Novinky
0
...a paradox zaroven. Najuspesnejsie auto Porsche je terenniak, najnovsi model stvordverova limuzina...Vsetko je naopak, znacky, ktore by mali byt dynamicke tak sklzaju do konzervatizmu a znacky vyslovene konzervativne e😜anduju novymi odvaznymi modelmi...
0
Je na tom cosi pravdy, lenze si treba uvedomit, ze aj ked budu v rovnakej kategorii, cize "stvordverove kupe", tak rozhodne Porsche, ci Aston Martin by mali vyzerat dynamickejsie, sportovejsie a mat aj navrh vykonom oproti napriklad pripravovanom Audi A7 a inym premiovym automobilkam.
0
Porsche nekdy byla aspon co se designu tyce dynamicka firma? Spis bych souhlasil s vyrokem, ze to je automobilka s nejlinejsimi designery na svete 😄
0
To mala byt asi reakcia na mna, takze sa k tomu vyjadrim. Dizajn Porsche 911 sa nejako vyrazne ozaj nezmenil za poslednych 30 rokov, ide skor o vyladovanie detailov, z coho plynu 2 zavery. A to je, ze hned na prvy pohlad ma byt jasne, o ake auto sa jedna uz z dialky, ma tak vyrazne charakteristicke crty, ze toto auto si nezamenis so ziadnou inou znackou a za druhe, naco menit nejako vyrazne koncepciu, ked aj hodnoty odporu maju velmi slusnu hodnotu. No a co sa tyka tej dynamickosti, tak zrejme si nevidel posledny pocin 911-ky, ktora vskutocnosti vyzera uzasne. Na zivo som nechcel verit, ako jej fotky mohli ubrat tolko z krasy, je to skutocne dravo a dynamicky posobiaci klenot, takze to co som pisal vyssie, za tym si stojim.
Budou stavět v Nošovicích? Myslím, že je to vhodné místo pro automobilku, škoda, že tam žádná zatím není, pomohlo by to regionu... >😒] >😒]
zsrzjwrzjwerjwer
Tovarnu pro jeden model? To asi planujou kurna velkej odbyt...kazdopadne ja bych radsi Astona Rapide 😉
Proč mně tak nějak vadí tohle VELKÉ Porsche a naopak u Astona s Rapidem problém nemám? Lámu si nad tím kokos a nevim a nevim ...
Možná Vám ještě, done Pedro, necvaklo v makovici a neuvědomil jste si kombinaci inženýrských schopností lidí od Porsche a motorů V8|V8Turbo|V10. Nebo se bojíte vizuálního výsledku, ale jak víme Porsche neumí jen jedno auto - nesmrtelnou 911. Carrera GT jest také nádherným počinem. Nebo Vám snad nesedne kombinace velké GT/Porsche. Ale už tady byla 928, dokonce se stala autem roku. Nebo naopak - nevidíte kanibalizmus lidí pod taktovkou pana Beze. To, co kvůli Rapide provádějí s DB9...z toho mě bolí u srdce. Inu, odpoveď na Vaši dilema, done Pedro...nevím nevím, jestli ji lze vysvětlit odpovídajícím způsobem.. 😉
No právě, všecko volá po tom že by to mělo být naopak, ale hymbajz není. Snad (nejen) to spraví páteční "brainreset", juž ho asi fakt potřebuju.
Done Pedro, tohle kořalka nespraví. Budeme si muset počkat na finální produkty, myslím. A co bude pak? Zapomenem na kanibalizmus, protože Rapide bude úchvatná skulptura. A Panamera bude nejrychlejší, nespolehlivější a nejchladnější čtyřmístné kupé GT pod sluncem. Jako pokaždé...