Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
12Eagle
Kolosálne! Z4 M Cupé je nádherné auto už z fabriky, a toto došperkovanie je perfektné. :yes: Hamann vie, ako zdvihnúť image. Zvlášť sa mi páči zadný spojler a mračítka. :yes:
No tak krásně zmršit tohle auto to neumí kdejaký patlal to už musí být echt blb!!! Mrčítka ale moda 300kč zadní spojler moda za 500kč a kola ? Nevím no kluci od Hamana krapet ustrelili, pokud chteji vylepsovat tak by vylepseni melo byt ku prospechu a ne k smíchu či k placi.
cpt. Nevr
Tak tohle je fakt optickej tuzing, od těhle moulů bych si tam akorát nechal oddělat omezovač.
Hamann - ničím novým nepřekvapil. Jen domršil Z4 coupé, což evidentně nedalo moc práce :no: Ta kola jsme snad viděli už tisíckrát. Mračítka jsou jak z hypermarketu a díry na mlhovky - no, snad jen že lepší že nechali díry než kdyby tam cpali další sadu mlhovek. Boční zatmavené okénko, které ničí boční pohled :no: Fakt těžká bída, chlapci. PS: Na Geigecars ale pořád ještě nemají >😒]
Ten bodykit se mi fakt líbí, i ty mračítka zkousnu ;-\ .Ale ty motorové úpravy >😁 , to je fakt ubohé.POZOR VŠEM PŘÍZNIVCŮM TUNINGU:Hamann zvýšil výkon o neuvěřitelných 14 koní a maximálka stoupla o božské 2km/h.Fakt brutální tuning!!! >😁 >😁 >😁 😄 :-!
Asi se budu opakovat, jsem velký fanda BMW a miluji tovární vozy, ale tuning zvládají mnohem lépe např. firmy kolem MB... 😒
Hamann je sice jedna z mala firem v oblasti, o ktere si myslim, ze produkuje docela vkusne vyrobky, ale s timhle Bavorem se krapet prepocitala a toto v seriove podobe krasne kupatko,totalne zprznila :no: :no: :no: