Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Paříž živě: fotogalerie z výstaviště - Renault Koleos

12 komentářů

tak mi přijde, že po nissanu quashquai je tu další kopie hyundai tucson... nebo se mýlím?
je to prense Nissan Quashquai ... no globalizacia je niekedy dost nanic vec 😒
Klaudius
No, spredu vazne Tucson trochu pripomina. Ale v tejto triede je tazke vymysliet nieco nove. Z bocneho profilu je to uz trosku ina kava, dynamika z neho uplne vyzaruje. Podla mna sa vydaril :yes: , aj ked uvidime, v tejto triede Renault nema tradiciu a vstupil do nej ako jeden z poslednych...
Jo, brácho, musíš mít pořádně pod čepicí, aby jsi dokázal to, co dokázala Toyota s modelem RAV.. ještě dneska z toho má dost výrobců bolehlav a nechápou, proč na něco takového sami nepřišli.. konkrétně Evropa v tomhle sgmentu dost ostudně zaspala, dá se říci, že (až na několik výjimek) dále spokojeně pochrupává :no: Teď se tu o něco snaží Renault, představil aliančního bratříčka modelu Nissan Quashai (nevim jak se to píše).. docela se povedl :yes:
Jen tak mimochodem, at mam jasno - Ty ses ten TTTom, co mu ukradli nick? 😄
Nový konkurent pro RAV4, CR-V apod. [odkaz]
Designově se Kaleos Renaultu povedl, ale přichází na zcénu docela pozdě. Začíná zájem o SUV stagnovat a v některých oblastech dokonce začína i klesat. Dnes je trh SUV už přesicen,proto si myslím, že Kaleos nebude zvlášť velkým přínosem technologií do segmentu SUV. Moc nepočítám, že by ohrozil postavení zaběhnutých automobilů z německa apod.
Clapci nerad kazim diskusiu ale po mojich skusenostiach s renaultom nielen ze by som uz ziadny nechcel ale suv od renaultu uz vobec!!!!!!!!!!
Mam taky pocit ze keby som s tym presiel cez blato alebo mlaku tak by mi vyhorela komplet elektronika ;-\
V rodine sme mali dva renaulty a ani jeden nebol dobry. Neuveritelne vela problemov a chyb, prevodovky, poloosi, ramena vsetko odchadzalo, za dva roky nas opravy na scenicu R.V. 2002 stali cca 165 000,-Sk!!!!!! Clio sme mali rok a bezchybne jazdilo asi 3 mesiace. Potom stale nieco, elektronika vynechavali valce, odisla 2 krat poloos a neviem co este. Mozno sme mali smolu na zle kusy, ale ako som pocul nie sme sami a staznosti je vela. To podotykam ze nejazdime ako prasata. Uplne v pohode ziadne dranie gum ani nic podobne. Takze renault uz nikdy a suv od nich v ziadnom pripade. :no:
tak ty si mi hochu vzal doslova vitr z plachet >😁 >😁 >😁 presne, Renault a SUV ... myslim, ze po prvni vyjizdce na "do terenu" si tu dalsi rozmyslis, protoze se okamzite ocitnes na polovine zivotnosti modelu >😁 >😁 >😁
Ač Renaulta nevlastním,moji tři kolegové ano,tak vím jaké jsou s nimi problémy.Takový Espace jse mi líbí a považoji ho ve svém segmentu za to nejlepší,co trh nabízí,ale vyrazit s Renaultem do terénu,byť mírného,je kravina.Nebo se snad chce prosadit v USA ?Tak to tam měli namontovat volant z kamionu a ve základu automat s třílitrem.
Ahoj, musim sa pridat, mam 2-rocny Megane 1,6 16V, Najazdene 20 000 km a bol uz 5-krat pokazeny. Je tam tisic senzorov ktore sa predbiehaju v tom ktory sa pokazi prvy. Uz by som nikdy nekupil auto od Francuzov a na nejaky terenny e😜eriment od Renaultu uplne zabudnite.
cafte.dufam,ze nikdy nezazijete to, co ja vcera vnoci, pred domom mi vyhorelo auto,renault clio, zhorelo cele,z technických porúch,smola,ze???!!! renault nikdy viac!!!!!