předních světel, auto, které svou zádí dokonale harmonizuje se sevým posláním - malý vůz, který překvapí prostorem, nadčasovou karoserií, nebývalým šmrncem a velmi stylovými tahy. Bude to trefa. P.S. Prosím, nezaměňujme FABII s pidiautíčkem, se SWIFTEM. Cenově, velikostně i kvalitou jsou tato auta z jiného nebe. Swift je segment - MINIVOZY, je to malinká lítačka na městskou džungli. Fabia je vrcholným reprezentantem kategorie o řád vyšší - kategorie MALÉ VOZY.
Ne vždy souhlasim s tebou prezentovanými názory,ale myslim,že tady jsi to vystihl.V kontextu s ostatnímy konkurenty mi nová Fabie nepřijde tak špatná (zatím podle dostupných informací) a docela se těšim na finální podobu,hlavně doufám,že zapracují na interiéru,ten u současné fábie moc nemusim,ale věřim,že to dopadne OK.Posunem od Oct.I k Oct.II Škoda ukázala,že ví co dělá,tak se nechme překvapit a myslim,že to bude přijemné překvapení. :yes:
GTI
Určitě... Mě ten snímek tak nabudil, že lovím v paměti, kdo by mě protáh přes bránu... chtěl bych jí vidět 😄
Zdrhas z blazince? Popros vychovatele, treba te protahne pres branu.
... a neotevre ji. >😁
Doufám!
Dinar
Všímám si v poslední době velmi pozitivních ohlasů na design současné Octavie, a to i, světe div se, od zdejších "odborníků" na design a automobilové trhy. Většinou to bývá spojeno s kritikou jiných současných nebo na trh se chystajících modelů koncernu VW, tedy něco ve smyslu, oktávka je pěkná, ale ten Golf to je hnus, nuda atd., atp., v diskusi pod tímto článkem roli Golfu hraje nová Fabia. O co jde? O to, že ti samí, kteří dnes haní Fabii psali podobné věty pod prvními obrázky Octavie II, jakože OI ještě šla, ale tohle je hnus, nuda atd. atp. Tento efekt bude fungovat úplně stejně, až Fabia II vyjede, hoši si ji ve svých hlavách přeberou, aby zjistili, že dostali přesně to, co měli. Tedy neokázalý, neprvoplánový, ale konzervativní a přesto šmrncovní design, a při uvedení třeba nového Pola budou psát o tom, že Fabia je elegantní, ale to nové Polo je hnus, nuda atd., atp... vždyť to už sami znáte. 😄 😉
GTI
😄 je to věčný boj...
Musím uznat že popisujete přesně mně. Třeba Fabia se mi nejřív opravdu nelíbila (a stejně tak BMW 5,6,7,Ford Focus 98 atd.atd.). Nevím čím to je, ale všechny jmenované se mi časem dostaly pod kůži - i Fabia (je to elegantní, nevtíravé, ale seriózní auto stavěné tak, aby zákazník nepotřeboval nic reprezentativnějšího v dané cenové kategorii) to je vidět při srovnání všech z nižší střední s rodným listem 2004 a starším. A s každým novým autem, které se mi na první pohled nelíbí, bojím se, že za půl roku nebo rok se mi líbit bude (a bude, jedině Ssangyong ne). A jak si potom mám udělat názor na design? Těžké rozhodování.
oprava - "....všech z nižší třídy...", tohle by mi v této vysoce odborné diskusi neprošlo. 😉
Gp = povrchní sen nezaměstnaných snílků? Co je pak výrazně levnější Fabia? >😁 >😁 >😁
Nová skoda fabia je len len okopírovaná od NAŠEJ Žilinskej Kia Cee´d!!!!!Teda ak sa pozrieme na zadné svetlá.......inak je wpohode.Ale vždy budú lepšie teda bude all lepšie vyrobené na slovensku ako v nepeknom Česku... 😉 S pozdravom Maťko
Vektor
I ty malý chrobáčik... >😁 >😁 >😁
RS
Zkus to na www .auto.hu, tam se určitě někdo chytne 😉 8-s
Pekelná Micinka
>😒] >😒] >😒] >😒] :yes: :yes: :yes:
Dinar
>😁 >😁 >😁 :yes:
>😁 >😁 >😁 >😁
Píšeš ako malý chlapec. 😄
Proč Čech Slováka uznává a Slovák Čech ne ? Jezdím k na Slovensko rád, ale pokud bude přibývat těchto názorů, budu to muset asi změnit - neměl by jsi se zaměřit raději na problém s Maďary ?
Klaudius
Neotváraj polemiku pre jedného "rejpálka". Videl som "X" prípadov keď Slovák hanobil Čecha, aj opačných, keď Čech išiel po Slovákovi. Aj mne sa tu už ušlo niekoľko hanlivých viet, za čo dotyčného vzápätí zotrel jeho krajan.
Toto tu vždy bolo aj bude, jak za socializmu, tak teraz.
Povedal by som, že lepšie je nad tým sa nezamýšlať. Na zdravie.
Pokial bola tato fotka vzata modernym mobilnym telefonom, tak jazdim na Ziguli a peciem si chlieb doma.
a neni to tak?
Nie, mam Opel Astra a chlieb si kupujem.
Na rozdíl od Roomsteru to asi vážně ošklivý nebude,jenom Škoda,že to poslepovali trochu po Korejsku.Asi nám udělá radost,že jich pár potkáme i po Evropě,ale že by jí dostala na kolena.To spíš Fabia I Evropu východní až se začně vyrábět v Jugošce jako dřív Felicie.Už se těšim na objektivní test v AutoTipu >😒]
Sen motoristu s holinama od hnoje dostava konkretni tvar - nova Fabia. Na namestich mest se o tomhle aute nesni, to je jasne. Inzenyri, doktori, architekti... ti vsichni maji cit pro krasne tvary, umi ocenit vyspelou techniku, takze vybiraji mezi skutecnymi hvezdami teto tridy, jako jsou Clio, Punto, Corsa nebo Fiesta. Vidlak ovsem kvality techto vozu neoceni. S kupkou hnoje na kapote proste ani 207 nevypada nejlip, to je fakt. To Fabii hnuj slusi. Fabia je na prevoz hnoje jako delana a to vidlak ceni. Tak si kamo priznej, do ktere skupiny patris. No, na hnuj, dyt ja to vim >😁 A ty zly kapitalisti ti tady tu tvoji Fabku hani, co? Ale ty to prece vis nejlip, rikal to Jirka Paroubek, ze ty jsi ta sul zeme, tak jdi do ni. Ukaz vsem, ze jsi jen kupka hnoje jako tvoje Fabie! Ty se za to prece nestydis, stejne jako jsi se nestydel volit tu trapnou nulu Jirku.
Inženýři, doktoři a architekti obvykle vůbec neuvažují jako Ty. Takhle obvykle uvažují lidi, co svoji karéru počnou v učňovském školství a jejich kariéra vyvrcholí celoživostní prací profese jako je skladník (nic proti ní, někdo to dělat musí). Volný čas pak někteří z nich vyplní zatlačováním mindráčku. Příznačné je pro ně to, že se posmívají manuální práci, hnoji nebo třeba zemědělcům.
Dinar
Smutné je, že takové případy se nám tu stávají bohužel více než jen DVAKRÁT za deset let, pane doktore. 😉
Vektor
Plně souhlasím :yes:
ako to ze vubec dokazes delat s pocitacem?
clovek takovych reci a ono to vi co je klavesnice?!!! >😁 >😁 >😁
>😁
Jo, jo, nova Skoda Fabia ( nebo spis Skozuki Swabifta) jasne dokazuje, ze existuji dve velmoci pokud jde o zlodeje automobiloveho designu - Cina a Cesko. Videl snad nekdy nekdo cinske auto, ktere by nevykradalo design u zavedenych znacek? A videl snad nekdy nekdo ceske auto, ktere by nevykradalo design u zavedenych znacek? :no: Hanba ceskym i cinskym zlodejum. Trikrat hanba! :no: :no: :no:
Dinar
Nějak jsem po akci "Internet do škol" nezaregistroval akci "Internet do mateřských škol", ale jak se zdá úspěšně proběhla. :yes:
Hele Einsteine,když řekneš,od koho okopírovali Octávii II,tak uznám,že máš pravdu.
myslim, ze OctI naburali do úľa. >😁 >😁 ... robim si pr*el, ale naozaj mi oII pripada ako opuchnuta oI. ..ale v kombiku sa mi paci, a to dost vela.
FabkaII sa mi paci tiez, obavy mam o motory a spolahlivost..... a tradicny pristup dealerov :no:
Naletěl jsi! Škoda svým maskováním právě CHTĚLA dosáhnout podoby Swiftu, až z toho stáhnou tu izolepu, bude vypadat úplně jinak...
Zvazil niekto z vas v tejto diskusii, ze by mohlo isto o fotomontaz? Lebo mne to tak pripada... minimalne si vsimnite zadne dvere, to co vy povazujete za maskovanie by som ja povazoval skor za nedostatok casu a umenia...
Myslím,že na těchto stránkách o fotomontáž nejde 😉
Ahoj, o fotomontáž nejde, F2 jezdí po Havlíčkově Brodě a vypadá stejně jako na obrázku.
Pjenkava
Myslím, že by si Škoda zasloužila českého šéfdesignéra, nebo alespoň aby tyto auta navrhovali čeští designéři. Škoda si zasloužíi více úcty k historii z dob kdy vyráběla luxusní osmiválce. Měla by tam hodit nějaké luxusní retro alespoň s osmiválcovým motorem. Dyť škodovka je původem z české republiky, nebo ne? Trošku patriotismu! Trošku se odpoutat od touhy o co nejlepší prodeje a hodit tam špetku tradice... 😉
To by bylo hezký,ale vzhledem k tomu jakou pozici v koncernu má nic takovýho zatim nečekej.Bohužel.
