Novinky
0
A je to tu,to je hnus velebnosti.Sportovní auto s chrochtákem,tak kdy nám začnou smrdět i další :no: :no:
0
a čím jezdíš ty?
0
2.0T benzin z jap.
0
není to první exemplář, tak nevím co tě tak rozčílilo... 😉
0
Mě to prostě přijde jako degradace sportovního modelu.Je to věčná hádka,ale podle mě prostě nafta nemá tak sportovní projev jako benzín.U auta jako OCTII RS ten diesel,i když se sebezapřenim zkousnu,ale u auta jako je TT.Jen bych se chtěl zeptat,které jiné sportovní auta mají pohon kamnama,protože mě žádný nenapadá a rád bych si doplnil automobilové vzdělání.
0
např. Brera, zcela jasná konkurence pro TT...ale pochybuju, že tam dají 3.0TDI aby mohlo TT konkurovat 200k JTDéčku. Spíš byhc to viděl na 2.0TDI případně nějaký nový motor. Jak moc je Brera "sportovní" se dá spekulovat, ale motor je bomba( podle mě mnohem lepší volba, vystihující charakter vozu než např 3.2JTS) a podvozek neuvěřitelnej. Vlastní zkušenost...
0
Mě právě to TT přijde postavený zhruba někam proti 350Z (aspon tedy s 3.2) a víc sportovní než Brera.TT mi taky přijde o dost mín praktické než Brera,prostě TT na mě působí sportovněji (i designem).U tý Brery ten diesel ještě jakž takž pochopim.
0
ale tebe snad nikdo nenuti aby sis TT koupil v nafte, bud jenom rad, ze se vyber rozsiruje...
0
To ne,taky jsem nahoře psal,že mi to přijde jako degradace sportovního modelu.Podle mě by jasně sportovní auto mělo mít benzín a jet na to,jak vypadá.Krásnej příklad je Hyundai coupe,krásnej design,ale dynamický parametry zůstávaj za očekáváním.Na druhou stranu musim uznat požadavek trhu (přitelkyně,milenky,manželky dostatečně zámožnejch lidí) na designově povedené auto u kterého je jedno jak jede.Ale opakuji,z mého pohledu je to degradace.
Humbert
0
Ted jen jestli je TT sportovni auto ;-\ Velikostne odpovida 350Z, ale ten je jasny dravec. TT je spis maly GT, neco jako Crossfire. Dovedes si v nem predstavit chlapa?
0
projeď se, třeba budeš převapenej.. nicméně o předešlém TT máme stejný mínění - dívčí auto, a tady Audi trochu přitlačilo na pilu.. 😉
Humbert
0
Jasne, posun v zzenstilosti TT od minuleho modelu je (dokonce i spravnym smerem). Nejsem ten, kdo by to umel po projizdce dostatecne posoudit, ale presto bych nechtel srovnavat, co se sportovnosti tyka, Cayman (Boxster), Z4 a prave TT. To, ale trochu utikame od tematu. Narazel jsem na argumentaci, ze do sportovniho auta ne naftu. A tim, ze TT neberu jako pravy sportak(=Cayman, Z4) (nepusobi tak na me), tak mi neprijde divna myslenka nafty v nem.
Bárt
0
Tak v poslední vydání německýho AMS je srovnání TT proti Z4, 350Z a Breře a TT to těsně vyhrálo před Z4, ale jen díky "každodenní využitelnosti". Sportovností Z4 audinu válcuje. A pro úplnost - třetí je 350Z - prý dost divoký, ne pro začátečníky. A Brera to projela na plný čáře - o 4litry větší spotřeba (3,2V6), moc těžká a neohrabaná...
