Ehh.. "pidibrzdy" v "maxiráfcích"...vypadá to trapně 8-s A vůbec, Porsche vypadá a jezdí nejlíp v tom stavu, ve kterém opustí továrnu, tečka.
0
Tvuj nazor 😄 Podle me se jim to docela povedlo. Ta barva tomu autu moc slusi :yes:
0
Mně se ta úprava líbí. Je to decentní, nic přehnaného. Cayman teď vypadá definitivně jako baby-911 😄
0
A právě to jest kámenem úrazu. Existuje 911 a tím to hasne. Ani baby-911, ani sister-911, ani uncle-911. Cayman je sice jen nuceným špuntem v "díře" mezi Boxterem a 911, ale pořád je to autonomní celek, který je technologicky i designově nadmíru povedený. Cayman je prostě Cayman, Boxster je Boxster a 911 je 911. Když si koupím základní model AV receiveru, nepoběžím za specializovanou firmou, aby mi na něj nalepila samolepky THX Select nebo THX Ultra 2. Je to jako nalepit M badge na 318i Compact. Ne, s "tuningem" exkluzivních sportovních/luxusních značek jednoduše nesouhlasím. A ano, Porsche JE exkluzivní sportovní značka, i přes objemy prodejů a VW motor v Cayenne-u. Vlastně i přes existenci Cayennu jako takového.
0
Ale to je právě ten rozdíl. Mezi lepením "M" na holomrdku BMW, nebo koupením 911-kitu na Caymana 😄 První případ je navoněná bída, kdežto druhý ne. Můj názor, na tuning znáš a na této úpravě nic škodícího neshledávám (v obecné rovině - pomíjím tu příšernou tapetu) 😄
Dinar
0
Souhlas, jak principielně, tak s konkrétní úpravou, a pokud jde o tapetu, o.k. s ní by si to asi nikdo neobjednal, ale proč proboha Rinspeed vůbec něco takového dokáže nalepit na jinak vydařenou úpravu, prostě nepochopím? 😒 Leda by zaměstnali někoho z Milotecu. :-!
element5
0
Docela by mě zajímalo, kterej trouba přišel s nápadem nazývat základní modely některých automobilek "baby." Dalo se to snést když jsme všichni netrpělivě čekali na nové baby lambo, ale teď už toho je pomalu příliš, nehledě na to, že baby-911 je absolutní nesmysl.
Ať se nám to líbí nebo ne, Porsche už dávno není 911, ale spíše Cayenne. To mě vrací k diskutovanému Caymanu, kterému optický kit od Rinspeedu vysloveně sluší a myslím, že s tím bude souhlasit většina potenciálních majitelů. Cayman prostě míří jinam než 911, které to sluší nejvíce tak jak vyjede z bran továrny a jejíž majitelé nemají potřebu na tom cokoli měnit.
0
Pod druhou část se podepíšu :yes:
0
hlavne ta fotomontaz je strasna .. model na asfalte ;-\ kola ale pekne
0
preco sa neprihlasis,co sepo? 😉
0
jezis zase ..... ja furt som myslel ze ma to samo a ani som si nevsimol .. uz vim teraz 😉
0
To automatický odhlašování je fakt opruz ;-\ Taky s tím bojuju :-!
Ať se nám to líbí nebo ne, Porsche už dávno není 911, ale spíše Cayenne. To mě vrací k diskutovanému Caymanu, kterému optický kit od Rinspeedu vysloveně sluší a myslím, že s tím bude souhlasit většina potenciálních majitelů. Cayman prostě míří jinam než 911, které to sluší nejvíce tak jak vyjede z bran továrny a jejíž majitelé nemají potřebu na tom cokoli měnit.