Hochu,svět neřeší,odkud je kdo,ale co kdo umí a pro design to platí též.Podle tvé teorie,kdyby v domácí automobilce design dělali jenom místní,tak se dnes nic nevyrobí a takový Ital Design,Bertone,Pininfarina atd.by si ani neškrtli.Design auta tvoří týmy lidí z různých zemí(seč to má svého šéfa),aby auto bylo "stravitelné" pro širší oblast zákazníků s různým vkusem,ale cílem je oslovit co nejvíce lidí... No nic,já také nevím vše ale přiznám si to. 😄
Myšlenka 8-válcového motoru ve Fabii je jistě pozoruhodná. Velmi :no:
Když už jsme u toho designu,tak v roce 1984, kdy se rozhodovalo o tom, kdo bude dělat design Favorita,nikoho by ani nenapadlo, že design tohoto "dneska už hnusnýho ,hranatýho auta" skončí v Itáli...ano, za Favorita "může" Bertone, byla to jeho práce.A Felicie v tom celkem v klidu navázala;všimněte si rovný horní části zadního lemu (u Fáčka i předního) To je Bertonův designerský "rukopis".A taky si spousta lidí dodnes myslí, že Favorit a Felicia je český design...😃
Klaudius
Ono s tým dizajnom je to ťažké - škodovky sú dnes pre mnohých príliš nemecky triezve a chladné. Trošku trebárs talianskych emócií by im mohlo prospieť. To je celé. Nič viac a nič menej.
da_b0mb
Zvlastni je rizeni na prave strane...a hlavne mi to cele prijde jako fraska...ze by se Blesk pustil do fotomontazi? 😉 Hlavne at to opravdu neni budouci Fabie!
krome toho, ze to na me pusobi dost osklive me zarazi jedna vec - proc maji radoby schovavana maskovana auta casto rizeni vpravo.
nedavno jeste pred uvedenim na trh jsem potkal roomster a taky s rizenim vpravo. v britanii bych to chapal, ale u nemecke automobilky ???
znate nekdo duvod, nebo je to nahoda ?
Proc? To je prece jasne! Uz jsem tu psal, ze Cesi ty auta kopiruji jak Cinani. A jiste znas tu historku, jak Cinani zkopirovali motorku vcetne ojetych gum. No a jiste taky vis, ze v domove Swiftu - Japonsku - se jezdi vpravo. Takze, kdyz hosi z Cesany odstrojovali Swifta a lepili na to loga skody, tak jim holt nedoslo, ze v Evrope bude tenhle jejich plagiat s pravostrannym rizenim hned rozpoznatelnou kradezi. :-!
Já jsem při služební cestě do Kosmonos sice Fabii II s pravostranným řízením neviděl.:-!

Nicméně odpověď bude asi triviální - asi proto, že nemalá část vyrobených aut bude mít to řízení vpravo. >😁
Věřte, nevěřte, ale já jsem to auto včera viděla na D1 ve směru na Prahu. Pořád jsem se otáčela, o jaké auto se jedná. Vypadalo to jako něco mezi zmutovaným Roomsterem a Swiftem. Logo Škoda to mělo zamaskované.
Jak rad bych napsal, ze se mi Fabia libi, jak rad bych se dmul pychou nad novou radou domaciho vyrobce. Zkratim to...Fabia povyrostlam, z meho subjektivniho pohledu vsak divne, nebot nemuze skryt velkou vysku, relativne malou sirku, vysoky ponton a mala kola. To vse ve finale pusobi dojmem mensiho vozu nez ma Fabia byt, mozna zapusobi na krehci cast populace, jak ji vsak budou brat muzi si netroufam odhadnout, o co lepe na me pusobi soucasny model...bohuzel. Tolik subjektivni nazor...
Podle me je to fake,vzdyt ma volant na prave strane....a ceska skodovka by prototyp s volantem v pravo nevyrobila....
Ty jsi moula, a jak myslíš, že by otestovali funkčnost a bezproblémovost e😜ortních verzí? Já viděl prototyp F2 s volantem vpravo na vlastní oči. Doteď lituju, že jsem neměl svou zrcadlovku...
Tak se na ni podívejte ještě jednou a odmyslete si vyditelný maskování.to je učel aby vypadala jako jinný auto když ji teprve testujou.
omyl, tak vypadá
Demence....OMG vzdyt uz jsou davno fotky z vyroby,co resite????
[odkaz]
Svatá pravda, je to tu banda "chytráků", kteří vše co je od Škodovky automaticky odsuzují.. Nechápu to, když v podstatě to auto ani neviděli, natož s ním jeli..
Nejde o škodovku, de o to že nabízej víc, tvrdí vedení. Nevím ale kde???Určitě cenou, ale prostorem, designem, a poruchovostí NEEEEE😃) Je to taková malá česká mrdka. Za hodně peněz málo muziky😃) Tady se to prodává protože lidi žijou v iluzi levných dílů a servisů.
a o to jde, prodávat. Tebe nikdo nenutí. Kup si třeba koloběžku 😄 😄 😄
Vzhled auta je dnes skoro jedno, značka auta je fandovství a tak to má být. My potřebujem, cenu a taky schopnost jednoduché výměny plechů, přístup k motoru, žádné velké složitosti v elektonice, je už toho dnes moc a potom pro poruchu zadního stěrače ani nedojedeš bez opraváře s počítačem domů. Ten kdo dokáže vyrobit auto jednoduché a kvalitní, ten má šanci (viz VW Brouk) Ta doba se vrátí. Jedna fotka zezadu, fakt auto nedělá. Já mám škodovku rád.
Bať, možná budu vypadat jako zpátečník, ale vždy kupuji auta která nemají elektroniku a mužu je kutit sám. Po otevření možnosti dovozu starých pleček z venku je takový Mercedes 190D za paďocha po dědkovi pro mě dobrá volba. Takže nové auta jsou mi volné ještě na ně nemám....
donPedro
Věřme tomu že to je opravdu FII. Vypadá to docela hezky, byť z té fotky se toho zas až tak moc poznat nedá. Paždokádně si z hentýchto náznaků troufám tvrdit že Fabia 2.gen. bude hezké až velmi hezké auto (já osobně jsem zvědav nejvíc na kombíka - hádejte proč asi?). No a komu se to nelíbi, tak ať si třeba ....... olízne svůj vlastní loket (jedno zda pravý či levý). Tož tak.
nuda žadny krok vpřed :no:
Proč má ta nová Fabie volant na pravo ?
:no: :no:
Vis proc na pravo, protoze toho swifta opalili jak cinani, a vis proc je tak malinka protoze jsou japoncici taky malinky😃)Ty nemci jsou ale patolizalove😃)
tralalala 😄
Sme dvaja.....
ked uvidim auto v katalogu, potom poviem svoj nazor..
koukněte na konkurenční autorevue kde jsou reálne fétky z provozu a myslím že pohádka o nádherné F2 kterou nám tady vybájil třípísmenový demagog je zcela zcestná..
Další reálné snímky Fabie II jsou tady [odkaz]

Z nich je již patrnější, jak to bude doopravdy. Každopádně ten design vypadá hodně zajímavě...
Vsimli ste si ze volant je na prave strane?
ty vole co ten volant neni na pravo??????? jinak hezka ta podobnost se sviftem je fakt veliká!
Pro RS...Nemám potřebu hanit škodovku, opravdu ne. Škodovka je tam co je a ať se ji daří... není to významný hráč na trhu a důležité je, že je nejúspěšnější sekcí VW...snad na to má vliv aspoň ta trochu zbývajícího češtví v té značce, že mi škoda v poslední době přijde prostě lepší než VW a audi. V tomto Bravo škoda. Co na škodě nemám rád je to, že už moc česká není... Spíše už není česká vůbec. Takže sem nic zákeřného svým příspěvkem proti škodovce nemyslel... A je mě trochu líto Seatu... To je vše... Rozhodně bych viděl raději na silnici víc Leonů a Alteí než Golfů... Byť ty auta používají povětšinou stejně mizernou techniku, tak se dá na ně i dívat...

Pro GTI... ty tvoje vejžblachty fakt už nečtu... Jen sem to tak přelítl, ani nevím co tam píšeš, ale zaujalo mě... Cituji volně: Punto ten sen nezaměstnaných snílků o Maserati... Dovol poznámku... Ty, byť by si byl zaměstnaný by si nejspíš na Punto nevydělal ani za deset let bez použití leasingu (jo s leasingem si to dovolit můžeš, ale zase budeš nejspíš mít hlad a k tomu budeš bydlet u maminky a nebo v tom autě)... A za další, ukaž mi stát, kde mají nezaměstnaní (teda pokud nejsou rentiéři) přebytečných 10 000 Eur na nejlevnější model Punta... O nejdražším v základu za 20 000 Eur ani nemluvím. Děkuji. A poslední poznámka... Ukaž mi jediný prvek, který je shodný na Puntu a na jakémkliv Maserati. Ještě jednou děkuji. Takže opět Goebless SUPER...Bravo :no:
presne jak rikas, Nemci jsou takovy ***i ze nepochopili vyznam slova originalni. dostavaj me hesla originalni dili skoda, .... Ty jsou tak moc originalni ze je pouzivaji dalsi 4 a vice fabrik na krami(nemuzu ani napsat automobylky)
Nová Fabia se zdá menší než ve skutečnosti je. Je to dáno poněkud vyšším předkem z Roomsteru, ale nižší stavbou karoserie. Vypadá spíš na minivůz než segment malých aut. Určitě se už brzy dočkám velmi kvalitních fotek, ze kterých budem moudřejší. Ale musím upřímně říct, že sem měl co dočinění s Roomsterem a čekalo mě velké zklamání. Plasty jako kámen, čalounění žádná sláva. Na to že je to už poměrně drhý auto bych čekal rozhodně víc. Navíc je hrozně úzkej. Když seději v předu 2 mužský, tak se dotýkaj ramenama. Snad bude F II lepší.