Humbert
0
Necetl jsem, nejezdil jsem - ale srovnal bych je hodne podobne, jen s tim rozdilem, ze by tesne vyhralo Z4 - libi. Takze :yes:
Dinar
0
Já jsem je srovnával, tedy v jednom testu, TT, Z4 a Breru. Brera se k těm dvěma nepřibližuje v žádném ohledu, tady je hodnocení jednoduché, naopak složité je říct, zda je lepší TT nebo Z4, protože ve finále bude pořadí poplatné preferencím každého řidiče. Jinými slovy, je těžké najít rozdíly mezi schopnostmi obou aut na silnici (hlavně pokud mluvíme o podvozku a řízení), tam kde je díky mrštnosti zadokolky Z4 ovladatelnější nahradí to TT větším gripem apod., porce zábavy je u Z4 přece jen větší TT kontruje lepším komfortem jízdy a vychází spíše jako auto snáze použitelné pro každý den. Ale podstatné je, že u kteréhokoliv z nich jsou hranice ovladatelnosti i při sportovní jízdě posunuty tak daleko, že podobné diskuse za předpokladu, že auto bude používat, byť nadšený, běžný řidič bez schopností W. Roehla v normálním provozu, nemají vůbec smysl. Abys dostal TT nebo Z4 na jejich limit na silnici v běžném provozu, musel bys mít pud sebezáchovy na úrovni pitbula. 😉
GTI
0
😄 😄 :yes:
0
jo a btw. nevidím rozdíl mezi 350Z a TT
Dinar
0
Ty kecy o NEchlapech v TT prozrazují max. to, že autor čte nějaké kúl lajfstajlové časopisy, a taky to, že na auto za podobné peníze nemá. Ale jinak rozdíl mezi TT a 350Z je citelný, tedy ani ne co do schopností nebo výkonů, jako spíš co do charakteru a zaměření. 350Z je neotesanější, abys z něj dostal to co s TT víc se "nadřeš" je na řidiče náročnější, což v seznamu požadavků na sportovní auto znamená v kapitole zábavnost velké plus. TT je hladší míň záludné, dobře řízenému 350Z v něm bude stačit i mírně nadprůměrný řidič, takových 70% jeho schopností z něj dostane každý Detlef, a na silnici bude za závodníka. Hravosti zadokolky dosáhnout nemůže, ale na čtyřkolku velmi dobrý, navíc se v něm dá na rozdíl od 350Z jet tisíc km bez ohluchnutí. 😉
0
😉 .. to bylo vyčerpávající.. tohodle jsem si vědom a ta moje věta byla spíš konstatování... a to s ohledem na třídu a "charakter" auta a použití.. a kupci, jedni budou chtít to drsné ježdění a ti druzí těch 1000km.. 😉
RS
0
Alfa Romeo Spider v nafte ... vynikajici 😉 :yes:
0
jj .. nafta patří na pole a ne do sporťáku >😒]
Je-li po něm poptávka, proč ji neuspokojit!
Pro skutečné fandy motorsportu, kterým koluje v žilách vysokooktanový benzín to má alespoň přínos v tom, že uvedení modelu s dieslovým agregátem lehce zlevní benzínové modely.
Pro skutečné fandy motorsportu, kterým koluje v žilách vysokooktanový benzín to má alespoň přínos v tom, že uvedení modelu s dieslovým agregátem lehce zlevní benzínové modely.
BRAVO AUDI :yes:
😉 😄 Jo, Bravo AUDI... :yes:
Audi... ehm... Audi Audi... kde já to jen slyšel? nedělali oni ty žehličky... nééé... že by holící strojky... taky néé... ahaaaa... už si vzpomínám... to je taková ta značka, která v 20. století vyráběla auta...
Ve Stodůlkách je nákupní středisko... tam zajdi... je tam prodejna - na jedný kupě moto-přilby, sekačky na trávu, traktůrky na trávu... modrej Jazz... jo, Honda Jazz... ostatně je tam všechno od Hondy... Je to také prodejna HONDA. Vypadá to tam jak ve vietnamský tržnici po nájezdu čojky... Tam pasuje tvé téma, jako vyšitý...
Nemam rad novy TTcko, zkazili legendu... :no:
jak udělat z legendárního konceptu ve druhé generaci spotřebku, tak to má být 😉
tomu moc nerozumím... Nové TT se mi líbí bez ohledu na kocept.. a myslím, že je to perfektní mezistupeň třeba k Porsche... jak cenově tak stavbou.. Všichni uměj udělat supersport, ale je potřeba hledět i na to, aby to někdo koupil - tudíž na cenu a na náklady při vývoji..
Všichni umí udělat supersport? 8-s 8-s 8-s tak to je mi novina. Audi TT neni supersport, jinak konkurence k tt je třeba boxter nebo cayman. jinak to že se audi nedívá ani tak na to aby to byla stylovka ale hlavne prodat chápu, mají z toho peníze😃) a tech kupcu se nepochybne najde dost, auto pro milenku s minimalni spotrebou? proc ne?
