Ekonomika
Dnes jsem se byl podívat u dealera FIAT a ceny skladových vozů mají ještě nižší!!!
Zaujala mě zejména nabídka na BRAVO 1.4 16v ve výbavě DYNAMIC za cenu 299t Kč s DPH!!! V ceně již metalický lak.
Jestli někdo uvažuje o koupi nového auta a tíhne k Italské značce, tak myslím, že není co řešit.
Má 13 let stará Brava dosluhuje, tak tento týden mám o čem přemýšlet..
Zaujala mě zejména nabídka na BRAVO 1.4 16v ve výbavě DYNAMIC za cenu 299t Kč s DPH!!! V ceně již metalický lak.
Jestli někdo uvažuje o koupi nového auta a tíhne k Italské značce, tak myslím, že není co řešit.
Má 13 let stará Brava dosluhuje, tak tento týden mám o čem přemýšlet..
mno vzhledem k tomu ze davaj slevu jen proti predlozenymu caru papiru, predpkladam zep okud prijdes k delaerovi a reknes zes nelikvidoval nic, ale mas cash a koupis to hned za cenu vcetne teto slevy tak ti ji asi stejne da, proste jen marketing aby se o nich psalo... ale v tom pripade Bravo s klimou za cca 250 je uz velmi solidni nabidka, jen tak dal...
cvach snad gáj nebyl, ale zase nutno říct, že vzhledem k přirozené vychcanosti patřil mezi ty úspěšnější...
Nebyl Cvach gay? Možná ale prznil tu sestru, co jí blbost nadnášela... Mám to někde ve sklepě na betě, asi to vytáhnu...
Mám, ale vadí mi, že se tam víc souloží, než uzdravuje! To za Chudíka nebylo, snad jen Inuška si štréchla...
Když může pořád běžet na Nově ten stupidní seriál o souložících doktorech, tak proč ne taková malichernost u Fiatu, ne?
Takže když jsem tady četl, že je akce "do" a ne "od", tak jsem neměl halucinace? Řekl bych, že znám ředitele marketingu. 😄
Sice základní 1.4 16V s klimatizací a metalízou, ale cena byla bez pár drobných 250Kč!
Zatím s vozem max spokojenost, ale vše ukáže čas. Věřím, že za dlouhý čas😉