Tohle miluju "Když seději v předu 2 mužský, tak se dotýkaj ramenama." Buď si ty a tvůj kámoš největší vazba v republice, nebo rychlejš míšeš než myslíš. Nejen v roomstru ale snad v žádnym autě včetně Mini se nedotýkýš ramenama se spolujezdcem. To je prostě blábol musel bys mírt sedadlu sebe těsnějš než v kině. Blbost.
Klaudius
To nie je blbosť, to je fakt. Roomster je vnútri hodne úzky. Hlavne pomerne hrubé dvere človeka nútia tlačiť sa trochu viac k stredu auta...dvaja urastení chlapi to majú vpredu tak-tak. Nie že by sa nevošli, ale miesta nazvyš nie je.
jakej optickej klam homer? taky ten volant vidim v pravo....
Dnes jsem potkal 3 v cca 16h na Mělníku bez maskování ve stejné barvě jako na fotce, bohužel v protisměru. Škoda, kdybych totiž jel v opačném směru, tak vzhledem k pracem které probíhají na okraji Mělníka je nutné zastavit na světlech na cca 5min. To by byly fotečky. Doufám, že s tou zadní částí budou ještě něco dělat, protože zatím to vypadá hrozně divně... :no:
Borci tohle neni Fabia !!!!!!!!!!!!!!
Ať se nám líbí nebo ne, zas jich bude před každým panelákem stát aspoň deset 8-s ...a co na tom že si Škodovka bude počítat jako zvláštní příplatkovou výbavu snad i čepičky na ventilky. viz. víka schránek před spolujezdcem v Roomsteru 😢
Dobrá zpráva - Nejhezčí ze škodovek je nova octavia.
a ta špatná - Roomster a vše co teď škodovka udělá je opravdu jen pro velice výstřední lidi co nehledí na vzhled. Takhle kazit automobilový design. Ty tvary , proskleni a velke oči ( svetla ) to se nedá zkousnout... !!!!
...nejhorší je že to není ani extravagantní ani konzervativní. Taková trochu nudapláž v Hošticích.
To maskování z toho auta dělá záměrně ošklivé káčátko.
Počkejme na finální fázi. Takhle vypadající Fabii by nikdo nekupoval...
vypada nová Fabie velice zajimavě,ale ještě aby měla ve sve standartni vybavě nějakou vybavu a taky by měla mit zajimavou cenu,protože nas pohlti auta s vychodu za levne kačky.Tak jsem zvědavy jak dlouho se evropske automobilky udrží na trhu 😉
>😒] hnus
Vyzerá to ako lacné rumunské auto pre indický trh. Cena bude pod 50.000 Kč? Kam ta Škoda speje? 😐
pOČKEJTE NE FINALNI PODOBU,UVIDIME,ALE URČITĚ NESOUHLASIM S TIM TROTLEM S TEMI KECAMI O INDICKEM AUTE. ČIM SE MUŽETE POCHLUBIT VY? LEDA TAK TAZEM.
Vyzerá to ako lacné rumunské auto pre indický trh. Cena bude pod 50.000 Kč? Kam ta Škoda speje? 😐
je to vosklivy ostatne jako vsechno co v posledni dobe skodovka predvedla a proc to ma volant v pravo snad to budou prodavat jen v cine. kdyby to aspon pak nebylo tak drahy ale kdo by za takovydle fujtajxly co s autem nemaj nic spolecnyho vyhazoval
určitě jezdíš ve 120, ale nic si stoho nedělej co je pěkné se musí vždy odsoudit. S pozdravem ten co neodsuzuje ale srovnává
Cześć koledzy i koleżanki z Czech 😄 Czasami zaglądam na auto.cz, ciekawy jestem czy i Wy znacie jakieś polskie serwisy motoryzacyjne? Dobry jest [odkaz]
Mam do Was pytanie - ile obecnie kosztuje w Czechach najtańszy model Skody Fabii? W Polsce jest to jeden z najlepiej sprzedających się samochodów. Pozdrawiam Was.
Nejlevnější Fabia Junior 1,2HTP 40kW stojí 227.900 Kč (8100 EUR). Je to ale auto s minimální výbavou. Srdečně zdravím kolegy z Polska. 😄
[odkaz] - fabia jak by mohla vypadat ze zadu - kdyz se tak kouknu na spy fotku na auto.cz tak je to celkem mozny a vsichni asi znate jak vypada fabia ze predu takze - vsehno vime. me desing trochu zklamal ale pockam si az uvidim fabii v realu a budu hodnotit😄
Pekelná Micinka
Tty jo... myslim, že to má hodně co dočinění s realitou.. I když je to montáž, tak myslím, že je hodně blízko skutečnosti.
Četl jsem tu hodně příspěvků na novou Fabii. Nelíbila se mi Fabia I, nelíbí se mi Roomster a nelíbí se mi ani nová Fabia II. Když jsem loni kupoval auto a porovnal jsem si, co jednotlivá auta umí a co vydrží vyhrála bohužel Fabia.(těsně druhý Ford Focus) Každý, kdo kupuje auto by měl především vědět na co to chce. Kolega si koupil Superba, protože ho sice nepotřebuje, ale líbí se mu velká auta. Já si mohl koupit Passata nebo Citroen C4,C5, ale jezdím jen pár kiláků za rok, tak na co vyhazovat prachy za takové krabice? Mimochodem porovnejte si cenu Roomsteru v kategorii N1 a Fiatem nebo Renaultem. Bude to trhák na evropském trhu. Každý si většinou chválí svoje autíčko, ale proč neříct, že Toyota nebo Mazda jsou kvalitní bezporuchová auta a škodovka na ně nemá. Jsou ale cenově trošku výš, což někteří nechápou. Přeji hodně ujetých kilometrů všem co sem chodí.
no jen aby se ta cena za poruchovost skodovek nedostala na cenu kterou zaplatis u jinych mene poruchovych znacek na zacatku ...
myslim ze nejsem jediny co si radeji koupi 2-3 roky starsi zahranicni auto nez skodovku.
Tak jak se mi docela prvni fabia libila (dokonce jsem na ni delal autoskolu a je to fajnove auto) tak ta druha je humus. Uz tim Roomsterem jde skodovka do sra**k a fabia ji potopi. No, Volkswagenovsky management jde videt...
to neni fabie to je swift spatna fotka
Sorry OT:
Doporucoval by som panom webmasterom/developerom AUTO.CZ zoznamit sa s pojmom pagination aby sme nemuseli prechadzat sto metrov dlhe stranky na diskusiach ;-\ Naposledy dllllha diskusia o Fiate a tato tiez asi len tak lahko neskonci 😉
A co treba volant na spravny strane co?....trosku divnej vejmysl.
Nevím nevím... Libí se mi? ne. Nelíbí se mi? ne. Zvyknu si až to bude každý desátý auto? Jo. Stejně jako u Fabie 1. Octavie naopak tímhle trpí, protože je hezká a zajímavá, ale nějak nám zevšedněla... Roomster se podle mě povedl. Joyster? Doufám, že ho budou vyrábět.
Proč polovina národa jen tak z principu kritizuje všechno české? To už je menší hovadina všechno české vyzdvihovat. I to není nejlepší. Ale Škoda si určitě zaslouží, aby s ní jezdilo co nejvíc lidí. :yes:
Mám rád vše české i když v případě výroby vozu je asi české jen místo "narození" a několik komponentů 😄 To,co mi vadí,je vysoká cena.... 😒 Škodovdu tak lehce cenově předčí třeba Peugeot,který je v základním vybavení až o 70 000 levnější a dílenské zpracování toho vozu také není špatné.....
Ale zase z vlastní zkušenosti můžu říct, po 4 letech a 60t km s Fábií 1,2 HTP můžu říct - minimum poruch, naprosto spolehlivé, malá spotřeba (5,5-6l max při normální jízdě, nemyslím racing), nenáročné na údržbu, ceny ND sice vysoké, ale v porovnání s konkurencí OK. Ale nezastírám, že Peugeoty jsou krásný auta a Japonci (a pomalu už i Korejci!!!) jsou na špičce spolehlivosti. Mít Škodovku je trochu i otázka patriotismu.
o tý spolehlivosti u fabie bych moc rači ani nemluvil, možná si strefil na dobrý odběr - auta, ale jinak nic moc je strašně poruchová co se týče tý jedničky :no: jsemm zvědavej na dvojku jestli pude ve stopách a nebo jestli se už polepšili, doufám že se bude stejně prodávat jako předchozí..
Romster je jakt dost hnusnej ale chapu ze si to nekdo koupi do firmy-je to cesky 😄 ale zajimalo by me jakej trouba by si koupil neco tak hnusnyho co vzniklo z auta ktery si nedovolil urazit nikdo z mych znamych.JEN DOFAM ZE TO BYLA JEN TAKOVA SRANDA A JESTLI NE TAK AT SE JIM TEN HNUS PEKNE VYMSTI
STARA FABIA OPROTI NOVEJ VYPADA MOHUTNEJSIE,ROBI TO DOST STRECHA,KTORA JE DOST PLOCHA.CO SA TYKA TYCH ZADNYCH DVERI,NIE SU BURANE.VSETKY TIETO "SKUSKY",ICH MAJU NASCHVAL DEFORMOVANE.A CO SA TYKA KVALITY?PANI.VED SEAT WW AUDI SKODA MAJU SKORO VSETKY DIELY SPOLOCNE.TA ISTA VYROBNA TECHNOLOGIA,TIE ISTE STROJE.A KOLKO BY ASI STALA,KEBY JU ROBILI NEMCI?ASI TAZKO,KOLKO STOJI TERAZ.A ESTE😲KTAVKA IDE NA ODBYT TAK,ZE KEBY MAL DEN 48H.TAK JE MALO.ROOMSTER JE VYPREDANY NA ROK DO PREDU.
