Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Paříž živě: 2 x Suzuki ve sportovním

17 komentářů

ta vitara je určena na závod Pikes Peak jezdí s ní Tajima
Tak tak 😉
Nielen ze jazdi, ale tam bola vystavena hlavne pretoze tento rok vyhral (aj ked na skratenej trase) 😊
Hill climbove specialy triedy unlimited su asi jedinymi pokracovatelmi legendarnej "class B" ( vsak potom ako ju zakazali si Pikes Peak uzil aut ako boli Audi S1 ci Peugeoty 405 T16 a 205 T16 ). Takato konfiguracia vykon/spojlery sa da najst uz asi len tam a mozno niektorych rallycrossoch (na nevycistenych pustnych trasach by tie spojlery neprezily, ved len jeden kamen na PP stal Tajimu v jednom z minulych rocnikov aerodynamiku a pravdepodobne aj prvenstvo, vsak staci si v archivoch pozriet rozdiel medzi 405T16 pre Dakar a pre PP)
Jo a kto nevie co je Pieks peak a nepozna legendarny Climb Dance tak nech si ho pozrie [odkaz]
BTW ak tam niekto hlada zvodidla a pod tak tam niesu, ... vsak ako povedal Per Eklund (2x unlimited winner so saab 9-3 2liter turbo 3bar = 750 bhp / 750Nm 😉 ) "Ked sa smyknete trocha viacej ... apon nezavadzate tym za vami" 😊
tak to byla pecka!!!! Vážně to neštřil 😉 :yes: :yes: :yes:
Já ta sedět jako spolujezdec, tak se po....
Díky za doplnění.
Ta monster vitara je i v Gran Turismach 4 a je to fakt bomba.
Malinko te opravim neni, tam je Escudo Pikes Peak verze. Ale kdyz koukam na tu Vitaru, tak je to uplne stejny (designove).
Karbonyl
Escudo je esi se nepletu obchodní název Vitary v USA...
No ja jsem z toho noveho sviste moc nadseny, je to krasne mini. No už premyslim ze bych jej koupil pritlkyni😃)mozna se mi budete divit ale libi se mi vic nez clio sport vim je to krapet jina kategorie,ale ma styl a je to neco noveho!!!
MichalH
Jestli mohu poprosit redakci, udělejte mi z toho závoďáku plakát. Stačí ty 3 akční fotky. Díky.
Vít Hlaváček
Zdravím, doplněno
Sleeper
Svišť je fajn, i "obyčejná" verze. Malé, hezké a poměrně pohodlné auto... na to, jak je malý.... Moc se Suzuki povedl.
Swiftik je fakt krasne auto.Zvlast sportovni verze.Jen mi trochu schazi vic sportovnejsich uprav na palubce.
Mlhovka se zpateckou vypadaji trochu divne{umisteni}ne?
Male ale sikove auticko 😄
Karbonyl
Ta část Swiftu kolem mlhovek jako by Fabii RS z oka vypadla 😄
:-! 😄 😉 😐 ;-\ 😒 😢 :😉 >😁 :-! 8-s >😒] :no: :yes: 😄 😉 😄