Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Blata 125 Motard a Enduro: potěšení pro mladé

39 komentářů

😉 :yes:
Nádherný kousek! BRAVO BLATA!!! :yes: :yes: :yes:
BRAVO. Konečně parádní česká motorka.Jen tak dál. :yes:
:yes: :yes: :yes: 😄 😄
cuisine
safra tak to vypadá dobře .... furt tak nějak uvažuju že bych si nějakou 125 na přibližování a popojíždění koupil a čína je sice levná ale co ta spolehlivost a životnsot a japonci mají ceny zas někde jinde .. tohle by mohlo býto docela povedené .. držím palce ať se jim to povede dotáhnout do dobrého konce :yes: :yes:
...at mame konecne poradnou ceskou motorku!! >😁
je to nadherna motorka, jeste by nebylo od veci zaradit do clanku jmeno autora designu,zajimalo by me to...
'Za designem stojí návrhář Stanislav Hanuš'- v článku je to napsaný.. a jinak- super počin, škoda že to nevyšlo s tím šestiválcem v motoGP. Neví někdo jestli se tam bude chtít Blata vrátit..?? Nebo jestli nechtěj začít nějakej šestivál vyrábět?..
Blackblade
S šestiválcem je to všechno špatně... Protože se kolem motorek motám už nějaký ten čas a trochu na jiné pozici, než běžný motorkář, vím, že firma Blata chtěla rozchodit nějaký projekt, který Honda poslala k ledu a nějakým způsobem se tento návrh objevil v ČR.

Krachlo to především kvůli nedostatku investic a ten oficiální závodní motor nikdy nespatřil světlo světa. Zůstal jako prototyp ve firmě a momentálně je už "offtopic", protože třída MotoGP přechází v roce 2007 na objem 800 ccm... Ten motor by se musel od základu překopat, šest válců na osmikilo je uplně mimo, takže by to stálo další ranec peněz, které Blata neměl a v současné době nemá.

Myslím, že 125 Motard a Enduro je cestou, jak z kola ven. Pokud se to povede, jak se všude píše, pak by se to mělo dobře prodávat = budu peníze a další projekty 😉
Tesi me ,ze po dlouhe dobe vidim zase jeden cesky vyrobek na urovni. :yes:
Skvele jen tak dal a drzim pesti, at se to dostane do seriove vyroby.
Konečně plnohodnotný stroj, za který se nemusíme stydět.
Šup s ním do výroby!
vypda solidne, pokud se skutecne bude vyrabet a byla by dobre postavena cenova polytika, tak by to stalo za uvahu :yes:
V interview na motorkari.cz rekl pan Blata ze to bude stat neco pres 80 000¨... nevim jestli to je realny, ale jestli jo tak to bude bomba
I.A .Opravdu moc povedený kousek.Už se těším až se bude prodávat, kéž by to šlo za tu zde uváděnou cenu...Podle mě je hezčí než Jawa Dakar, co se týče designu....Je to mazlík 😄 :yes:
je to docela dobre paci sa mi jej vyska a taka lahkost, premakana >😁
Dopadne to jak pokus Pragovky vyrábět motocykly. Vyrobí se pár set kusová série bude se prodávat dva-tři roky a poslední kusy (neprodejné)půjdou do šrotu. Výroba v řádu desítek kusů postrádá jakýkoliv smysl.
Ale oni chtělí prodávat tisíce kusů ročně. Což je za určitých podmínek reálné.
BTW: Prodávají dost po světě, v ČR mají u dosavadní produkce jen malý prodej (zanedbatelný).
Jawa by jse měla učit >😁 alespoň někdo oživí českou značku 😄
mrnil
do velikonoc je na trhu prekvapive podobny kousek od firmy "Jang-ti-men" za polovicni cenu...... :no:
Minibiky byly specificke.Dela to jen par firem a proto se kopiruji jenom tyto fabriky.Tato nova motorka je ale jedna z mnoha,tak si myslim,ze v kopii nebude a proto do toho Blata sel.
Zatim je mi 15, takže by to mohlo příští rok být v sérii. Hned bych do ní šel. KRÁSA
Len jedinemu nechapem, preco Blata s dlhorocnymi skusenostami s vyrobou 2-taktov nespravi poriadny motocykel s vyssim vykonom, pripadne potom uskrtenym pre 16-rockov. Takto prichadzaju o znacnu cast trhu, ktora ziada aj vykonnejsi stroj a nejjako ich ekologia netrapi.
Je to z důvodů české legislativy: v ČR můžeš jezdit od 16ti let na 125 ccm, ale o max výkonu 15 koní... Alespoň ten motor není výkonově na maximu a déle vydrží
perfektne spravena a strasne sa mi paci. dost dobre spravena a dobry zdvih
vždycky jsem fandil českým mašinam a chtěl bych se o otmto novem stroji dozvědět něco víc kdyby to šlo prosim pošletemi to na email-hnilicap@seznam.cz mockrat děkuji
Držím palce tomuto projektu. Pouze mi nějak nesedí ke klasickému enduru velikost předního brzdového kotouče a přimlouval bych se za variantu s pohodlnějším dvousedlem. Ale to jsou snad jen drobnosti. Jinak paráda.
supr to sem potreboval. HORIM
Ta motorka se vám povedla je fakt SUPER :yes: :yes: :yes: 😄
nic v zlom mne sa ten design nepaci je to cele nejake nakopnute ale moze to ist slusne :yes: ... Podla mna by to chcelo trochu uzemnit... Alebo ze by som bol pristary :-!
tak vypadá hezky...zpracování by mohlo bejt dobrý a cena bych nešel přes 80tis....ale je sqvělá
chtelo by to aspon 400ccm
nebo rovnou pouzit ten megaválec, co jim zbyl z toho pokusu, ted kdyz se pravidla zmenila.... >😒]
je pekna a snad to vyde.rozmislal som nad yamaha dt a xt a chcel som nieco medzi tym je to tato motorka :yes: som hrozne rad ze ju spravili a este radsej som ze je ceska
dejte do seriove vyroby moto znacky BLATA 125 MOTARD JA FAKT VYBORNA
tak na jaře dělam řidičák a tahle mašinka pak bude moje... 80 klaciku někde schrastim 😊 😉
bom 125 que eu ń sei oque é éssa porra mas tudo bem né blata 125 é muito boa pois tem muita pressăo piccológica ganha todas pois só ela corre kakaakakaakakakakaakakakaak no campeonato passado chegou em terceiro pois só 3 corriam ......
Bezva mašina,jen tak dál Blata
Motorka je to pěkná dobře ovladatelná, ale prozatím bych radil nekupovat zatím má mnoho chyb pres nedoladeny volnoběh přes pískající brzdy až po prolínání oleje z motoru.Stroj je podle mě zatim nedoladěný a ještě chvíli potrvá než se všechny mouchy vychytají.
Jen bych dodal že příspěvek se týká Blaty motard endure jsem zatim nemel prilezitost vyzkoušet.