Čau, já nechápu co tady řešíte, podívejte se třeba na spy fotky nové 308, to auto by si taky asi nikdo nekoupil když vidí jak teď vypadá. Nikdo z Vás tady určitě není designer ze škodovky aby věděl jak to nakonec bude vypadat. Mě se zdál Roomster z podobných fotek jako hnus a teď bych ho bral všema 10ti. Takže bych si počkal, svezl se a pak něco řešil a hlavně v klídku, protože 90% z Vás na něj stejně nemá a nakonec si nějakou škodovku koupí až jako ojetinu 😄
Nekdo si tady opravdu pohral s fokou Suzuki Swift, ale zapomnel na to, ze je to fotka porizena nejspis ve Velke Britanii, tzn s pravostrannym rizenim. Kdyz se podivate bliz na fotku, tak uvidite pismeno T, ktere je poslednim pismenem jmena Swift, ktere je priblizne ve stejnem miste. Jinak je videt retusovane zadni okenko (coz je mimochodem docela dost poznat). Zadni svetla byla pravdepodobne prekryta fotkou svetel octavie, za podobnych svetelnych podminek. Zadni naraznik je prekryty naraznikem od Octavie. Tot asi vse k teto fotomontazi.
Opravdu je to FOTOMONTÁŽ...stačí porovnat fotky swifta a tohohle..ještě tu možná nikdo nepoznamenal, že to má 2!brzdový světla (1ve stříšce jako má swift a druhý je jasně vidět)..jak kolega poznamenal,je vidět na zádi vozu T..swifT...a další-je vidět jak někdo špatně udělal fotomontáž,když se podíváte v detailu na zadní pravé sklo,je to zamáznutý😊nevim proč to sem redaktoři vůbec dávaj a pořádně si to neprohlídnou😄
No třeba tuhle kachnu udělali sami, mrkni kolik je tu návštěvnost ;-\
Souhlasim, ze jde o montaz. Trosku delam do grafiky...a myslim ze za 15 minut bych poskladal "lepsi" novou fabii, nez je tahle...
Spis to vypada, ze nekdo si podle fotky uverejnene v Blesku(o jejiz pravosti by se take dalo spekulovat), sestavil vlastni zad vozu...take si myslim, ze to byla redakce...jeste je moznost, dost hloupa, ze to vyrobyla sama Skoda, na "zmateni nepritele"..ale o tom dost pochybuju...
A kde se vubec fotka vzala...klasicky scenar, ze nejaky anonym poslal do redakce?
Ja tam teda zadny "tecko" nevidim, jen bily trojuhelnikovy odlesky...je jich tam vic.Ale pokud to chce nekdo povazovat za fotomontaz, tak si zduvodneni najde.Stejne i naopak😄
Dle mýho to je paskvil Roomstera a Swifta něco mezi tím, ale těžko více posuzovat ono z těch obrázků těžko člověk pozná velikost auta a vnitřního prostoru ?
nejvetsi tragedi jsou ty co kritizujou skodovku a sami v ni jezdi....
Nechci nic říkat, lae tohle není žádná nová fábie, ale je to normální tuning, kterej jezdí po Praze, dokonce jsem mluvil s majitelem.
GTIho příspěvků má na tomhle servru dost asi kde kdo, ale komu timhle proboha prospěješ??? To fakt nechápu... :no: :no: :no:
Jinak Fabia: proč ne, ale zatim celkem rozpaky
Měl jsem Fabii a vyměnil jsem ji za Fiestu.... Zpočátku byla trošku nedůvěra a v brzké době rychle přešla. Absolutní bezporuchovost, skvělý design, levné díly a nízká pořizovačka. Za 3 roky ani jeden problém... a to jsem najel 150tis. km!!!!! Teď ji budu měnit a když vidím novou Fábku, tak zase asi vezmu Fiestu...
nejlepší motory má pežót... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 už neftipkuj nebo snad chcípnu jak se řežu... >😁 >😁 >😁 >😁
Tak tohle že bude nová Fabia??????????????
BRR je to fakt jak SWIFT.
Další hromada lechu
Sorry všem kteří maj všech 5 pohromadě za OT,ale tohle je fakt mazec.Už jsem docela zhnusenej,jak se v diskuzi u článků s jednoduchym obsahem objeví hromada blbců.Pokud je článek o technologicky náročnější věci (nový motor,převodovky...),tak je výskyt blbců pochopitelně menší,protože blbci většinou neuměj napsat 3 věty,který postihnou danou problematiku.Tady u Fábie II se to jen potvrzuje.Bratři z východu tady mávaj sekyrkama,čech a pár podobných by asi nejradši zmizeli za velkou louží,protože je tady všechno očividně se**.Škoda,že málokdo píše opravdu o autě. :no: :no: :no: :no:
RS
bohužel máš pravdu :yes: ;-\
Naprosto souhlasím. Ony se vesměs všechny diskuse zvrhnou ve slovní bitku a urážky. 😢
Skyline
Tak se potvrzuje, ze Skoda okopirovala Swift a to tim nehnusnejsim zpusobem, jakym mohla. Po Hnustru dalsi zruda, uff... :no: :no: :no:
Jedinej kdo tu našel něco blízko realitě je tu zatim M power.Pokud se podíváte třeba na tu hranu u maskování zadních světel,tak je to jasný,ale je vidět,že ta halda izolačky funguje,protože Swifta aby v tom pohledal >😁 >😁 >😁 >😁
....to sem psal já 😉
To je teda paskvil, horší už je jenom Roomster.
Ale labuť z něj nikdy nevyroste! Od toho jsou jiní hráči na trhu.
Naštěstí. >😁 >😒] >😁
... s volantem vpravo???
Minulý týden jsem viděl na Teplické dálnici 😱 tuto novou Fabii. Nevím jak často tam jezdí, ale bylo to pondělí kolem deváté večer. Byla to kolona asi 5ti aut, z toho 2 nové Fabie a dopravázeli je "nabušené" Octávky... A vypadalo to dobře... 😄
Řízení vpravo, zadní sklo ze staré fábie, nesmyslný odraz na zádi (špatně vygumovaná SPZ) nenapadlo někoho, že v tak špatné kvalitě můžete za 10 minut "vyrobit" nový model i se zádí Tatry 603???
Sorry, že se s tou fotomontáží opakuju, ale napsal jsem to dřív, než jsem si nahoře přečetl Karlosův příspěvek - má recht.
Ja myslim ze prubeh je jako obvykle. Vetsina prispivajicich f2 zkritizuje, napere do ni co to da. Hnusnej predek, hnusnej zadek, hnusny maskovani, hnusna fotka, hnusnej ridic(ka?). Skoda je na tom tragisky, nejhur, nevi kudy kam, potapi se ke dnu... A pak stejne dojdou do autosalonu Skoda a budou vubec radi ze si ji koupili v zákl. vybave... patriotismus po cesku
Pekelná Micinka
Přesně tak :yes:
Pekelná Micinka
Nesouhlasím s tím, že se jedná o fotomontáž. Fotku jsem důkladně prohlížel. Hned k několika vzpomenutým bodům. 1) je třeba vzít v potaz, že to je fotografie focená mob. telefonem, za špatných světelných podmínek a objekt se možná nacházel ještě v pomalém pohybu (brždění, rozjezd asi ne, kvůli svítícím světlům). A) karlosovi asi uteklo, že ve VB mají trochu jinak řešené značení přechodů a hlavně, že nemají stejné kryty pojistek u lamp veřejného osvětlení. B) na zádi není žádný nesmyslný odraz, velký odraz pod znakem škody může pocházet z velké osvětlené plochy zde zřejmě billboard C) pokud jde o písmeno "T", tak obdobně tvarované odlesky lze spatřit i jinde na zádi, může se jednat třeba o odraz veřejného osvětlení.
D) zadní okno nejeví při zvětšení žádný viditelný důkaz manipulace, rozmazání atd. E) auto má stříbrnou barvu - pruh na horním spoileru, může být mírný odraz od brzdového světla
Šum na fotce, znásobený Jpeg kompresí nejeví nikde žádný velký výkyv. Zde jsem fotografii 4x zvětšil a mírně doostřil.. [odkaz]
RS
Zírám, prakticky to samé jsem chtěl před chvíli napsat, ale v půli věty jsem si to rozmyslel. Díky za ulehčení práce 😄 :yes:
Pekelná Micinka
NZ... 😉 Já jsem zase rád, že nejsem sám, kdo za tím tvrzením může stát. 😉 :yes:
taky poslu jeden odkaz [odkaz]%20fabie.jpg

zvlast u porovnani fotku z Blesku a fotky swiftu zepredu jde videt stejny zadni sloupek...

a navic fotka z blesku neni fotka z vyroby ale tak max z Crashtestu
pardon..chybny [odkaz]
RS
Problém je v tom, že Swift je tak o pořádný kus kratší = mnohem menší zadní sloupek. Jak již bylo asi 500x zmíněno, F2 na fotce je zamaskovaná aby vypadala jako Swift.
RS
Když se narychlo odstraní pár kamufláží, přijde mi to celkem normální. Nebyl čas, až budu mít chuť zkusim to udělat pořádně [odkaz]
Klaudius
Zafarbil si originál linky a nechal kamuflážne...
