Novinky
Charger
0
Ta zád není špatná..je to pěkné auto :yes:
Zkoukněte rozvor (a nejen u tohoto auta), Škodovka (respektive VW) by se nad sebou měla zamyslet
Take jsi podlehl medialni masazi a mas pocit ze auto bez zadnich kol v kufru neni auto? Kousek je to povedeny, ale zrovna kola bych klidne posunul o nejaky centacek ke dverim.
Podival jsem se na fotku jeste jednou a beru to zpet. Kola bych nikam neposouval 😄 Nic to nemeni na tom, ze nechapu proc se ve vsech testech resi predevsim rozvor. Nakonec se stejne doctu, ze auto s kratsim rozvorem ma prekvapive vetsi prostor na nohy vzadu...
To myslis vazne, ze preco sa riesi razvor?
:😉
Dufam, ze len srandujes... >😁
:😉
Dufam, ze len srandujes... >😁
Rozhodne "nesranduju" 😄 Mel jsem na mysli predevsim konkretni testy, kde sice kuprikladu Octavka porazi konkurenci prostorem na zadnich sedackach i jizdnimi vlastnostmi, ale jako minus je u Octavie uveden kratky rozvor!!??? A to jsem videl v testech nejednou. Takze asi takhle 😉
To si opravdu delate legraci? Je preci uplne jasny ze auto s velkym rozvorem bude nabizet hodne prostoru na zadnim sedadle pokud to nekdo nezmrvi tak jako u zminene octavie, ktera ma sice velky kufr ale jet na zadnim sedadle je za trest!!
Takze pro ty pomalejsi, velky rozvor vypovida o tom ze auto bude pecka nejen na jizdu ale i na vnitrni prostor, a kdyz se k tomu prida 500litru objem kufru u astry, neni co resit.
Takze pro ty pomalejsi, velky rozvor vypovida o tom ze auto bude pecka nejen na jizdu ale i na vnitrni prostor, a kdyz se k tomu prida 500litru objem kufru u astry, neni co resit.
A pak že se nedá udělat krásnej sedan z hatchbacku :yes: Opel do zvládnul skvěle. Ňáká Jetta, nebo Focus sedan můžou jít utřít nudli 😄
myslim,že se dá udělat pěknej sedna z hatchbacku,ale fiat to zvládl ještě lépe...
Už jsem na to Punto taky koukal... :yes: Jaké jiné sedany máš na mysli?
Tož byl by ešče jeden kósek, a to z Japonska, na trhu je pravda nějaký ten pátek, to mu ale na kráse neubírá. A jakpak že se jmenuje? No přece MAZDA 3.
Mazda 3 sedan se mi nelíbí. Tam hatch hodnotím lépe.
Tož ja, může bejt, neb sto lidí, sto chutí. Já kdych si musel vybrat ze dvou aut a byly by to Mazda 3 hatch a sedan, tož to bych měl věru těžkou volbu, páč se mně líbí obě varianty stejně.
Ona u té Mazdy 3 udělá hodně i barva... ale to asi u všeho 😄
Nechci Ti kazit radost.. ale musim 😉 Opel Astra sedan se dávno prodává jako Chevrolet v Jižní Americe = nedělali z hatchbacku sedan nýbrž od začátku navrhovali "sedan jako sedan" a "hatch jako hatch" 😄 A víš co je největší prča? Tohle auto se tam prodává jako Chevrolet Vectra >😁 :-! >😒] ;-\ 😉
:no: Hnus :no: Na krásný hatchback to nemá! to Fabia sedan vypadá líp!!! tak tohle nebyla trefa do černýho :no: 8-s
Fabia sedan vypadá líp >😁 :yes: >😁 >😁 >😁
S tou fabiou sedan - dobrý vtip,ale hoci som opel pozitiv,tento nie je to prave orechove /môj názor/
dole chválíme Punto, ale tady to asi bude skromnější... Není to zlé, ale příliš na mě dýchá amerika ... Plymouth Neon jak vyšitý ;-\
Udělat krátkej sedan... to vyžaduje mistra. Tohle není pro mne Astra... Tohle je přesně to samé jako Jetta... něčeho se tu nedostává a něčeho tu je moc... až přiliš jasné, až příliš bez šmrncu... Ale, konečný soud až naživo... P.S. Sakra, copak u Opelu numí nikdo udělat zadek? Vectra to samé...
Astra hatchback má zadek velmi povedený.
Jo. Já myslím sedanozní zadky - Vectra a teď tahle Astra.
To je asi obecný problém. Pokud se k autu, které bylo konstruováno s určitým záměrem, v určitém duchu, připlácavají další varianty (sedan, kombi ...) tak z toho obvykle zázrak nevzejde (čest a sláva řídkým vyjímkám).
Tohle auto vždycky bylo sedanem = nevzniklo přilepením batohu na záda hatchbacku jako v případě Jetty :-! 😉
No vidíš, já tedy kombík Astry hodnotím jako velmi povedený...
Paci sa mi. Po zakulisnych reciach som nedufal, ze sa Opel pusti do sedanu...a ani by sa nepustil. Ale tato Astra sa bude urcite predavat aj v Juznej Amerike i Australii, takze to moze byt ziskove auto. Je to pekny kusok, najma ked pri sedane zadne kolesa nevyzeraju o 1-2 palce mensie ako predne (vid nove Mondeo liftback). Mal som Astru sedan 1. generacie, dovoz z Nemecka, ale ludom sa pacila. Bola v podobnej farbe ako tato. Opel, mas to u mna.
za Fiatem. Aneb nebýt toho kouzelného italského krasavce, tož bych Opel asi i pochválil. Ale takhle milý Ople, pouze lehký nadprůměr.
neuraza, ani nenadchyna... oplaci urobili poctivu pracu... mne sa zatial celkom pozdava... kazdopadne nazivo je nazivo...
je to urcene pre east side a je to citit toto uz nie je astra aj ked to mohlo dopadnut aj horsie. Fakt len pre Rusko a Turecko
Většina podobných modelů odvozených od hatchbacků vypadá jako mutant za sci-fi, ale tohle auto nemá chybu.
Možná to bude tím (a už mě nebaví se stále opakovat), že tohle auto nikdy hatchbackem nebylo.. tohle auto naopak vždycky bylo sedanem a to jihoamerickým Chevroletem Vectra :-! Nýní mu akorát změní značku na Opel a model změní z Vectry na Astru :-! 😉