Myslíš, že výrobci aut jsou nýmandi co neudělaj pořádný auto..?? 8-s 8-s 8-s Každá automobilka by byla schopna postavit takový sportovní auto, že by se nám o tom ani nesnilo.. ale neudělá to protože peníze.. třeba ani nechce protože to není účelem.. tak se zkrátka staví auta, která se prodávají.. atd.. Jestli jsi to nepoznal, tak jde o obchod.. a to především.. tohle není modelování plastelínou ve školce jen pro zábavu.. chápeš? Takže Audi vyrobilo auto přesně tak jak chtělo a přesně tak jak jsou nejlépe přesvědčeni že vydělají. Adekvátní náklady k adekvátní úrovni. A pokud mají spočítáno, že se jim to TDI v tom vyplatí a vydělají, tak ho tam prostě dají.. hotovo tečka. Není to parta chlápku odvedle s Dušínem uprostřed, kteří si řeknou.. tak jo.. uděláme něco malýho rychlýho a pak tam dáme dýzl... tak to jdem zbouchnout.. ať to máme do tý Paříže v kupě... 😉 A řekl jsi to dobře.. konkurence může být v Caymannu, ale kdyby TT stálo to co Porsche, tak to nikdo nekoupí, stejně jako nenajdeš u dealera VW testovačku Veyrona.. 😄
Já bych si dovolil souhlasit s větou, že ne všichni umí udělat supersport. Jo, všichni umí nějak udělat výkonný motor (když nic jinýho, tak objemem) a posadit ho na jakýsi podvozek s jakousi kastlí. Jak to pak ale dopadá, to můžeš vidět u Veyrona - vývoj je o čtyři roky protažen, protože nejdřív vůbec neví, jak to udržet na silnici...
ne.. Já nepsal o autech co jezdí, co je někdo postavil.. já mluvím o možnostech, zkušenostech a technologiích.. to můžou všechny automobilky.. jenže některý staví (Ferrari..) a některý nestaví (LandRover)... Mluvím tu o technické vyspělosti a ta v 21 století je snad všude.. Jenže to stojí hrozný prachy a nemá to třeba ani smysl.. proto to někdo nedělá a zbytek co něco dělá, tak dělá přesně tolik (resp. přesně za tolik) kolik do toho vzhledem k návratnosti může vložit (vydělat)! všechno je to o penězích a tím chci říct, že Audi (například) nechtělo postavit auto aby stálo 250.000 Euro.. (!!!) BTW uvidíme co R8..!!!!!!!!! 😉
>😁 trochu sisifofská práce Ciello, ale vytrvej, některým se možná rozsvítí. :yes: Účinnost Audi potažmo VW marketingu s pěnou v koutku uznávají i zarytí odmítači zlého koncernu, takže snad nebude nikdo pochybovat, že s TT v dieselu se Audi netrefí do chutí trhu. Trefí, budou ho kupovat ti, co z TT chtějí spíše jeho GT stránku charakteru, tj. rychlé stylové auto na dlouhé tratě. Těm kteří ještě neseděli v perfektním sportovně zaměřeném dýzlovém kupátku, aby po projetí mohli v klidu konstatovat, že nafta tomu autu vůbec nnepodráží nohy, doporučuju zkusit 330cd. 😉
Klid, klid, klid. Vše se láme... když mohla nafta bodovat v Le Mans, neboj, že tě neuspokojí u vás za vsí na okresce... TT je dokonalej koník. Je to coupe... pro milé, sportovní i civilní svezení. TT ti stačí jako jediný auto. Je to dokonalej mix sportovního a luxusního odladění... To je prostě jedinečné AUDI TT. Osobně bych ho také bral raději v benzínu. Ale dnes... dnes už nastává doba, kdy kritik nafty je trochu hodně mimo... tak bacha. BRAVO TT :yes:
Tak pokud se nemýlím, tak v Le Mans bodovali hodně spotřebou, která je u vytrvalostních závodů hodně důležitá. Když ale budeš chtít po práci jen tak pro zábavu vyprášit krajnice u vás za domem, asi tě spíš bude zajímat, že nemáš 70% hmotnosti nad předkem... Neboli v A4 kabrio můžu diesel v poho pochopit, protože to není sporťák a k brouzdání krajinou je diesel docela vhodný, ale u takovýdleho žihadýlka je mi to furt dost proti srsti... ;-\
Kdysi byl Avus-hliníkový extrém (ještě si ho živě vybavuji v Ženevě tuším 89, pak přišlo TT- levné vajíčko k pokoukání a teď i Tdičko, toť cesta od konceptu ke spotřebce.