RS
stane se... už je tomu týden a dnes už je mnoho lepších a jasnějších fotek 😄
Klaudius
yo....zymýšľam sa nad tým, kde sa vzala tá silná podobnosť so Swiftom...veď nejaký čas musel vývoj prebiehať súbežne a keď vyšli japonci so Swiftom, tak tvar novej Fabky už musel byť možno až na nejaké detaily hotový...téma na zamyslenie....
je to z linky, a maskují je jako swift schválně kvůli jízdním zkouškám
Pekelná Micinka
Ještě další důkaz... Swift má jiné, z boku více ploché zpětné zrcátka. Myslím, že ty co jsou na zamaskovaném autě spíše odpovídají těm co má Fabia II na dostupných fotkách
Pekelná Micinka
A další fakt, stačí projet fotky zde [odkaz]
Již zmíněné víčko nádrže... A hlavně budíky ve swiftu mají sv. modré podsvícení... Ano není problém to změnit, ale tak jednoduché to také není... Další věcí je, že by dotyční musely na Swift přilepit boční lišty... No zkrátka asi by se jim finančně nevyplatilo dělat takový podvrh a důvod proč by to dělala Škoda jako taková také není...
Pekelná Micinka
Pardon.. *museli. A ještě další argument: rozvržení zadních svítilen ne zcela odpovídá tomu, jak by svítil swift - půjčím si odkaz od kolegy... [odkaz]
RS
Dovolil bych si ale tvrdit, že páté dveře nejsou finální ... zaprvé značka na názarníku je úlet, za druhé není osvícená a za třetí z dostupné fotky z Blesku, kde lze vidět ujíždějící fabii2 z dálky, je osvětlený výkroj v kufru na spz (rč)
Pekelná Micinka
Je to možné... Každopádně se domnívám, že na tomto sporném snímku je FII.
RS
O tom nepochybuj 😉
Myslim, že to bude fabia, když se podíváme na palubní desku, tak stejný design škoda používá. Foceno to musí být v čechách, protože auto stojí na pravé straně vozovky, viz značka za autem, která je namířena na protější dva pruhy. Když se podíváme na anténu, tak stejný design je u VW, kola jsou ve středu se znakem škody a uprostřed 5. dveří je kulaté logo. Škoda jen, že autor neměl normální foťák, prostě foťák v mobilu je blbost.
Ale počkám si na oficální fotky než na takové mazanice, kde není nic poznat.
To je divný, na fotce je vidět že to má volant vpravo, to je focený v Anglii, nebo to je nějaký podvrh????
je mi ale divné, jak to, že tato fabie, co je vyfocena má volant vpravo, takže "pobritsku" .. nedává mi logiku, proč zkoušejí nejdříve opačné řízení 😉
8-s 8-s 8-s Škodovky (volkswagenovské) jsem nikdy nemusel. Zlatá Felda, poslední pořádná Škodovka, i když už na ní se Němci podepsali. Hlavně tím děsivým faceliftem, ten ji absolutně zničil...ale zpět k Fabii 2. Nemám na ni, nekoupil bych si ji a nechtěl bych ji ani zadarmo. Jel jsem v kombíku Fabie I, seděl jsem vzadu, přední sedačka byla asi uprostřed. Bylo tam tak málo místa, až běda. Po několika minutách mě bolely nohy a záda tak, že jsem musel známého poprosit o zastavení. Když si sednu do Fiatu Panda, mám tam místa dost. Proč? Kvůli vzpřímenému posazu, sice není tak pohodlný, ale do malých aut je super. Co se týká konkurentů, proti nové Corse a Puntu Grande je Fabia ořezávátko. Designem, a hlavně důvtipem. Jezdím Lancií Thema 2.0 16V Turbo. Je stará přes 10 let a nová Octavia 2.0 T jí nestačí. Spotřeba je stejná a požitek z jízdy v Lancii? Proti Oktávce je to jak letět soukromým letadlem. Když v ní sedíte, cítíte to pohodlí, kvalitní materiály a tak, ve škodovce jste jak v PET láhvi, všude plast, všechno tvrdé, podle pravítka a šedivé. Na karoserii naší Lancie není kousek rzi. A to stojí odjakživa na ulici. A škodovky? Ty super německá auta, reznou reznou a reznou. Hlavně tam kde to není vidět, ale o to je to horší. Jak říkám, škodovky - fuj. Dřív tomu tak nebylo, ale teď je to hrůza. A je mi to líto. Ale bohužel, časy takových krasavců jako bylo 110R už jsou asi pryč. A to byl panečku auťák!!! Ne 1000MBX, taky nádhera...nebo prototyp Škody 720. Viděli jste ho??? I Favorit vypadal na svou dobu dobře. Proč? Protože Škodovka spolupracovala s prestižními designéry. Ne s nějakým stupidním porsche designem, co dělá ty hrozné tramvaje pro Prahu. Škodovka už není to co byla...a může za to VW, protože ji zničil...
Pekelná Micinka
Škodovka už není co byla... Co to píšeš??? VW ji zničil? Dyť by jinak dost pravděpodobně zkrachovala, nebo by ji stejně koupil někdo jiný a ten by zřejmě postupoval podobně... Víš kdo nejvíc zaříz Škodovku? Komunisti, ty vo.le... Sám zmiňuješ Škodu 720.. A proč se nevyráběla...
Lancia vs. Octavka... A kolik stála ta Lancia když byla nová? A kolik by stála dnes?..
[odkaz]
Lancie nejsou moc drahý...ta naše stála nová tolik co asi 6 Favoritů 😄 ale mi za ní dali před několika lety 50 tisíc. A stála míň než mnoho horších a starších vozů....
Pekelná Micinka
No jo, ale nemůžeš porovnávat cenu nového a starého vozu...
jo za 50tisic, to musi bejt raketa!!

tyhle lidi mam nejradsi, koupi si nejlevnejsi sunku, co sezenou (proti tomu nic) a pak se srovnavaj s poslednimi modely aut... uzij si svou lancii, 10 let stara? hm a nerezne zatimco fabie rezne hmm. tak ti preju hodne stastnejch km. podle me je nejlepsi strategie, kdyz clovek nema prachy, jit do takhle spolehlivyho auta vyssi tridy, kde kazda vetsi oprava stoji vic nez porizovaci naklady... >😁 pocitam, ze brzy domachrujes 😉
čest fabii 2
Hmm, až se se mnou svezeš, uvidíš. A proč něco opravovat? Vše funguje jak má a naprosto spolehlivě. Což se o škodovkách říct nedá... viz. zkraty v motorku stahování oken, kvůli kterým už pár oktávek shořelo... to by se v Lancii nestalo...... >😒]
Novou Fabku jsem viděla na vlastní oči, je pěkná a povedená. Mám Tuning fabku, ale uvažuji o koupi tohoto tippu až bude na trhu😊))je to pěknej sporťáček, a čumák má taky fajn...
Pekelná Micinka
Ty musíš bejt pekelná micinka! >😁 >😁 >😒]
Príjemný deň vospolok. Žasnem kam až sa dá dostať od hodnotenia SPY foto nového modelu auta. Ku klobásam, ovciam a Boh vie čomu ešte. Ľudia, uvedomte si jednu vec! Čo je dnes národné???.....Pri dnešnom trende globalizácie nám fakt ostáva klobása, bryndza a Tatry a bratom Čechom syrečky, moravská Švestka, Prazdroj....Hm..ten je tiež už súčasťou nadnárodného koncernu SAB Miller.....Tak o čom chceme???...napádať sa a plytko si ukazovať kto je väčší imbecil???....Škodovka, tak isto ako každá iná POSTSOCIALISTICKÁ automobilka a fabrika, by bez vstupu zahraničného kapitálu po páde socíku "zařvala" a skončila v prachu....Produkuje, snaží sa dostať do rôznych segmentov, no robí to nejak divne.....DESIGN???......octavia...zadok fajn, combi nádherné, ale predok je tak dementný, že škoda hovoriť...roomster si odpustiť mohli....aj keď čo do využitia, určite vietor urobí....no mám pocit, že už teraz by si zaslúžil facelift....interiér???...skládačka z toho čo je na sklade??? Nezaslúži si nový model viac ako implantáty???......a ťažko hodnotiť novú Fabku....z tejto fotky je jasné asi toľko, že Štúdie v AutoBilde a pod. neboli ďaleko od pravdy.....a ak je to tak, potom Škodovka potrebuje dosť vážne zmeniť designérsku krv.....bez nápadu, švihu, šmrncu.....Tak na margo.....malé autá?...nie sú new CORSA, CLIO, PUNTO, kapánek dynamickajšie a aktuálnejšie ako nová FABIA???....a to začali vznikať o čosi skôr. Nechýba v Škodovke niekto kto by vedel aspoň sčasti predpovedať, keď už nie určovať designérske trendy??? Ako designér si totiž myslím, že je minimálny problém e😜erimentovať a ísť vlastnou cestou......a urobiť ľudí šťastnými pri pohľade na môj produkt....Pán LeQuement (šéfdesigner Renaultu) to myslím dokázal dostatočne.....no nečakajme od Škodovky, že bude IMAGE automobilkou...musí stačiť maska, okrídlený šíp a ochota neurobiť nič lepšie a krajšie ako koncernový súputníci------ako voľakedy s favoritom a ladou samara.....Veľkí budeme až vtedy, keď sa na nich prestaneme hrať......Prajem Vám príjemný deň.....
Pekelná Micinka
No a to je to co nechápu... Proč by měla být Fabie dynamičtější jako Corsa, Clio, Punto, jak ty píšeš? Právě to je její deviza, že není zaměřená tímto směrem. Fabia je řekněmě zaměřená na všechny věkové skupiny.. Takže třeba i na 50níky... Mě to vyhovuje.
