Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBentley Continental Supersports Convertible: Nejrychlejší čtyřsedadlové kabrio na světě
76 komentářů
A2
Octavia III. (2013) design v liniích kupé, a zákl. znacích superbu foto AMR č.3/2010
Motory pouze přepl. TSI od 1,2, RS BiTDI 132kw, RSR 195kw, rozvor 262cm, LED diody (denní-vpředu) i vzadu.
Fabia facelift: motory: 1,2TDI Greenline, RS - 1.4TSI 105kw resp. 2.0TDI 105kw + DSG 7st.
Bližší info a foto AMR č.3/2010, to znáš, ne.
Motory pouze přepl. TSI od 1,2, RS BiTDI 132kw, RSR 195kw, rozvor 262cm, LED diody (denní-vpředu) i vzadu.
Fabia facelift: motory: 1,2TDI Greenline, RS - 1.4TSI 105kw resp. 2.0TDI 105kw + DSG 7st.
Bližší info a foto AMR č.3/2010, to znáš, ne.
Zajímavá informace.
Jasný, a vypadá fakt dobře.(Octavia)
A nechceš to někam přilepit? Do trafiky se mi nechce. 😄
Á teď se mi to nechce přefocovat a zas přetahovat a jsem zrovna i mimo kancelář(skener). 😉
Tak to budu muset vydržet. Nebo se přemoci a zajet do Tesca. >😁
Tady to máš, ať nežeru..[odkaz]
Dík. 😄
Už jsem se aji oblékl a začal se tvářit, že nám došla sůl a musím ji tedy jet nutně koupit. >😒]
Už jsem se aji oblékl a začal se tvářit, že nám došla sůl a musím ji tedy jet nutně koupit. >😒]
Já bych byl skeptický...auto přijede za 3 roky a už by zde byla finální podoba, která až podezřele připomíná složeninu superba a dalších koncernových aut.
Spíš bych to viděl jako pokus o přibližnou podobu jak by nová oktávka mohla třeba vypadat. Nicméně, chytrý tah od daného média. 😄
EDIT: samozřejmě si nemyslím, že jde o přesnou podobu, ani že si to myslíte...jen myslím, že jde o plnou fikci, bez reálných podkladů. Můj názor, ale rád se dozvím podrobnosti. 😄
Spíš bych to viděl jako pokus o přibližnou podobu jak by nová oktávka mohla třeba vypadat. Nicméně, chytrý tah od daného média. 😄
EDIT: samozřejmě si nemyslím, že jde o přesnou podobu, ani že si to myslíte...jen myslím, že jde o plnou fikci, bez reálných podkladů. Můj názor, ale rád se dozvím podrobnosti. 😄
twistedTSD
kraaaaasa :yes: 😄
A kdo ne? 😉
já..... 😉 >😒]
Proč? Vždyť je to skoro Seat?!
pako.... ty prostě nezkalmeš... >😁 nebyls teď někdy u mercedesů???
Já ne, nechal jsem se tam zastupovat autem, abych tam nemusel.
máš nějaké info o novém eRku??
ty mě ale dnes zlobíš kámo... 😉 >😒]
Nojo, co je mi do MB, když už BMW dělá skoro to, co se mi líbí, ne? Tondovi žuchlo éro a MB je ve ztrátě, tam už pšenka nepokvete. >😁
PS: ale jinak se tam mění jenom předek a zadek alá polovina E class a z techniky nic moc, snad jen nějaký motory.
PS: ale jinak se tam mění jenom předek a zadek alá polovina E class a z techniky nic moc, snad jen nějaký motory.
Verze Supersports Convertible ja absolutní špička. :-! :yes:
[odkaz]
:-!
8-s >😁
"Lungo to chcou většinou holky..." >😁
>😒]
Tady se neshodnem, kvalitní ropák s DPF "smrdí" (po zahřátí na provoz. teplotu) rozhodně méně, než pojízdný "plynový kotel"...
a po nějakém "kouření" u něj není ani sebemenší stopa... 😉 >😒]
Že ty máš ten svůj sedan "překoplý" na plyn? 😲 >😒]
Plyn je dobrý mít v zemi přivedený až k baráku, ale "plynový kotel" na kolečkách fakt nepotřebuju... 😉 😄
PS: Charakteristika motoru na LPG se nemění proti benzínovému... mazut je... jen... mazut :no: >😒] >😁
>😒] :yes:
>😒]