Kdysi dávno jsem v okruhu svých přátel prohlásil,až Ferrari namontuje diesel do sériových vozů,zahodím řidičák.Zpráva o TT v dieselu? Tak to si ty papíry mohu asi brzy připravit!!!!!!! 😢
Já bych to tak zle neviděl. Od TT je k Ferrari asi tak dlouhá cesta, jako od Logana k M5... >😒] Takže klid, jezdi dál 😉
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
A muzes mi rict, ktere motory AUDI a WV jsou tak spatny,co? A naopak, ktery jsou tak super? Podle tveho nicku bych tipoval na nejakeho forda a nerekl bych, ze fordovy motory i ty ladeny u cosworthu jsou nejak extra. A kdybys se trochu zajimal o auta, tak vis, ze WV na CR prechazi jen proto, ze jej pouzivaji vsichni ostatni a proto je i levnejsi masova vyroba.
Klidně si ty papíry nech, dokonce ani Porsche zatím nemontuje diesely, a to se má Porsche k Ferrari asi jako Opel k Audi... A TT opravdu není supersport, Audi supersport se menuje R8 😄
Východ je dobrý, západ zlý. Benzín v TT je dobrý, nafta zlá. Nie je len dobre, že si záujemca o TT môže vybrať motor aký chce? Jasné, 120-ka bola len benzín, to boli časy! ;-\
...existuje relativne velka skupina ludi, ktory potrebuju auto, dajme tomu na biznis, nie dodavku ale osobne auto. A nechcu Passat, Octaviu, ani Mondeo - nepotrebuju vozit viac ako 2ks ludi. TT je napriek svojmu dizajnu celkom prakticke auto. Managerovi, pripadne aj mlademu paru bohate staci. A ked to skombinujeme, mame tu krasne cupe ktore jazdi za 5... Toto sa bude predavat az moc. TT :yes: :yes: :yes:
Souhasim, pokud ten diesel nebude nejak zvlast chrochtat, tak zhedem k tomu, ze si TT stejne nehraje na ryzi sportovni auto, je to urcite pochopitene :yes:
Souhlas, myslím že je to dobrý počim, proč omezovat někoho, kdo chce jezdit sportovním autem, ale nechce stát pořád u benzínky a jezdit za 10-15 benzínu, když může klidu za 6-7 řádit s TDi ještě navíc když to bude CR 😉
tyto prispevky me vzdycky rozesmeji 😉 to porovnavas 4l benzin s 1.6l dieselem ne ? S Octavii TDI 130HP prumer 5-6, pri rychlejsi (ale porad normalni) jizde 6-7. dvoulitr benzin 8-9 pri rychlejsi jizde, jinak 7,5-8l, aby bylo jasno o spotrebach 😉
Ford V6 po Praze za 9-12l, nejdřív jsem si myslel že mám v háji počítadlo ale nekecá. Nijak se o úsporu nesnažim, jezdim jako s lagunou předtim. A žádný turbo nebo jiné potencialní problémy. :yes:
:yes: je fakt ze s pribyvajici vahou rozdil ve spotrebe roste, ale u "normalnich" aut je to tak 2-3l max. (beru dvoulitry), jeste bych benzin neodepisoval, nekde jsem cetl za diesel uz je skoro na prahu svych moznosti, benzin ted s vyvojem trochu zaostal, takze nas jeste muze dost prijemne prekvapit (viz nove morory BMW :yes: )
On každý šetří za naftu ale že výměna filtru pevných částic+aditiva u HDI po zhruba 8O tis. km stojí kolem 4Otis to už nikdo neřekne. Když děláš poctivě servis ve zn. servisu u TDI tak to je taky docela pecka. To je pak úspora jako hrom. Zlatý benzin... >😁
Diesel i sebelepší chrochtá vždycky, alespoň navenek ( věřím že v interiéru ho už lze účinně utlumit) má nezaměnitelný projev a k určitým kategoriím vozidel typově nepatří - zejm. velké limuzíny a sporťáky - možná že tyto vozidla "jedou jak praku" ale navenek to působí docela komicky. Ale prej je to jen problém spořivých evropanů.