......ale to sa tu potom celkom zbytočne bavíme o tom ako vyzerá......Stačí si kúpiť daciu logan.....okrem toho nepíšem, že by mala byť dynamickejšia.....no je nudná.....a ver mi, že v dnešnej dobe si 50nici (apropo - nie starí ľudia) kupujú práve autá ktoré sú vábivé a príťažlivé.....a neviem, či je devízou byť zameraný celkom iným smerom ako celý segment v ktorom chcem zaujať a dosiahnuť prvé miestá......ale nikomu to neberiem....skôr som sa vyjadroval ku škodováckej designerskej impotencii ako takej......pekný deň,,, 😉
nastran
nestačí si koupit Dacii Logan, protože kvalit Fabie jednoduše nedosahuje. Navíc mě se Punto, respektive Grande Punto nelíbí. Takže opět je to jenom věc názoru.
prosim te, ted ti tam postavili dve fabriky a budes Skodovce chtit rikat o autech...jinak zaplat panbuh, ze Skoda jde svou vlastni cestou a nekopiruje jen to, co zrovna leti (viz. Corsa, 207ka) ... od kopirovani tu mame Ko(pi)reu a jejich modely, napriklad
...a vieš, že aj budem?.....Neboj sa, viem o čom hovorím.....česť škodovke z minulosti.....no teraz je to fakt ubohé.....skús si nájsť PONTIAC TRANSSPORT...co je auto cca 15 rokov staré.....Všimni si prednú okennú partiu.....s čiernym stĺpikom a veľmi nápadne rovnako vykrojenou hranou okna smerom nahor na konci.......Hm?...ROOMSTER, FABKA 2......Alebo?...SUZUKI SWIFT???.....nejde o detaily, ale o celkové pôsobenie zovňajšku.....a to by sa stávať nemalo....pajcujú iba KOREJCI?.....Ale veď v princípe o nič nejde.....každé auto má svojich obdivovateľov aj tých druhých......nie je problém....každý to vidí inak......a podstatné sú pre fabriku a nemecký management aj tak ČÍSLA....
a aby som nezabudol....tie dve fabriky ma vôbec neinteresujú......to po prvé.....a po ďalšie....myslím, že 2/3 tu zúčastnených si už ťažko spomenú na Škodovácke svosty spred 30tich rokov......takže bez strachu.....viem o čom píšem.....
Souhlasím a dodám: vo co, propánakrále go....??..... ::---))))
Ctu ctu ctu a nikde zadna diskuze treba ohledne prakticnosti!!Jen at nema 213l zavazadloveho prostoru.Myslim ze tohle by lidi odradilo.Jinak noa fabka nenapadne,ale pro mne treba libive auto.Finalni verze ukaze.S pozdravem
vypada velmi, velmi zajimave😉)) PS. a ty kecy nekterejch „dealeru“ anebo vecnejch nespokojencu, ktery se tu snazej naznacit, ze auto je „hnus“ nebo snad kopie => bodejt by, když se i na nekvalitnich fotkach ukazuje, ze to bude vetsi odvaz nez predchozi verze….Skodovce tleskam😉)) uz se da pochopit i MPV ´ulet ´- Roomster, kterej jakoby dostava najednou vetsi smysl…i kdyz Roomster si vede ve svete dobře, jak dnes patrno...
Ty e😜erte, že jsi v Octávce vůbec nikdy neseděl a natož ji řídil. To nevim jak by jsi pak tituloval ostatní auta v daném segmentu. Neříkám že se musí Octávka líbit každému a že nad to auto není, ale rozhodně patří k tomu nejlepšímu ve třídě.
je to venku, nema smysl nic maskovat skodovka jde do kytek... existuje plan na likvidaci skoda auto! vsechno zacalo roomsterem, ktery je tak hnusny, ze vyvolava davici reflexy. auta se hromadi na sklade, nikdo je nechce a chysta se velke propousteni v kvasinach. zpravy o vyprodane produkci a chystane treti smene jsou jen arijska lest sirena prodejnymi zurnalisty za par chlebicku a mineralku. ani fakt, ze skoda predbehla v nemecku v prodejich peugeot neni pravda - statistika je falsovana!!! ted prichazi nova fabka ktera je verna kopie swiftu - suzuki bude skodovku zalovat a skodovka bude muset platit takovy reparace, az se z toho po-ere. suzuki koupi boleslav, kia koupi vrchlabi a dejvu koupi kvasiny. do dvou let zadna skoda nebude a my cesi si konecne oddychneme, ze nase cesty prestanou byt zaplavovany tim hnusnym nekvalitnim brakem... pro tele tele ja tuna...
ja do skodovky nekopu, statistiky beru, ale roomster je podle me hnusny auto a nova fabie se mi hnusi taky. zaroven mam pocit, ze takhle spatne prijata skodovka jeste na diskusi nebyla. tot muj nazor. a mrzi me to, protoze si myslim, ze O1 je pres svuj konzervatismus zvenku auto porad pekny i po tolika letech. uz facelift felicie byl spatnej vtip. fabie zbytecne usedla, ale kdyby ji projektovali na vetsi kola, je docela hezka. F2 ale fakt nemuzu zejmena kvuli tomu predku z roomstera. zvracejici smajlik
nastran
>😁 fakt mě to rozesmálo :yes: jinak zítra je Tele Tele, nesmím zapomenout koukat 😉
jan tuna
je to hnus ten předek je to podobný navíc suzuky swift od tý doby co začaly dělat roomstera takovej hnus dělaj jenom hnus a ještě kopírujou od suzuky nejpovedenější jsou oktávky jako na idnes jsou taky fotky nový fabie vyfocený na d1 ve dne je to fakt divný auto
RS
Bez urážky, příspěvek na úrovní první třídy ZŠ 8-s ,ale chválím za uvedení zdroje dalších fotek na idnes :yes: Mimo jiné zde je zřejmě Roomster Scout :yes:
RS
[odkaz] a [odkaz]
RS
oprava [odkaz]
Zlatej Logan Kombi ! Za cenu týhle "nádhery" budou dva, a klidně je budu moct nechat venku před barákem. :-!
😄 aspon teda myslim - kdyz sem se tak koukal vsude mozne po netu nasel se tedka fotky fabie na dalsim ceskym servru o autech. [odkaz] podle me co vidime na fotkach auto.cz je fabia - a na fotkach autorevue.cz je to taky akorat s rizenim na spravny strane. na tom odkazu co sem jsem daval mi jenom nesedi jak je zadni cas auto strasne vysoka. podleme muzem rict ze zname podobu fabia i ze zadu - tak na 80% ostatni si domyslime.
...vypadá to prostě jako kontejner ! Už to vidím v barvách na standatních plechových 13´. To teda bude žrádlo ! A populární 1.2 HTP s tím bude fakticky "mávat"
nemate pocit, ze skodovka zkousi, co unese loajalita zakazniku??? >😁
a co máš za káru ty? Ty masírku.
UŽ SE TĚŠIM AŽ VYJDE KOMBI... 😄 😄 😄
první combi bude na montáži v pondělí
😄 😄 😄 😄
[odkaz]
Tak to prave davali na Nove v televiznich novinach. To bylo ale trapnych kecu okolo... Na nove jsou fakt e😜erti, jsem se malem posmal >😁
...i frantíci z toho mají čurinu
muzu se vas na neco zeptat?? ne vsech ale vetsiny lidi co tady pisou. predstavte si kdybyste nevedeli ze to co je na obrazku je skodovka. jak byste reagovali?? ja bych reagoval, ze se mi to moc nezda ale ze si pockam az auto uvidim v realu. pockal sem si takhle u roomstera a vyplatilo se - ze zacatku se mi moc nelibil a ted se mi celkem libi - musi mit spravnou barvu ( jedina spravna je modra metaliza 😄 ).sem trochu odbech. myslim ze vetsina lidi na spionazní fotky fabie reagovala stejne jako ja. bohuzel tito lide vedi ze to fabia=skoda=ceske=spatne. tem nic nevymluvime ;-\ tedka se tesim az fabii uvidim v realu. jenom si myslim ze je skoda ze skoda auto trochu opustila svuj nadcasovej desing. snad si na to ten nazor zmenim😄 jo a proto ty co jsou nastvany co jsem tady napsal mam jeden malej odkaz [odkaz] - s tim se skoro ve vsem ztotuznuju.
jenom zapomnel sem jeste poslat par aut ktery nevypadaj moc hezky jako prototypy. [odkaz]
[odkaz]
vypadaj hezky - moc ne ze jo. asi jako fabka😄
R60
Obávám se, že Škoda ztratí několik procent na Českém trhu. 50% to už asi nebude!!! Měli by se probrat. Nabízet Roomster 1.2 HTP 47kw s "akční cenou" za 410 tis. je těžký úlet. To si koupí fakt jen nějaký zoufalec.
R60
Obávám se, že Škoda ztratí několik procent na Českém trhu. 50% to už asi nebude!!! Měli by se probrat. Nabízet Roomster 1.2 HTP 47kw s "akční cenou" za 410 tis. je těžký úlet. To si koupí fakt jen nějaký zoufalec. Měli by ubrat s těmi cenami a neměli by si hrát na kvalitu, tu si myslím mají na jakž takž úrovni už Bohužel pro Škodu i šílení Korejci. A bude hůř.
Ty co se vysmívají f2 asi nic neví o vývoji auta. podoba se Swiftem je jen náhodná a vztahuje se jen na lakovaný sloupky A a B. jinak je to přece ůplně jiný auto!!! - vývoj tohoto auta byl zahájen v době, když ještě nikdo ani netušil, jak bude nějaký Suzuki Swift vypadat. A Škodovka s nápadem lakovat černě sloupky přišla už na studii Roomsteru (2003). Že zepředu Fabia 2 vypadá jako Roomster dá rozum, protože roomster technicky i designově vychází z Fabie 2. Je to stejný jako Ford C-Max a Focus - ty taky mají stejný design, s tim že C-Max je ,,nafouknutej". Zadní svítilny na fotce nejsou vidět celý, a kdyby jste se pořádně podívali, zjistíte kam až sahají a že jsou dost velký vzhledem k pátým dveřím - a nevíc pokud vim tak bude mít Fabia 2 SPZ na kufru, což víko ještě opticky zmenčí. Myslim že to bude fakt povedený auto!!!!
