Novinky
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
0
No sorry, ale proti A3 je hodne tezkej kalibr i Logan. A3 je pojizdny zachod pro teplouse. Tohle Volvo je jina liga. Volvo :yes: :yes: :yes:
0
už aby udělali nějákou ostřejší verzi...T5, by bodlo...bo nějáký R ve čtyřkole...to byl fičák ve třídě hothatch...
0
Od začátku bude v nabídce T5 s 220 koníky (motor z Focusu ST) :-! 😉
0
mno tak to je potom fajnovka..myslim že se golfi, a3 a focusy maj čeho bát...protože tohle auto i s nejsilnějšim mototrem nebude dávat najevo co je zač...doteď muliju 850 T5...bílá barva 4 dveře...a nikdo nechápal... >😒]
0
850 T5 :yes: Navíc bych si tipnul, že C30 s motorem T5 dostane i pohon všech kol - S40 s tímhle motorem ho má a vhledem k tomu, že C30 je technicky podobné auto..
0
:no: :no: :no:
GTI
0
Prosím, neber můj nick. To si tu neděláme. Díky.
0
Prosím, neber můj nick. To si tu neděláme. Díky.
Ghostyx
0
Souhlas. Rekl bych, ze i proti Golfu, Meganu, Focusu a spol. Bravo Volvo. :yes: :yes: :yes:
0
Kategorie Audi3 nebo BMW3 by mi seděla ale proč sem někdo tahá pořád Focus nebo Golf??? Jinak za ty peníze klasická výbava,nicméně Civic8g již 6stpřevodovkou nebo automatickou klimou a spoustou dalšího za podobné peníze!!! >😒]
0
No a Korejci toho maji za podobne penize jeste vic... Znamena to snad neco? Mam si kvuli tomu koupit spis korejske auto nez BMW?
K základu to chce přihodit tak sto tisíc a máš dokonalou káru. Samozřejmě, že bude problém s omezeným, počtem dveří, takže C30 neaspiruje na konkurenci A3... leč... došklo k zásadnímu rozšíření modelové palety na premiovkách v nižší střední... Pro sólistu, dva bezdětné, či starší pár... vynikající auto. Nebude stárnout a za pár let se z něho stane ikona... BRAVOLVO :yes:
Jak jsem byl z počátku z tohoto modelu nadšen, tak v reálu už to tak uchvacující není. Ovšem CENA, výbava a značka je velmi pádný argument :yes:
...zrcátka v barvě karoserie až v nejvyšším stupni výbavy, to je teda i na Volvo dost zarážející ;-\
To, že nemáš na Audi A3 neznamená, že je pro ***e. Náhodou A3 je super auto.
no tak ono z audi jedine a6. a3 opravdu prilis neoslnuje....prilis male auto na prilis velky design
Teď jsem parkoval na parkovišti vedle Roomsteru jednoho prodejce, který tam měl cedulku, že vůz je k prodeji za akční cenu. Zděsil jsem se!!! Motor 1,2 HTP 47kw něco jako že to má klimu, tak si sedněte na zadek a plaťte. Neskutečných 410 tis. Šílené, tragédie. Co si v té Škodovce myslí. Tady mám min. 1,6 v plné palbě pěkné auto za 490.tis. Měli by se probrat nebo je zničí i Korejci s jejich novinkami.