Ekonomika
Renault Clio 20th Anniversary: Kombi za cenu hatchbacku, nejvyšší výbava za 289.900,- Kč
17 komentářů
white label
0
On je úzce specializovaný výzkumný pracovník jen na PD, do ničeho jiného nesmí kecat... 😉 >😒]
Přejít do diskuze
Tak to jste dva Don Quijoti de la Mancha 😉
A obávám se, že by si ani VW Ádu nekoupili, zakázal by jim tam motory TSI
A obávám se, že by si ani VW Ádu nekoupili, zakázal by jim tam motory TSI
Ada už je přece dávno "koupený"..., maká na vývoji zcela nové generace PD, ale např. já mu v tomto snažení velmi fandím...
😉 😄 :yes:
😉 😄 :yes:
Záleží taky dost na postavě, při mých 193cm by bylo místo na sezení za mnou jen teoretické (a to i pro děti) a vpředu by to taky asi nebylo úplně ono... 😉
Souhlas..., navíc to, že předokolka nemůže být i zábavná je do značné míry (a především) zaryté klišé... 😉
Ne že bych byl klaustrofobik, ale cítím se v tom stísněně. Je to pro mě malý "prdítko" 😄 Navíc B segment je určen primárně do města nebo pro ženy, takže pro chlapa + přítelkyni (manželku) nižší střední a výš 😉
Já to vidím spíš opačně... na okruhu si dovolím honit auto smykem, na normální silnici nikoliv.
No jo, tak všichni zase nejsou takoví mistři volantu. Já se krátce Cliem RS svezl na běžný okresce a bavilo mě to náramně, a to ani nemělo příplatkovej podvozek. Zrovna tak třeba Swift Sport s atmosférickou šestnáctistovkou, a to rozhodně žádnej HH není, je zábavný autíčko. Tedy pro mě. 😉
předokolky jsou dobré tak na okruh, zábava to není. zábava je, když si hraješ s plynem a kontruješ to, předokolka tohle neumí.
Tak zrovna mě se tohle bílo-černé Clio RS 20TH líbí moc, na rozdíl třeba od bubliny v podobě MeganuIII... a taky skvěle "jezdí"...
:yes: 😉
P.S. ...takže Clio RS 20TH se k nám (podle článku) asi (zase) vozit nebude? 8-s
:yes: 😉
P.S. ...takže Clio RS 20TH se k nám (podle článku) asi (zase) vozit nebude? 8-s