Klaudius
Technicky môže byť naúrovni. Už by bolo načase, Octavii II chýba dôstojná menšia sestra. Ja mám obavu, že aj nová Fabia bude taká úzka ako Roomster. Ja som si v Roomsteri nemal kam dať ľavý lakeť, tie dvere boli nejak príliš blízko, alebo v nich nad lakťovou opierkou mohla byť väčšia priehbina...asi o 3 cm na šírku viac a dojem by bol lepší...
A a B sloupek není lakovaný. Je to plastový výlisek. 😉
Je opravdu velice škoda, že se Škodovka pořád tak úzkoprse dží zeleného podsvětlení přístrojové desky... na fotce je to vidět a vypadá to vážně "hnusně"...
Myslím si, že takovéto podsvětlení patří už jen snad do starého modelu Octavie...
Copak nemají ve Škodovce opravdu žádnou představivost???
Klaudius
Prečo, zelená je príjemnejšia a ukľudňujúcejšia ako studená modrá vo VW alebo dokonca červená v Seatoch. Zelenú má asi Škoda v rámci koncernu pridelenú...
RS
třeba každý budík v jiné barvě. >😁 8-s
Podsvítit černou metalízou by bylo origoš >😁 :yes:
Pekelná Micinka
Mě zelená nevadí...
ericn
Taky si myslím že zelená je fajn, něni to tak studený jako modrá a neřeže to do očí v noci jako červená 😉
jde o odraz semaforu😊)
A proc teda na zelenou stoji??? >😁
nekecám a je hezčí než fóbie 😄
[odkaz]

Je to odkaz jak asi ta fabie muze vypadat. Jen u toho zadniho sloupku nevim, jak to bude ve skutecnosti vypadat- takhle asi ne... ale ty svetla jsou realne.
Nevím, ale zdá se mi že všichni kdo fotku upravovali do "nezamaskované" volili špatnou linku zadních dveří, myslím že pravá bude ta kolmější a ne ta oblá, která víse zasahuje do zadního sloupku.
RS
Zadní dveře jsou pořád trochu tabu, ale po úpravách se dá říci, že přesně takto bude F2 ze zadu vypadat. Originalitou to nehýří, ale mě se to začíná velmi líbit :yes:
pisu to uz dlouho, ale vazne nikomu z vas nevadi ta mala kola??? nejen celkove, ale zejmena ve vztahu ke karoserii. opet na to nepujdou 17tky natoz 18tky a teprve posledni jmenovana by na tom aute vypadala normalne. esteticke hledisko hralo pri vyvoji F2 pramalou roli, zda se. kdyby byla alespon za cenu logana, ale tenhle trh si skodovka nechala ukrast a auto pro mlady lidi nenabizi vubec. ;-\
[odkaz]

tak tohle je druhá verze toho sloupku.. snad už reálnější... našel jsem inspiraci z fotky fabie z výroby

co se týká těch malých kol.. viděl jsem kdysi fotku fabie combi a tam mi ty kola prisla extremne mala. tady to taky neni zadna slava, ale je to lepsi
..tak na jednej strane tu FII niektorý "horlivci" /GTI, huml, RS...../obdivujú ako dizajnérsky skvost a na druhej tí istí jedným dychom píšu, že je to len nepodarená fotomontáž....tak sa už konečne rozhodnite...je to škaredá fotomontáž?....krásna FII?...alebo čo vlastne >😒] z tohoto mi tu vyplíva, že pre nich je to aj tak v podstate jedno...bude to mať nápis Skoda...tak je to dokonalé a krásne...tak, kto je tu vlastne ubožiak a trouba...? >😒]
fotomonáž to není
JA JSEM O f2 NENAPSAL NIKDY, ZE SE MI LIBI. TAKZE NEZ NEKOHO ZACNES HAZET MEZI HORLIVCE, TAK SE NAUC CIST. ;-\

"kto je tu vlastne ubožiak a trouba...? "
..prepáč ty si to fakt nepísal.....sekol som sa....
RS
to ses seknul vícekrát. Já jsem nic obdivujícího teda nepsal, protože stále vím kulový jak to bude v reálu vypadat 😉 takže prepáčuj znova 😄
víš kulový, ale začína se ti líbit?....to je fakt logické.... >😒] myslím, že si sa pre zmenu v úsudku teraz sekol ty... >😒]
RS
znáš význam slova "začínat" ?
samozrejme, že "neznám" som blbý VS.... ;-\ o niečom vieš kulový, ale aj tak sa ti to začína líbit.... :-! trpíš podobným syndromom ako tvoj kamoš GTI..musíš mať za každú cenu pravdu..tak ťa v tom nechám...som len blbý slovák...
RS
Když si zatím stojíš 😉 ... PS: Co má můj názor, že se mi začíná líbit společného s pravdou? >😁
aj ked splietaš dve veci tak nič...nauč sa čítať....
no tak vy tu skoro všichni vipadáte jako malý děti, který ani nevědi, očem se baví.................zkuste se takhle bavit až to uvidíte na vlastní oči hmm???
co je to za kecy? diskuse je pod clankem s fotkou. proc bych na ni nemohl reagovat? navic.. predek roomster prilepenej k tomuhle zadku videt v realu ani nechci :no:
tak si nech vypíchat oči >😁 >😁 >😁 >😁
RS
vipadáte jako malý děti .... hmmmm >😒]
a ty si jí viděl?já na rozdíl od vás na ně koukám cca 2 roky sice to sou jen holé káry v laku,ale vím aspoň jak vypadá
koukám že ste tu všichni teda ňák chytrý.....????????......
to je jasný že je fábka nejlepší. Nemám pravdu??
Viděl jsem jí na živo.... Má volant na pravý straně a předek jak roomster.... nevipadá špatně....
RS
Tady se koukám šíří nějaká nemoc s pravopisem 😄
Ty vogo,ne-ke-cej!!! Fáákt? Ti závidím. Ale pravopis ne. Rozlišujme mezi ním a úklepem. 😉
A já ji viděl taky. A dokonce měla i volant vlevo 😄
Jsou to bláboly, já v ní i jezdil, a nemůžu říct nic špatného. Když naběhla stará Fabie, tak taky pár pitomců nadávalo , že je divná a dneska? ...
Jak se tak dívám tak od Rommstera Škodovka dělá samý hnusný auta a to romstrem počínaje a kdo ví kde to skončí.ale New Octavia RS se povedla!!!! :yes: :yes: :yes: :yes:
za ten datum se omlouvam mam toho ted moc takze sem to kapanek prehodil ale pro ty kteri nevedi jak vypada cesta po R10 z Mnichova Hradiste do Mlade Boleslavi PUCTE SI FABII V COMBIKU A ZKUSTE SI ZE TO JDE😉jinak motor nijak upravenej nemam krom deravyho vyfuku a je fakt ze auto jede na 5000 otacek a rve to jako sv... ale i tak 190 je maximum co jsem z auta vytahnul a rada pro Vas co mate 1,4 MPi --tankujte jen u OMV nebo u Shellu pak to jede uplne jinak a kdyz jedu na spotrebu vic jak 5,5 pri 90km/h (tempomat) na 2500ot. nedostanu😉
Když se podíváte na fotku z Blesku, tak je to tvarem karoserie Mini. A jinak ke Škodovce - s ohledem na fanatismus českého zákazníka, který kupuje škodovky za jakoukoliv cenu, se nelze divit že Škoda v Česku natahuje zákazníka co to dá. Na západě lidé přemýšlejí hlavou, proto cena Škodovky je levnější než v rodném česku, jinak by byla neprodejná - viz články dovezte si škodu ze zahraničí. Roomster v ceně 339 tis. a výbavě, za kterou by se dnes styděl i jakýkoliv nový nejlevnější zahraniční vůz v ceně 150-200 tisíc. Romster, 1.2, výbavá žádná, ani přihrádku spolujezdce to nemá, naopak např. koupíte v akci větší Renault Mégan Grandtour 1.4/100PS s klimou a v elektrice atd. za 399 tis. Lidi škodovku hold koupí i kdyby neměla bezpečnostní pásy a volant. A to už nemluvím o tom kolik stojí bazarové škodovky. Lidi začněte přemýšlet!
Asi jsi měl moc náročný den. Lidi si kupují auta(beru podle sebe) na základě vlastního rozhodnutí a na názor někoho na netu docela s přehledem se**/rou jak na placatý kámen.Nebo je nějaký zákon, který upravuje povinnost kupovat Škodu???Nebuď směšný. >😁 :no: Si představ,že v Itálii se zase nejvíc prodávají Fiaty a tu se hádají, jestli nové Bravo ano či ne a počet příspěvků převyšuje asi prodeje za rok(zatím,ale karta se otočí). Tak si hoď mašli,nebo neřeš to,raději,abysme se zase dovzdělali.Tak jaké auto do 750 tis bys mi poradil s tím,že mi nezáleží na značce a zemi původu,jestli benzín nebo nafta, 2 kolka nebo 4x4 ani tvar karoserie. Aby tam vešli 4 dospělí + kufr kolem 400 l. 😉
RS
Co má Roomster společného s Meganem? 😉 Jinak za papírových 399 koupíš Room 1.4/86PS s klimou a v elektrice taky... a to neni v akci (u dealeru se da koupit i podstatne levneji) 😉
ty jsi hlupák. auto za 150tis. s výbavou? a viděl si crash testy? to si raději slep autíčko z ABCčka.