Tohle všechno, co zažíváme s naftou... to je dokonalá ukázka kvalitní práve motorářů. Zvykněme si na dvojí svět aut. Benzín a nafta. V supersportech bude dost dlouho králem benzín. Ale kolik jezdí supersportů?... Zato v běžných kategoriích... tam už je to fifty fifty. Tedy pozor - 50:50. A je jasné, že postupně bude nafta vytěsnávat benzín do vyšších sfér. Možná bude AUDI vědět lépe, než kdejakej kritickej přispěvatel, jestli nafta v TT bude dobrej počin. Tak se podívej do svý garáže, pak se zamysli, jestli bys jako dar tohle TTDI odmítl nebo ne a pak suď... Všema deseti...všema deseti. A jestli se domníváš, že v autě, jakým je TT se jezdí zásadně na hraně života... pak se pusť tyče v metru a sni jiný sny. Třeba o raketoplánech. Tam to platí. V TT, tak jako i v jinejch autech, se většinou jezdí 90... Tos nevěděl, viď.
Teda osobně naftu nemám rád, do osobáku bych si ji nikdy nekoupil a je mi jedno jestli jsem podle někoho ekovandal když mi auto žere 1Ol a víc. Ale zrovna u audi to chápu, na disel hodně buduje svou image-viz. LeMans. To už mě víc překvapilo že BMW začalo před několika lety dávat disel do trojkového kupé a cabria.Za volantem bude asi ticho, ale venku chrochtá každý disel. A u cabria je to hnus.
Jezdim v prvni generaci audi tt a nechapu lidi co rikaji,ze je to auto pro zensky. myslim,ze to rekne jenom ten, kdo se v tom v zivote nesvezl. mam predokolku, slabsi verzi 132kw, ale rikam vam, ten podvozek, brzdy a jizdni vlastnosti nejsou jako u auta pro zensky. no a co se tyce dieselu v tt, rikam proc ne, kazdej to auto kupuje za jinym ucelem, ja osobne bych sel do 2litru tech 200koni,ale je to jen muj nazor. i se sportovnim autem se totiz jezdi 90 km/h,ale i 200 km/h. Je to pouze o nalade a o silnici po ktery jedete. 😉
Uznávám argumenty obhájců dieslu v TT.To auto je přeci jen docela (v dané třídě) masovka a diesel jim přitáhne pravděpodobně dost nových zákazníků.Je to prostě kšeft.Rád bych se i Audi zastal.Jak tady někdo psal,že Audi nikdy nemělo pořádnej benzín,tak dotyčný asi nikdy neslyšel o 4.2FSI v ostré čtyřce.Ohledně Le-mans a nafty lze asi napsat jen tolik,že v pravidlech je dost podstatný rozdíl mezi naftou a benzínem a stručně řečeno,je to turbo.Obecně mi přijde,že úspěch dieslů je dán jejich velmi intenzivním vývojem oproti benzínu,kde až na vyjímky se nic moc nového nevymyslelo.Je otázka,jak to bude v budoucnu,až se budou nadále zpřísnovat emisní limity.Moderní diesly už se prostě vyrovnaly benzínu a i když kamna moc nemusim,tak v rodinném autě si je umim představit. 😉 Ale až bude Ferrari plyvat saze,tak odcházim do lesů poustevničit.
Já bych netvrdil, že se v benzínu nic novýho nevymyslelo. Spíš bych řekl naopak, že jen diesel v poslední době dohání to, co zaspal za posledních x desítek let. Tím se dá vysvětlit i ten skok, kdy před patnácti lety první TDI dávalo z 1,9 66kW, zatímco dneska to dostaneš i z 1,4... A když se podíváš třeba na počiny BMW, který ze 3 litrů dostane bez turba 200kW a to při reálný průměrný spotřebě okolo desíti litrů, tak bych to taky nazval vším jiným, než žádným vývojem... 😉