Doufám, že jste autorovi této fotografie dali ten Play Station, jak jste kdysi slibovali >😁 >😒]
[odkaz] [odkaz]
ta fabie vypadá dost dobře... už se těším až tam budou dávat třeba TSI 170PS nebo TDI s common railem
mimochodem se objevily dalsi fotky na www.autoweb.cz
to je ta ista ,len na nu hodili uz zimne gumy >😁
RS
SpyFotos jako šafránu :yes: I přes původní rozpaky se z toho klube pěkný malý vůz. Profil velmi dobrý. Litá kola z fotek vypadají důstojně. Snad na to nepustí nic menšího než R14.
pekny profil?? vidis taky ten traktor stavenej do vejsky s koleckama jak od detskyho kocarku?? to je prudka elegance :no:
admin badge
Ondřej Šámal
Na netu se objevily další fotky nové Fabie. Je to asi ta stejná stříbrná, která je vyfocená i v tomto článku. Na fotkách je vidět část přídě, bok a záď.
Jak to vypadalo.Ze predu jak Roomster
kde si to vydel,net je dost veliky pojem..
koukals pořádně?Jestli jo,tak sis musel všimnout jednnoho rozdílu.A to barvy střechy.Jedna je černá druhá bílá a v dnešním blesku sou nvý fotky i ze zadu tak se podívejte
[odkaz]
Nevite nekdo,proc ma nemeckou SPZ
Jako jinou znacku by nemecke auto melo mit?
vždyt to není žádná rarita, spy foto apod., jak z toho tady dělají senzaci ... vždyt nová fabia se prohání už normálně v provozu, za bílýho dne, nemaskovaná ... naposledy jsem viděl v pondělí 2 u Loun, jak si to sviští za plnýho provozu a mohl je vidět každý
Taky proc by to maskovali? To auto je tak hnusny, ze se kazdej radeji otoci na druhou stranu nez aby na to musel koukat >😁 >😁 >😁 Nemaskovat vubec je v pripade Skody nejlepsi maskovani >😁
a roomster to samý a navíc totálně hnusnej :no: 😄 >😁
je zaujimave citat tolko roznych nazorov, avska musime sa na to pozriet z nadhladu, nakolko veci mozu byt neobjektivne tym, ze niekto je na fabiu zatazeny, niekto je na nu vysadeny. ak niekto cakal, ze nova fabia bude prevratom v designe, technologii a vo vsetkom ostatnom sa pravdepodobne mylil. skoda nie je proste v pozicii aby si mohla dovolit e😜eriment ala honda. potrebuje predavat a zvysovat dojem znacky, co honda uz svojim sposobom vybudovane ma. asi pre skodovku momentalne najprijatelnejsia cesta, ako predstavit novy model, ktory bude aj tak zakladom rozsirujucej sa ponuky. urcite ma skoda na viac, ci uz v dizajne alebo hocicom inom, lenze nesmieme zabudat, ze jej miesto v koncerne, je prave tu a toto. uvidime nazivo ako to cele dopadne. a podobnost s inym modelom?? bohuzial, taka je doba. uz vsetko viacmenej existuje a opakujem, skoda si nemoze dovolit e😜erimenty. co je na skodu, pre skodu. 500 sa blizi. lets go!!!
kopirujou vsechno vot toyoty roomster-yaris verso fabia2-corola
superb-avensis cekal sem od fabie vic :no:
maro: protoze je to corporation z WV
Dnes jsem ji videl na D1! 😄
já jsem ji dneska potkal na d5 na prahu, byla maskovaná, tak jsem se na ni pověsil ale prostě jsem jim nestačil, asi měla dost silnej motor, já mám fabii 2,0/85kw a to už jede celkem slušně
Ahoj anonym. Otazocka: A preco si si kupil Fabiu??? 8-s
protože se mi líbí aspoň zatim současnej model, větší auto nepotřebuju
vypadá spíš jak vw fox >😁
Primo od zdroje - interier bude UPLNE stejnej jako v Roomsteru. Ja jenom abyste se netesili. 😄
a to si myslel že bude uplně jinej jo? já myslím že je docela pěknej ten interiér
No uplne... trosku odlisnej by bejt moh. Samozrejme pri zachovani designu vnitrku Skoda.
já myslím že je interier v poho ale doufám že se new fabia dočká lepších výplní dveří, výkonnějších motorů a možnosti obouvat větší kola. jinak proti fabii nemůžu vstyčit prst, jednu mám už 3 roky a naprostá spokojenost
Mohli by tam montovat 1.6FSI, to by nebyla špatná volba, současná generace má takovou divokou nabídku motorů_ 2x1.2 o skoro stejným výkonu 2x1.4 a pak dvoulitr. U dieselů je to lepší ale mohly by být v nabídce ještě silnější motory než 96kw.
No nevím: [odkaz]
To auto musíte mít!!Jste přece vlastenci 😄 Slováci nemajů nic,tak sa musí prizbůsobiť! Ale passat je passat >😁
Mam tendle tejden praxi ve skodovce a od pondelka sem ji vidal vic nez casto. A hlavne: v jedne hale sem videl jeji smontovanou karoserii. DULEZITE: ZADEK JE KAMUFLOVANY!!!! SPZ SE NACHAZI PRIMO POD LOGEM!!!! Klika je zde namontovana DODATECNE!!! Prazdne misto pod logem je tedy vyplneno a ze skaredeho kacatka se nahle stava mala labut. V patek sem se prochazel okolo 3 prototypu tankujicich na pumpe a nahledl sem samozdrejme i do INTERTERu. Tady se predstava krasne labute meni na kacatko. Je to totiz ROOMSTER se vsim vsudy. Mnou videny prototyp mel zato panoramatickou strechu. Uz sem tu videl i fotky: je to ten co ma uplne cernou strechu. Verte ze nevipada tak zle. Vipada prekvapive dinamicky, jako klin.
Klin je dynamicky jenom v pripade solidni majitelky. 😉 >😁
no já myslím, že to bude auto na vrcholu své třídy-stejně jako jedničková fabie v roce 1999. A to ať už půjde o jízdní vlastnosti(i dnešní fabia je má vynikající)tak o dílenské zpracování nebo například bezpečnost. Možná by bylo lepší uvádět zde nějáké přihlouplé názory tak za rok za dva, za tři, až budou s novou fabií nějaké zkušenost-veřejnosti i odborníků 😄
Jizdni vlastnosti budou stejne jako u stavajici fabie, a to z jednoho prosteho duvodu - podvozek je totozny. Zatimco v roce 1999 to byla bomba, dneska nevim nevim.
podvozek bude modifikovaný ze současné generace, měnit ho za zcela nový by nemělo smysl, protože i ten současný je stále na perfektní úrovni. Rozhodně by Škoda nevypustila do prodeje (dnes fakt už ne)auto, které by za konkurencí zaostávalo=už jsou pryč doby favoritů a felicií, které vyplnili dobu mezi automobilovými šunkami a současnými moderními modely.
Čus lidičky, chcete nějaký fotky nový fabie nebo roomster scout?tak mi napište kde v boleslavi je ta 1 brana nebo 2 jak tam stal ten roomster scout.napište mi popis sem nebo na email lukas.unucka@centrum.cz

chystám se tam v sobotu tak mi radtde at něco anfotim.Budu radši když budete psat na ten mail abych měl přehled
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
ahoj nemas nahodou fotku s ineho pohladu ?? pripadne odkial ju mas je super .... 😉
1.9 TDI - 150 PS - 350 Nm - 220 km/h - 8.8 s - 215/35 R18.
[odkaz]
Čus lidičky, chcete nějaký fotky nový fabie nebo roomster scout?tak mi napište kde v boleslavi je ta 1 brana nebo 2 jak tam stal ten roomster scout.napište mi popis sem nebo na email lukas.unucka@centrum.cz chystám se tam v sobotu tak mi radtde at něco anfotim.Budu radši když budete psat na ten mail abych měl přehled
Já na Fabii močím. Je to nula auto, v životě bych si takový malý a směšný vrak nekoupil. Je to, jako kdyby kamufloval vozka definitivní vzhled kopky hnoje.
Toto je velmi kvalitní názor. Fabia je směšný a nebezpečný vrak. Je s podivem, že tak malý vůz, kde každá nehoda v rychlosti přes 80 km znamená smrt je vůbec nabízen k prodeji.
Nejmenší vůz jaký se vyrábí by měl být velký alespoň jako VW Passat... Cadillac STS 4,2 Nordstar jwe optimální . Nebo Audi A 8. To je kvalitní vůz nižší třídy.
Promiň, ale jseš magor!!! Jestli máš Cadillac za 3 miliony tak jseš king, ale nevím proč to vnucuješ ostatním, pro spoustu lidí je Fabia dobrým vozem. Jestli máš touhu jezdit jako prase tak nekomentuj Fabii ale kup si Ferrari a na těch našich silnicích se rozmázni v první zatáčce!!!
Sami všichni uznejte, že se Škoda Auto za posledních pár let mění a to velice pozitivním směrem!!!
Will the new Fabia have 170 or 140 PS ?
Fabia must have the new engine with the 140 Ps power from
Golt Gt . >😒]
giochi adulti catturare video streaming hotel parma amico maria appunto or tesina guida apertura conto corrente voli palermo orecchino farfalla scopate gratis
scheda madre bigiotteria anno morte giulio cesare finanziamento online sfondo ragazza bikini cover all copertina cd gratis compagnie aerea offerta volo madrid mutuo casa mutuo casaviva
grande fratello it firenze appartamento vacanza voli bologna voli madrid cartuccia hp voli londra giochi simulazione dance tights albergo genova hotel catania
film da scaricare negozio strumento musicale lettera dimissioni appartamento vacanza dragonballxxx gratis hotel grecia dvd vergini economici r finanziamento on line gioco super mario online noleggio vela